Şimdi Ara

FİFA 12 Demo Çıktı (35. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.577
Cevap
2
Favori
54.121
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ya sende biliyosun Chilstream'de güzel ama X360 kolu ayrı bir durum. Spor oyunlarında falan hareketler genellikle bu kolda gösteriliyor, rahatlığıda cabası. Eğer ben o PS2 kolunu USB'ye çeviren aletten almasaydım Sendit.com'a çoktan sipariş vermiştim...
  • evet beyler EA den açıklama geldi, o önceden fifasoccerblog da gördüğümüz liste doğruymuş

EASPORTSFIFA EA SPORTS FIFA
    Our friends over at @FIFASoccerBlog have the full league and team list for #FIFA12: bit.ly/qsoqXD

@Pyloge ne kadar sürede gelir acaba bir de o var kargoyla falan tam 60liraya geliyor. Kulaklıkta almayı düşünüyordum napsam acaba ya
  • Beyler max 40 tlye bi gamepad önerir misiniz
  • 18 takım da FIFA 2012'de...

FIFA 2012'nin preview versiyonunda SporToto Süper Lig'den 18 takım yer alıyor.

Merakla beklenen dünyanın en çok satan oyunlarından olan FIFA 2012’nin preview versiyonunu Türkiye’de ilk Radikal oynadı. 30 Eylül’de raflardaki yerini alacak FIFA 2012’nin en büyük özelliği, güçlü savunma.

Böylece daha önce oyunda sadece Galatasaray’ın bulunacağı söylentilerine de nokta konulmuş oldu. Süper Lig’in en değerli oyuncusu 100 üzerinden 84 puan ile Alex De Souza. FIFA takımların kalitelerini 5 üzerinden yıldız vererek değerlendiriyor. Bu değerlendirmede Beşiktaş ve Fenerbahçe 4 yıldız, Galatasaray ise 3.5 yıldız aldı. Gelelim oyunun detaylarına.

2000 ruhu
    FIFA 2012’de bu sene defans yılı. Bir nevi 2000 ruhlu Galatasaray’ın taktiği hâkim. Rakibinizin üzerine pres yapıp arkada boş alan bırakmadan rahatlıkla müdafaa yapabiliyorsunuz. Eklenen ‘contain’ özelliği ile rakibinizin çevre kontrolü yapmasına müsaade etmeden topu alabiliyorsunuz. Bu özellikle birlikte artık topsuz alanda rakibi pas tuşu ile takip etmenin geçerliliği kalmıyor. İki oyuncuyu kontrol edip birine alan daralttırırken diğerine pres yaptırabiliyorsunuz.

12. adam yeni oyunda yaptığı tezahüratlarla bugüne kadarki benzer oyunların tamamını geride bırakıyor. Türk takımları maç yaptığında, ‘Saldırın saldırın saldırın, bu taraftar için saldırın’ sloganı duyuluyor. Oyunda hücum ise eski oyunlardan pek de farklı değil. Top cambazlığını kıvırabilirseniz bu sizin için iyi bir avantaj. Ara paslarınız ise defansla çok rahat bir biçimde kesilebiliyor. Tek oyuncuyu yönettiğiniz ‘Be a Pro modu’ ise FIFA 2011 ile aynı. EA buraya fazla özen göstermemiş. Yüz modellemeleri ise rakip oyunların yanında yine sönük kalıyor. Pastel renkler yüzlerde fazla hâkim. Grafikler önceki seri ile hemen hemen aynı. Oyunun ana mönüsü sade bir tasarıma sahip. Taktik menüleri ise dinamik. Career modu hiç olmadığı kadar çeşitli. İster sadece menajer oluyorsunuz, isterseniz menajer oyuncu veya sadece oyuncu. Özetle FIFA 2012 bu sezona çok sıkı hazırlanmış.

Kaynak: Radikal

• quote:

Orijinalden alıntı: designr

evet beyler EA den açıklama geldi, o önceden fifasoccerblog da gördüğümüz liste doğruymuş

Our friends over at @FIFASoccerBlog have the full league and team list for #FIFA12: bit.ly/qsoqXD

@Pyloge ne kadar sürede gelir acaba bir de o var kargoyla falan tam 60liraya geliyor. Kulaklıkta almayı düşünüyordum napsam acaba ya

Stok'tamı bilemiyorum uzun sürede gelse bile düşünürsen çok iyi fiyat. Kulaklık her zaman alırsın onların fiyatları sürekli düşüyor ve çıkıyor ama X360 gamepad'i altın gibi zirveye yerleşti bırakmıyor
    Eğer belirlediğin bir kulaklık yoksa Gamecom 367 öneririm. Fiyatı şu an Ebay'den daha ucuza geliyor hızlıalda -ben aldım ama geçen hafta garantiye gönderdim mikrofonu bozuldu-.

• quote:

Orijinalden alıntı: Pyloge

quote:

evet beyler EA den açıklama geldi, o önceden fifasoccerblog da gördüğümüz liste doğruymuş

Stok'tamı bilemiyorum uzun sürede gelse bile düşünürsen çok iyi fiyat. Kulaklık her zaman alırsın onların fiyatları sürekli düşüyor ve çıkıyor ama X360 gamepad'i altın gibi zirveye yerleşti bırakmıyor
    Eğer belirlediğin bir kulaklık yoksa Gamecom 367 öneririm. Fiyatı şu an Ebay'den daha ucuza geliyor hızlıalda -ben aldım ama geçen hafta garantiye gönderdim mikrofonu bozuldu-.

bende gamecom 367 alıcam ama hızlı al a güvenemedim. mic bozuldu deyince bak hemen soğudum garanti için hızlı al a mı gönderdin yoksa direk distribütör firmaya mı ? birde kaç günde geldi hangi şehire. çok soru sordum kusura bakma ama hizlialdaki fiyat çok düşündürücü

• quote:

Orijinalden alıntı: hysteria_

ben 2005 den beri hiç fifa oynamama rağmen fifa12 ye direk legendary de girdim.
    ilk maçı 2-1 kazandım. barca-arsenal maçıydı hemde

ikinci maçta milan ile dortmund a 4-1 yenildim
    üçüncü maç 1-0 mağlubiyet.

yani 3 maçta 1 galibiyet aldım ama dediğim gibi 6 yıldır ilk defa fifa oynuyorum.

hiç top kapamıyorum bu yüzden çok rahat çalım-orta-gol üçlüsüne kurban gidiyorum.
    cidden top kapma çok zor olmuş adamlar sağ sol yaparak geçiyor ve yetişemiyorum bile. onun dışında oyun çok güzel bence beğenmeyen olamaz herhalde. her şeyiyle kusursuz olmuş.

bir de kendim çalım atamıyorum tabi. sanırım klavyede oynamak aptallık fakat ben hayatımda elime gamepad almadım yav, kol ile oynadığım maçları amatörde bile kaybederim. bu yüzden klavye ile alışmam gerekecek.
    eğer klavyede nasıl çalım atılması gerektiğini bilen varsa not geçsin minnettar kalırım.

bu arada defans stilini tactical dan legacy e geçirin eskisi gibi oluyor diyenler, öyle bişey yok.

legacy defans yapınca sadece e+s ye basılı tutunca adama daha çok yaklaşıp takip ediyor fakat müdahale kesinlikle yok. müdahaleyi yine D ye basarak biz yapmak zorundayız ki bu legendary modunda baya baya zor.

sadece zaman ve alışmak gerek göreceksiniz oyun müthiş olacak. hele bir de yamalar gelirse doyma tadına :)

Oyunun kurulu olduğu klasörde fifasetup a gir orda fifaconfig.exe ye tıkla keyboard ayarlarını su resimdekiyle ayni yap:http://imageshack.us/photo/my-images/198/unledjg.png/

http://www.youtube.com/watch?v=NZEv8XFzD8g :part 1

http://www.youtube.com/watch?v=XlRaYN9y1og&src_vid=NZEv8XFzD8g&annotation_id=annotation_299025&feature=iv part 2

bunlarda oyundaki tüm çalım hareketleri var.

Frikik teknikleri:left shift+D yaparsan sert vurur ancak barın 4/3 ünü doldurman lazım 40 yds ve 45 yds arasında etkili.

diğerlerini anlatamıycam frikikte anlatılcak gibi deil karışık.

oyun içi şut teknikleri:q+D plase şut çaprazlardan süper olur.
    lshift+D aşırtma şut kaleci açılınca ayagına kayarken kullan gol olur.

Bu ayarlara göre kontroller:s:pas d :şut a -orta e:arapası w:koşma lshift:adam değiştirme.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sıkıldım99 -- 16 Eylül 2011; 12:59:13 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Jokě

Bu topu ayağına aldığındaki sorun nedir öyle ya topu ayağından kaçırıyor adam ?

Şu bug işine cevap verecek bir FIFA cı yokmu ? Herkes oyuna giriyor oynuyor millet umrunda değil maaşallah
  • quote:

quote:

quote:

bende gamecom 367 alıcam ama hızlı al a güvenemedim. mic bozuldu deyince bak hemen soğudum garanti için hızlı al a mı gönderdin yoksa direk distribütör firmaya mı ? birde kaç günde geldi hangi şehire. çok soru sordum kusura bakma ama hizlialdaki fiyat çok düşündürücü

Hızlıal'a güvenebilirsin Gold grubunun çünkü hızlıal. Bende ilk Ekşi Sözlük'te yazılanları görünce korkmuştum ama beğenmeme hastalığı var onların çoğunda 5 alışveriş yaptım hepsiburadadan hiç sorun çıkmadı bir tek bunlarda envayi türlü sorun çıkıyor
    Mikrofon bozulmasının olayı Plantronics'den kaynaklanıyor. Ben Plantronics'in Teknik Destek lideriyle konuştum bu sorunun olağan olduğunu söyledi -zaten teknik forumlarına mikrofondan şikayet edenlerin sayısı çok fazla ama teknik destekleri çok iyi adamların- ve hatta eğer ülkenizdekiler sorun çıkarırsa bana hemen haber verin falan da dedi eğer bir şey söyleselerdi bizimkiler dayayacaktım sopayı

• eğer mikrofonlarda genel sorun varsa kötü ya
  • Arkadaşlar legendary inanılmaz zor olmuş hiç pas hatası yapmıyor tactical defending öğrencince güzel olmuş.Yalnız yapay zeka hertürlü futbol,fps falan taş çıkaracak derecede iyi ne zaman aşırtma vuracağı,ne zaman arapası atacağı,plase vuracağı belli olmuyor akıllara zarar paslar atıyorlar.Professional de yeniyorum yenildiğimde olyor.World Class denemedim.Legendary çok eğlenceli başa baş geçiyor gerçek maçta hissettim kendimi boncuk boncu terler döktüm birde 10 dk yapmıştım yarıları 20 dk boyunca terledim en iyi skorum 1,1 berabere kaldım legendary de.İnanılmaz zevkli galatasarayımla oynamayı heyecanla bekliyorum.İnşallah beşiktaşta olur q7 ile trivela vurmak ayrı bir zevk olurdu fifa 12 de.Ama fanatikte fifa 11 de olacak tr ligi yazıyordu çıkmadık candan ümit kesilmez...
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: BrockLyn

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Ne[M]esis

quote:

beyler sadece Fifa12 icin bütün hareketleri yapabileceğim büyük bir gamepad onerirmisiniz max 100 tl

Normal 20-25 tl lik gamepad işini görür.

link ?

100 TL'lik alabilite gücün varsa direk Xbox 360 kontrolcüsüne git. Bende onu alıcaktım ama pahalıydı -meğerse sendit'te indirime girmiş kablolusu görseydim onu alırdım- bende o yüzden benim eski dual shock 2'yi usb'ye çeviren aletten aldım. Gelirse PS2 gamepad'iyle oynayacağım yani :D

50-60 TL'ye elinde olur kargosuyla beraber:
    http://www.sendit.com/games/games-accessories/xbox-360-wired-gamepad-black/10237264.html

100 tl ye kadar alabilirim yanlız yurtdışından alamam bu kolun aynısı varmı acaba türkiyede veya logitechin f510 felan 5 liralık kol gibi duruyor kullanan varsa eller büyük tam kavramam gerek terletmemesi gerek 27 inc monitörden oynıyacagım kablolu sorun olmaz

Valla kardeşim anladığım kadarıyla problemin kredi kartıyla alakalı ama burada bu kolun alternatifi yok. Yani kablolusu büyük marketlerde satılmıyor. Kablosuzu ise PC'ye bağlama aparatı ile 100-130 TL arasında gidip gelen bir fiyata sahip. Yani benim açımdan bir gamepad'e o kadar para vermek gereksiz.
    Ne yap ne et eğer kol istiyorsan al o kolu. Çünkü müthiş ucuza geliyor.
    F510'da alabilirsin tabii.

Beyler 30 tl ye buldum.hemde orjinal xbox360 gamepad kablolu.bakın hele

http://www.ebay.com/itm/New-Black-Wired-USB-Game-Pad-Controller-MICROSOFT-Xbox-360-Slim-PC-Windows-7-/130574501373?pt=Video_Games_Accessories&hash=item1e66d8c5fd

• quote:

Orijinalden alıntı: Cenk345

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Ne[M]esis

quote:

beyler sadece Fifa12 icin bütün hareketleri yapabileceğim büyük bir gamepad onerirmisiniz max 100 tl

Normal 20-25 tl lik gamepad işini görür.

link ?

100 TL'lik alabilite gücün varsa direk Xbox 360 kontrolcüsüne git. Bende onu alıcaktım ama pahalıydı -meğerse sendit'te indirime girmiş kablolusu görseydim onu alırdım- bende o yüzden benim eski dual shock 2'yi usb'ye çeviren aletten aldım. Gelirse PS2 gamepad'iyle oynayacağım yani :D

50-60 TL'ye elinde olur kargosuyla beraber:
    http://www.sendit.com/games/games-accessories/xbox-360-wired-gamepad-black/10237264.html

100 tl ye kadar alabilirim yanlız yurtdışından alamam bu kolun aynısı varmı acaba türkiyede veya logitechin f510 felan 5 liralık kol gibi duruyor kullanan varsa eller büyük tam kavramam gerek terletmemesi gerek 27 inc monitörden oynıyacagım kablolu sorun olmaz

Valla kardeşim anladığım kadarıyla problemin kredi kartıyla alakalı ama burada bu kolun alternatifi yok. Yani kablolusu büyük marketlerde satılmıyor. Kablosuzu ise PC'ye bağlama aparatı ile 100-130 TL arasında gidip gelen bir fiyata sahip. Yani benim açımdan bir gamepad'e o kadar para vermek gereksiz.
    Ne yap ne et eğer kol istiyorsan al o kolu. Çünkü müthiş ucuza geliyor.
    F510'da alabilirsin tabii.

Beyler 30 tl ye buldum.hemde orjinal xbox360 gamepad kablolu.bakın hele

http://www.ebay.com/itm/New-Black-Wired-USB-Game-Pad-Controller-MICROSOFT-Xbox-360-Slim-PC-Windows-7-/130574501373?pt=Video_Games_Accessories&hash=item1e66d8c5fd

Orjinal değil Xbox logosu yok üzerinde.

quote:

eğer mikrofonlarda genel sorun varsa kötü ya

Elektronik işi şans işi sonuçta bir çok kişidede olmamış sorun. Tam bir F/P. 1 haftadır kullanamıyor olmama rağmen yinede mutluyum aldığıma bu kadar ucuza.

• quote:

Orijinalden alıntı: johnny_bravo_

quote:

Orijinalden alıntı: wildlove

şu şut atarken plase yaptığımız tuş var ya (benim f310 gamepad'de LT midir LB midir ona denk geliyor) işte onunla pas ve arapası deneyin. özellikle oyun kurarken o tuşa basılı tutup orta açma tuşuyla pas verin (top ne tam yerden ne çok havadan gidiyor muazzam paslar çıkarılıyor). o tuşla normal ara pası ve paslar ise klas topuk pasları, sağa bakıp sola pas atma gibi dehşet varyasyonlar ortaya çıkarıyor. adamlar yarmışlar resmen, ilk defa bir futbol oyununda bu kadar gerçekçi şut fiziği görüyorum.

renkdaş f310 la nasıl oynanıyor fifa...ayrıca nasıl gamepad dayanıklımıdır vs vs

ben internette bir siteden sipariş verdim 2 gün önce bugün gelecek elime sırf bu oyun için aldım o parayı verip...oyunu da orjinal olarak ön sipariş verdim zaten...

bundan önce 10-15 liralık joystick alırdım hep oda en fazla 1 hafta sonra yenilince parçalayıp gider bi daha alırdım:)

gayet güzel oynanıyor. gamepad'in dayanıklılığı felan 10 numara ama bazen eli terletiyor (benim normalde de var gerçi el terlemesi)

cihazı alıp takıyorsun, kurulum cd'si ile kuruyorsun. sonra oyunlara girmek için 40 takla yok. klavye mouse ikilisiyle deus ex oynarken gamepad'in arkasındaki d tuşunu x'e getiriyorum tık diye oyundan bile çıkmadan otomatik bir şekilde kotrolü gamepad'e veriyor. her şey ile uyumlu. fifa'nın kontroller menüsünde resmi bile çıkıyor bu f serisinin.. ben hep uyduruk gamepad'ler alırdım 20 liraya felan hep bozulurdu onlar, hiç şaşmaz senede 6-7 gamepad alırdım. şimdi 50 liraya bunu aldım canavar gibi, bozulursa da garantisi var

• Klavye ayarlarını yapamadım bir türlü ya.Yardımcı olabilirseniz sevinirim arkadaşlar.
  • ya ben pato'yla su jugglingle(sektirmeyle) baslayan hareketleri yapiyordum mac icinde. Sonra ne olduysa kaybettim.

simdi left trigger(LT) ve CB'ye basili tutarken sektirmeye basliyor da sonra RS'ye basayim istiyorum
    ama sektirmeyi surdurmesi icin CB'ye surekli basmak gerekiyor ayni anda LT'yi tutarken. Biri su SEKTİRMEYE DEVAM ICIN ne yapmam gerektigini soyleyebiliir mi?
  • Arkadaşlar bir arkadaşımız taş atışlarında ara sahne olmadan direk topu alıyoruz ve taş atışı yapıyoruz demişti. Ben öğle bir şey göremedim de.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Noctivagant

Arkadaşlar bir arkadaşımız taş atışlarında ara sahne olmadan direk topu alıyoruz ve taş atışı yapıyoruz demişti. Ben öğle bir şey göremedim de.

top yakında olduğu zaman öyle bir durum oluyo uzağa gittiyse top olmuyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: sıkıldım99

quote:

Orijinalden alıntı: hysteria_

ben 2005 den beri hiç fifa oynamama rağmen fifa12 ye direk legendary de girdim.
    ilk maçı 2-1 kazandım. barca-arsenal maçıydı hemde

ikinci maçta milan ile dortmund a 4-1 yenildim
    üçüncü maç 1-0 mağlubiyet.

yani 3 maçta 1 galibiyet aldım ama dediğim gibi 6 yıldır ilk defa fifa oynuyorum.

hiç top kapamıyorum bu yüzden çok rahat çalım-orta-gol üçlüsüne kurban gidiyorum.
    cidden top kapma çok zor olmuş adamlar sağ sol yaparak geçiyor ve yetişemiyorum bile. onun dışında oyun çok güzel bence beğenmeyen olamaz herhalde. her şeyiyle kusursuz olmuş.

bir de kendim çalım atamıyorum tabi. sanırım klavyede oynamak aptallık fakat ben hayatımda elime gamepad almadım yav, kol ile oynadığım maçları amatörde bile kaybederim. bu yüzden klavye ile alışmam gerekecek.
    eğer klavyede nasıl çalım atılması gerektiğini bilen varsa not geçsin minnettar kalırım.

bu arada defans stilini tactical dan legacy e geçirin eskisi gibi oluyor diyenler, öyle bişey yok.

legacy defans yapınca sadece e+s ye basılı tutunca adama daha çok yaklaşıp takip ediyor fakat müdahale kesinlikle yok. müdahaleyi yine D ye basarak biz yapmak zorundayız ki bu legendary modunda baya baya zor.

sadece zaman ve alışmak gerek göreceksiniz oyun müthiş olacak. hele bir de yamalar gelirse doyma tadına :)

Oyunun kurulu olduğu klasörde fifasetup a gir orda fifaconfig.exe ye tıkla keyboard ayarlarını su resimdekiyle ayni yap:http://imageshack.us/photo/my-images/198/unledjg.png/

http://www.youtube.com/watch?v=NZEv8XFzD8g :part 1

http://www.youtube.com/watch?v=XlRaYN9y1og&src_vid=NZEv8XFzD8g&annotation_id=annotation_299025&feature=iv part 2

bunlarda oyundaki tüm çalım hareketleri var.

Frikik teknikleri:left shift+D yaparsan sert vurur ancak barın 4/3 ünü doldurman lazım 40 yds ve 45 yds arasında etkili.

diğerlerini anlatamıycam frikikte anlatılcak gibi deil karışık.

oyun içi şut teknikleri:q+D plase şut çaprazlardan süper olur.
    lshift+D aşırtma şut kaleci açılınca ayagına kayarken kullan gol olur.

Bu ayarlara göre kontroller:s:pas d :şut a -orta e:arapası w:koşma lshift:adam değiştirme.

dostum bende keyboard ayarları çıkmıyor ya. bak fotoğraf koyayım game settings şu şekilde:
    hatta o bölümde audio vs hiçbiri yok. neden olabilir?

http://imageshack.us/f/708/adszanz.jpg/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hysteria_ -- 16 Eylül 2011; 15:36:05 >

• 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.