Şimdi Ara

FİFA 12 Demo Çıktı (32. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.577
Cevap
2
Favori
54.121
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Santana1905

Çalım atamayan arkadaşlar için yazıyorum.. En kolay çalım yöntemi şudur ama zamanlamayı tutturmanız lazım :
    Koşma tuşuna basmadan rakibinizin üstüne gidin , aradaki mesafe azaldığında (topu kapabileceği mesafeye gitmeyin :D) hangi taraf boş ise sağa ya da sola + koşmaya basıp rakibi terste bırakın.. Bunun dışında topu ayağınızdan açarak rakibinizi geçebilirsiniz hatta sağından atıp solundan geçebilirsiniz :) Bir de skill moves var.. Ben hareketleri pek kullanmıyorum.. Fifa da gerçekçi oynamanız lazım , fazla fantazilere girmeyin :) top çevirin , birebirde çalıma girin (2-3 kişi basıyo bazen dikkat! :D) villa , messi gibi iyi şut çeken oyuncularla , pozisyon nasıl gerektiriyorsa artık , plase ya da sert bir vuruşla rahatlıkla gol atabilirsiniz.. Bence çalım çok kolaylaşmış.. En son villa'yla 4 kişiyi geçip gol attım..

bende kendimce şöyle bir yöndem geliştirdim adam çalım mesafesinde iken L1 ile topa basıp ertesinde hızlı koşma ile, birde L2'ye basıp sağ analog'u sağ sola çevirerek geçebiliyorum bazen

• Oyunda gamepad'i calisir hale getirdim. Nasil mi? Burada buttonconfigsetup paylasmissiniz. onu demoyla
    gelenle degistirdim. Ancak anlamadigim bir sey var o da her iki config birbir.aynisi idi. Nasil oldu da
    yenisiyle calistirabildim?

2) oyunda yeni hareketleri yapamiyorum. Bilen varsa anlatabilir mi?
  • L2 top kontrolüne yarıyor.. Oyuncu topu ayağına daha yakın tutuyo , ayağından açmıyo.. L2 yle yavaş yavaş gidip sonra ters yöne + koşmaya basarsanız Arda çalımı atabilirsiniz :D Savunmada da Pas tuşu oyuncuyu takip ediyor , yani bir nevi markaj.. Topu kapmak için şut tuşuna basmak gerekiyor ve zamanlamayı tutturamazsanız oyuncunuz rakibinizin gerisinde kalıyor :)

• ilk frikik golümü attım agüero'nun vuruşunu xavi tamamlıyor
  • Frikik kullanırken barajın yanından değil de üstünden falsolu bir vuruş yaparsanız , çarpmaya da gerek kalmadan atabilirsiniz.. :) Biraz pratiğe bakar iş , fifanın frikikleri zor değil..
  • Türkçe mi lan o :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Raiden23

quote:

Orijinalden alıntı: designr

quote:

Orijinalden alıntı: BLG#

quote:

Orijinalden alıntı: Raiden23

quote:

Orijinalden alıntı: BLG#

e001 hatasını nasıl hallederiz?

Verdiğim d3d9.dll dosyasını Program Files\EA Sports\EA SPORTS FIFA 12 Demo\Game Klasörünün içine atın.

http://www.multiupload.com/6MVBCWZN8X

çözülmedi hocam

onla alakası yokta ondan. çözünürlük monitörün desteklediğinden yüksek olunca oluyor. tv ye atarken çözünürlüğü düşürmeyi unutuyorum e0001 veriyor. fifa11 dede öyleydi

e001 shader 3.0 desteklemiyor hatası değil miydi?

çözünürlükte de onu veriyor niyeyse

• Dual Shock 2'yi Gittigidiyordan aldığım aletle bağlayacağım ilk defa bu sene Fifa'ya ciddi ciddi başlamayı düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Santana1905

Çalım atamayan arkadaşlar için yazıyorum.. En kolay çalım yöntemi şudur ama zamanlamayı tutturmanız lazım :
    Koşma tuşuna basmadan rakibinizin üstüne gidin , aradaki mesafe azaldığında (topu kapabileceği mesafeye gitmeyin :D) hangi taraf boş ise sağa ya da sola + koşmaya basıp rakibi terste bırakın.. Bunun dışında topu ayağınızdan açarak rakibinizi geçebilirsiniz hatta sağından atıp solundan geçebilirsiniz :) Bir de skill moves var.. Ben hareketleri pek kullanmıyorum.. Fifa da gerçekçi oynamanız lazım , fazla fantazilere girmeyin :) top çevirin , birebirde çalıma girin (2-3 kişi basıyo bazen dikkat! :D) villa , messi gibi iyi şut çeken oyuncularla , pozisyon nasıl gerektiriyorsa artık , plase ya da sert bir vuruşla rahatlıkla gol atabilirsiniz.. Bence çalım çok kolaylaşmış.. En son villa'yla 4 kişiyi geçip gol attım..

video çekebilir misin dostum çalım konusunda? bir de klavyeden oynuyorum onu da düşünmek gerek :D

• Video çekme fırsatım yok ama youtube da fifa 12 dribbling diye aratırsan videolar bulabilirsin.. Pc de fazla oynamadım fifayı ama bu seneki fifa aynı.. Tuşların ne işe yaradığını öğrenin yeter.. Pace control ( önceden c idi bayadr oynamıorm :D) topu ayağına yakın tutuyor.. Bir de topu ayağından açmayı öğrenebilirseniz , gerisi sizin yeteneğinize , yaratıcılığınıza ve zamanlamanıza kalmış :)
  • Siz beni kaale almadiniz ama ben ne buldum;

• quote:

Orijinalden alıntı: Usak_Efesi

Siz beni kaale almadiniz ama ben ne buldum;

harika...
  • quote:

Orijinalden alıntı: mcleod23

quote:

harika...

Hareketler falan güzel daha da fazlası vardır bunların ama oyunda ki futbolcular biraz ağır hareket ediyor , inşallah bunu düzeltirler tam sürümde.

• quote:

hareketler güzelde bunları yapmak için bayağı çalışmak lazım rakip basıp alıyor en ufak bir hatada.
  • ilgilenenlere söyleyeyim,FİFA 12'de Türkiye Ligi var
    http://fanatik.ekolay.net/18-takim-da-FIFA-2012de_3_Detail_27_237835.htm
  • Demoyu yükledim daha üzerine düşecek kadar oynamadım ama maç öncesi seramoni çok hoşuma gitti
  • Beyler gamepad tuş ayarlarını yapamıyorum , yardım edermisiniz.Klavye ile oynanmıyor oyun
  • quote:

Orijinalden alıntı: psycho90

ilgilenenlere söyleyeyim,FİFA 12'de Türkiye Ligi var

haber ne derece doğru bilemiyorum ama eğer doğruysa çok güzel bir haber..
  • quote:

İşte bu çok güzel bir haber.Artık orjinal almayı ciddi ciddi düşünüyorum.
  • quote:

Ekolay ea dan dahamı iyi biliyor? Hey allahım TÜRKİYE LİGİ YOOOOOOOOK

fenerliler kudursun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bluepower -- 16 Eylül 2011; 0:08:43 >

• 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.