Şimdi Ara

FİFA 12 Demo Çıktı (30. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.577
Cevap
2
Favori
54.121
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: BiaReN

yerden sert orta acmak icin ne yapmamız gerekiyor

Orta tuşuna 3 defa seri bir şekilde basarsanız yerden orta açar.
  • Bu arada FİFA 2012 de Tüm takımlar varmış

http://fanatik.ekolay.net/18-takim-da-FIFA-2012de_3_Detail_27_237835.htm
  • taktik defans aktifken oyundaki akış çok farklı oluyor top kapmak zor ama aralara girip top kapmak daha kolay, uzun süre çalışıp alışmak lazım

ama ben eski sisteme döndüm rahat ettim, taktik defansı kullanırmıyım bilmiyorum, eskiye alışmışız bikere.
  • fifa 12 de gol olunca ben start tuşuna basıyorum oyunun menüsü geliyor pes oynarken aynı sorun olmuyor hemen geçiyor bu sorunu nasıl aşacagım birde tuş ayarlarını nereden değiştirmem gerekiyor bi türlü beceremedim ayarları pes tuş takımı gibi yapmak istiyorum yoksa alışmak bayagı zaman alacak.
  • beyler niye vurduğum tüm şutlar yerden gidiyor ?
    bide görüntü ayarlarını nasıl değiştiricem sanırım 1440x900 yapmak istiyorum..
  • Pro zorluk seviyesinde adamlar 10 adamı gecip gol atıyor. 3 kisi 1 kisiden top kapamıyor. Savunma sistemi berbat olmuş. Nasıl top kapıcaz ? Sinir oldum.
  • Gamepad sorunu %100 çözüm. (Diğerleri gibi uğraştırmaz.Fifa 11 gamepad programıyla kusursuz ayar)

Buradan dosyayı indirin;

http://www.fifawebportal.net/gamepad-fix-for-fifa-12-demo-download-now/112

Bundaki mantık Fifa 11 setup dosyasının gamepad bölümünü kullanarak ayar yapmaktır.

Setup'a tıklayıp programın kurulumunu yapın.

Programı açın,açık kalsın.Ardından Fifa 12/Game/Gamepad klasörüne gidin.

Oradaki fifaconfig.exe'yi çalıştırın.Fifa 11'in setup arayüzü çıkacak Fifa 11'deki gibi Game Settings/Controller'a gidip kendi gamepad'inize göre ayarlayın.

Sonra "Ok" butonuna basıp kaydedin.

Daha önce açtığımız GamepadFix.exe'yi öne getirin, "save setting and you are ready" yazan yere tıklayın.

Bi popup açılıp ayarlar kaydedildi gibi birşey yazar.

Ayarları bu şekilde belgerimdeki Fifa 12 klasörüne kaydedecek ama bu şekilde giremezsiniz.

Onun için Belgelerim/Fifa 12'ye gelin "ButtonData.ini" dosyasının ismini "ButtonDataSetup.ini" olarak değiştirin.

Ardından oyuna girin ve elinizdeki gamepadle sorunsuz oynayın.

Not:Bunların geçerli olması için xbox360ce gibi emülatör dosyaları eğer Fifa 12 klasöründe mevcutsa silin,yoksa çakışırlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tatbkath -- 15 Eylül 2011; 17:10:36 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Aras De Souza

beyler niye vurduğum tüm şutlar yerden gidiyor ?

Kısayola tıkladığına gelen ilk pencerede ayarlar sekmesi var ordan yaparsın.
    Bu arada preview sürümlerde varmış Spor Toto Süperlig. Ne dersiniz son dakika atağı olur mu :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pyloge

quote:

Bu arada preview sürümlerde varmış Spor Toto Süperlig. Ne dersiniz son dakika atağı olur mu :D

Orduspor oleeey
    Öyle yada böyle lig devam ediyor mu ? Ediyor.
    Takımları koymamak saçma olurdu

• Tam bir futbol oyunu olmuş.Pes de oynuyorum fifa da oynuyorum ama pes fifanın yanından bile geçemez fakat pes 11 'e göre pes 12 çok daha iyi olmuş.Fifaya gelince adamlar her sene üstüne koyarak ilerliyor.
  • quote:

oyunu açarken game settingsden yapabilirsin .
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Pyloge

quote:

Orduspor oleeey
    Öyle yada böyle lig devam ediyor mu ? Ediyor.
    Takımları koymamak saçma olurdu

BSC'nin falan dediğine göre Gamescom'da yoktu demek ki bir son dakika lisans atağı gelmiş

• quote:

Orijinalden alıntı: STALKER-1903

quote:

oyunu açarken game settingsden yapabilirsin .

hocam 1'de kontroller diyor
    2'de favori takımı istiyor.
    3. bölümü görüyorum fakat takımı seçtikten sonra direk alıştırmalara atıyor

@Pyloge
    Umarım takımlar eklenmiştir..

• 18 takım olacak diye boşuna sevinmeyin. sadece previewlerde olacak, asıl sürümden çıkartılmıştı bildiğim kadarıyla. radikal'in dünyadan bihaber yazarları boş yere milleti gaza getirmiş.
  • Bu gamepad sorunu yaşayan arkadaşları aşağıdaki emulatörü kullanmaya davet ediyorum ben hiç sorun yaşamadım.

http://forum.donanimhaber.com/m_48429063/tm.htm
  • beyler klavyedeki tuşları nasıl ayarlıcaz ya gene koymuşlar orda kola göre ayarlayın diyo arkadaşım ben klavyeyle oynucam belki.ha bide kolu takıyorm oyuna girip atıyo kol platoon plj-105.
  • eyler kendim bi video hazırladım ilk videom olduğu için bi kaç hata yaptım tam ekran yapamadım mesela :D buda link:http://www.youtube.com/watch?v=bapaNigtFYI umarım beğenirsiniz
    hd izlemenizi tavsiye ederim
  • FİFANIN 2000 yılından iibaren bütün futbol oyunlarını test ettim geçen sene fifa 2011 bu serilerin arasında en iyisiydi bu yıl fifa 2012 demo sürümünü denedim açıkcası atmosfer ses spiker stad modellemesi file seçimi hoş özellikler ayrıca eskiye nazaran oyuncular şık hareketleri daha kısa sürede yapıyor fizik sistemi adam adama mücadeleler oyuncuların topa sahip olmak için herşeyi yapyorlar yapay zeka çok geliştirilmiş en çok hosuma giden öğeed bu oldu yapay zekaa hayran kaldım :) sanki başka bir ardakaşınla oynuyormussun hissini verdi:) ancak busene oyuna alışmak geçen senelere göre zor olacağa benziyor alışana kadarda baya bi sövcez :D çünkü yeni bir defans sistemi var her ne kadar ayarlarda tactical defans sistemini değiştirsekte geçen senelerdeki defans sistemi kadar akıcı değil press yapsam dahi oyuncu topa hemen sırtını dönüyor ve oyun botların yönetiminde oluyor bu defans sistemi üzünden açıkcası oyunun akıcılığı baya bi zarar görmüş oyundaki tek kötü gördüğüm öğe buydu bide 2012 yılında çıkan bir oyunun taraftar modellemesinede artık biraz daha dikkat edilmeli geçen seneye nazaran oyuncu yüzleri de baya gelişmiş anlaşılan bu senede ea sport iyi bir iş çıkarmış :)

• Savunma nasıl yapacağız? Bir kişi yok mu söyleyecek
    PC ye karşı oynarken top kapamıyorum ancak tesadüfi kaparsam kapabiliyorum. Şu oyuna küstürmeyin beni

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JAX -- 15 Eylül 2011; 18:45:48 >
  • FİFA 12 penaltı atışı ve sonrası

https://www.facebook.com/video/video.php?v=264491386904285
  • 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.