Şimdi Ara

FİFA 12 Demo Çıktı (34. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.577
Cevap
2
Favori
54.121
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu topu ayağına aldığındaki sorun nedir öyle ya topu ayağından kaçırıyor adam ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: wildlove

şu şut atarken plase yaptığımız tuş var ya (benim f310 gamepad'de LT midir LB midir ona denk geliyor) işte onunla pas ve arapası deneyin. özellikle oyun kurarken o tuşa basılı tutup orta açma tuşuyla pas verin (top ne tam yerden ne çok havadan gidiyor muazzam paslar çıkarılıyor). o tuşla normal ara pası ve paslar ise klas topuk pasları, sağa bakıp sola pas atma gibi dehşet varyasyonlar ortaya çıkarıyor. adamlar yarmışlar resmen, ilk defa bir futbol oyununda bu kadar gerçekçi şut fiziği görüyorum.

renkdaş f310 la nasıl oynanıyor fifa...ayrıca nasıl gamepad dayanıklımıdır vs vs

ben internette bir siteden sipariş verdim 2 gün önce bugün gelecek elime sırf bu oyun için aldım o parayı verip...oyunu da orjinal olarak ön sipariş verdim zaten...

bundan önce 10-15 liralık joystick alırdım hep oda en fazla 1 hafta sonra yenilince parçalayıp gider bi daha alırdım:)

• Fifa 12 Bu sene Pes'in papucunu dama atar.
    Gerçekçilik hat safhada amcaoğlu ile fifa 11'i bırakıp 12 oynuyoruz

Şimdiden bekliyoruz.
  • beyler sadece Fifa12 icin bütün hareketleri yapabileceğim büyük bir gamepad onerirmisiniz max 100 tl
  • quote:

Orijinalden alıntı: BrockLyn

beyler sadece Fifa12 icin bütün hareketleri yapabileceğim büyük bir gamepad onerirmisiniz max 100 tl

Normal 20-25 tl lik gamepad işini görür.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ne[M]esis

quote:

beyler sadece Fifa12 icin bütün hareketleri yapabileceğim büyük bir gamepad onerirmisiniz max 100 tl

link ?
  • quote:

quote:

quote:

link ?

100 TL'lik alabilite gücün varsa direk Xbox 360 kontrolcüsüne git. Bende onu alıcaktım ama pahalıydı -meğerse sendit'te indirime girmiş kablolusu görseydim onu alırdım- bende o yüzden benim eski dual shock 2'yi usb'ye çeviren aletten aldım. Gelirse PS2 gamepad'iyle oynayacağım yani :D

50-60 TL'ye elinde olur kargosuyla beraber:
    http://www.sendit.com/games/games-accessories/xbox-360-wired-gamepad-black/10237264.html

• Klavye ile oynamaktan gına geldi. Zaten klavye ile zevki çıkmıyor hiçbir şeyi yapamıyoruz. Bugün gidip logitech f710 almayı düşünüyorum. İyidir herhalde?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pyloge

quote:

quote:

quote:

link ?

100 TL'lik alabilite gücün varsa direk Xbox 360 kontrolcüsüne git. Bende onu alıcaktım ama pahalıydı -meğerse sendit'te indirime girmiş kablolusu görseydim onu alırdım- bende o yüzden benim eski dual shock 2'yi usb'ye çeviren aletten aldım. Gelirse PS2 gamepad'iyle oynayacağım yani :D

http://www.sendit.com/games/games-accessories/xbox-360-wired-gamepad-black/10237264.html

100 tl ye kadar alabilirim yanlız yurtdışından alamam bu kolun aynısı varmı acaba türkiyede veya logitechin f510 felan 5 liralık kol gibi duruyor kullanan varsa eller büyük tam kavramam gerek terletmemesi gerek 27 inc monitörden oynıyacagım kablolu sorun olmaz

• Bu ikisi de gelsin ayrica

• Bunlar da izledigim videolardan derledigim yeni hareketler listesi :

fifa 12 new skill moves

1)hold LT + flick RS back, flick Left (standing, jogging)

2)hold LT + flick RS back, flick Right (standing)

3)Reverse toe bounce : hold LT + hold RS left (after juggling)

4)Bergkamp flick : Flick RS back(ball in air with opponent
    directly behind)

5)Scoop Turn 90 : Press X(shot), Press A(pass) + LS left (standing,
    jogging slowly)

6)Scoop Turn 180 : ' ' ' + LS back (5 ile ayni basliyor LS kismina kadar)

7)LATW : hold LT + Quickly spin RS clockwise twice(after juggling)

..........................

8)stop and turn : hold LT + Flick RS forward/up then flick left

9)ATATW : hold LT + hold LS and spin RS clockwise

10)Ball roll cut : hold LT + hold RS left and flick LS right

11)quick ball rolls : hold LT + hold RS back/down

12)double touch exit : hold LT + RS forward to right then quickly
    flick LS forward-left

13)drag back fake(while running) : press X, then press A very quickly but
    you must hold LT and LS up/forward

14)elastico chop : hold LT + flick RS down,then right

duzenleme : 1,2 ve 14 ELASTICO CHOPmus.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Usak_Efesi -- 16 Eylül 2011; 10:50:10 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

link ?

100 tl ye kadar alabilirim yanlız yurtdışından alamam bu kolun aynısı varmı acaba türkiyede veya logitechin f510 felan 5 liralık kol gibi duruyor kullanan varsa eller büyük tam kavramam gerek terletmemesi gerek 27 inc monitörden oynıyacagım kablolu sorun olmaz

Valla kardeşim anladığım kadarıyla problemin kredi kartıyla alakalı ama burada bu kolun alternatifi yok. Yani kablolusu büyük marketlerde satılmıyor. Kablosuzu ise PC'ye bağlama aparatı ile 100-130 TL arasında gidip gelen bir fiyata sahip. Yani benim açımdan bir gamepad'e o kadar para vermek gereksiz.
    Ne yap ne et eğer kol istiyorsan al o kolu. Çünkü müthiş ucuza geliyor.
    F510'da alabilirsin tabii.

• quote:

Orijinalden alıntı: johnny_bravo_

http://www.aralgame.com/asp/product/3064/FIFA-12-br-ONSIPARIS

şuradaki oyun bildiğimiz pc için olan oyun değilmi???

fiyatı bu kadar düşükmü??? benim aklımda neden 120 liralı rakamlar kaldı?? eğer buysa ben zaten çıktığında orjinal alıcam diyordum şimdi hemen ön sipariş vericem

90 liraydı galiba kredi kartımda sorun olduğu için alamamıştım bi kaç gün içinde alacam onu İnşallah Tabi Demodaki gibi gamepad sorunu yoksa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metehanu -- 16 Eylül 2011; 10:57:24 >

• oynanabilirlik 95
    ses 80
    (veriyorum oda tezahüratlardan dolayı)
    grafik 88
    atmosfer 80
    (ben full versiyonunda daha iyi taraftar bekliyorum)

ortalama:85,75 tamamen tarafsız pesede 68 civarı not verdim
  • EASPORTSFIFA EA SPORTS FIFA
    .@taraftardudugu Unfortunately we don’t have the Czech and Turkish leagues this year due to licensing constraints.
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkness12

EASPORTSFIFA EA SPORTS FIFA
    .@taraftardudugu Unfortunately we don’t have the Czech and Turkish leagues this year due to licensing constraints.

Demek ki her şey hazır ama son halinde kaldıracaklar

Aydınlar daha baştan işi yokuşa sürdü
  • quote:

bu ne demek kardeş türkiye ligi olcak mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilterler1991

quote:

olmıcak diye bişey yok twiiti yaza ea nın kendisi değil taraftardudugu isimli twiit kullanıcısı herhangi bir resmi dayanağı yok yazmış öle işte fenerliymiş zaten..
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

link ?

Valla kardeşim anladığım kadarıyla problemin kredi kartıyla alakalı ama burada bu kolun alternatifi yok. Yani kablolusu büyük marketlerde satılmıyor. Kablosuzu ise PC'ye bağlama aparatı ile 100-130 TL arasında gidip gelen bir fiyata sahip. Yani benim açımdan bir gamepad'e o kadar para vermek gereksiz.
    Ne yap ne et eğer kol istiyorsan al o kolu. Çünkü müthiş ucuza geliyor.
    F510'da alabilirsin tabii.

elimde logitech chillstream var gayette memnunum ama hep x360 gamepad almak istemiştim alsammı acaba ya çok kararsızım

quote:

Orijinalden alıntı: mawice

quote:

Orijinalden alıntı: ilterler1991

quote:

olmıcak diye bişey yok twiiti yaza ea nın kendisi değil taraftardudugu isimli twiit kullanıcısı herhangi bir resmi dayanağı yok yazmış öle işte fenerliymiş zaten..

taraftardudugune cevap vermiş EA resmi yani
    ekleme yanlız şöylede birşey var, EA Türkiye ligi yok diyor bizim 3 büyükler yok değil demedi hiçbir yerde belki rest of worldde gs dışında fb ve bjk yide görebiliriz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi designr -- 16 Eylül 2011; 12:15:35 >

• @mawice
    fenerliymiş zaten

asmfdkladmşsklgamşldksgamşklsdgmkalsdgmkladsmkgakmldsgmkaldsşmadsmklgamkldsgasdg

sesli güldüm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hysteria_ -- 16 Eylül 2011; 12:15:55 >

• 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.