Şimdi Ara

FİFA 12 Demo Çıktı (29. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.577
Cevap
2
Favori
54.121
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: rsy10

quote:

Orijinalden alıntı: Karayell

Beyler bende şöyle bir sorun var oyun normal açılıyor ama gamepad takınca açılacak gibi oluyor sonra masaüstüne geri atıyor ??

bende de var aynı sıkıntı

valla biraz araştırdım böyle bir sorun varmış 1-2 çözüm var ama bende işe yaramadı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Raiden23

Selam arkadaşlar, arena modunda Alexis Sanchez ve Joe Hart'la oynamak isteyen varsa uzun uğraşlar sonucu player idleri bulup ekledim.verdiğim linkteki Rna dosyasını C:\Program Files\EA Sports\EA SPORTS FIFA 12 Demo\Game klasörünün içine attıktan sonra oyuncular arena modunda aktif olacaktır iyi oyunlar.

Buyrun link:

http://www.multiupload.com/EH7WSDG0W9

Bunlar da ssler:

FİFA 12 Demo Çıktı

FİFA 12 Demo Çıktı

Ayrıca ben başka adamla oynamak istiyorum diyorsanız istediğiniz oyuncuların idlerini verebilirim.(tabii demoda yer alan takımlardan bir oyuncu olmalı )

id leri paylaşırmısın burda

• Legandary modu çok zor ve keyifli. Milan-Barça maçı yaptım, Barcelona'nın bu kadar zorlayacağını tahmin etmiyordum açıkcası. Paslar kötü olmuş sanki yada ben alışamadım. Bi de top kapamıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: SiLenzi0

FIFA yine PES'in gerisinde kalacaktır bu kesin..Oyun oynamaktan cok oyunun ayarlarını ayarlamakla uğraşıyoruz..Sırf eziyet.

pes'in daha zor ayarlaması
  • Mamunda Torrent! Paylaşmam sorun olmaz sanırım

Fifa 12 Torrent
  • 4 5 senedir PES oynuyordum ama bu sene kesinlikle FIFA 12 !
  • Oyun gayet güzel olmuş.Pc de ki fifa 11 ' e göre şutlar hissedilir şekilde gerçeğe yakın olmuş.Bu oyununun en güzel tarafı olmuş.Pes 12 nin ilk demosuna kıyasla çok iyi 2. demoyu deneme fırsatım olmadı fakat bu sene bize 2 oyunuda oynatacakları kesin

Birde bu konu içerisinde mesajları okurken gözüme çarpmadı fakat dün akşam Fifa 12 demosunu oynarken " Select " tuşuna bastığımda oyunun içerisindeyken " kaleci moduna " geçtiğini gördüm.Normal biçimde maç devam ederken kalecimle karşı karşıya kalan rakip takım oyuncusu karşısında kalecimi kendim yönetebildim hemde otomatikman kuş bakışı kameraya geçerek.

Denemenizi tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: x_tol

quote:

Orijinalden alıntı: Jakoß

quote:

Orijinalden alıntı: SiLenzi0

quote:

Orijinalden alıntı: Tayff

quote:

Orijinalden alıntı: mawice

DEMO EXTENDER !!

http://www.multiupload.com/K751LFKTRW

rardan çıkan dosyayı oyunun kurduğunuz klasörün içine atın

Bunu bekliyordum

Bu ne hocam ?

Zorluk ve Dakikayı uzatmak için

bunu oyunun olduğu klasöre game klasörüne vs. heryere tek tek atarak denedim maç süresi uzamıyor nasıl yapıyoruz?

Aslında maç süresi uzuyor ancak FIFA icinde ayarlara girdiğimizde orası sabit 3 dak olarka gozukuyor. Ancak biz 6 dak olarak oynuyoruz. Merak etme.

• quote:

Orijinalden alıntı: designr

quote:

Orijinalden alıntı: Raiden23

Selam arkadaşlar, arena modunda Alexis Sanchez ve Joe Hart'la oynamak isteyen varsa uzun uğraşlar sonucu player idleri bulup ekledim.verdiğim linkteki Rna dosyasını C:\Program Files\EA Sports\EA SPORTS FIFA 12 Demo\Game klasörünün içine attıktan sonra oyuncular arena modunda aktif olacaktır iyi oyunlar.

Buyrun link:

http://www.multiupload.com/EH7WSDG0W9

Bunlar da ssler:

FİFA 12 Demo Çıktı

FİFA 12 Demo Çıktı

Ayrıca ben başka adamla oynamak istiyorum diyorsanız istediğiniz oyuncuların idlerini verebilirim.(tabii demoda yer alan takımlardan bir oyuncu olmalı )

id leri paylaşırmısın burda

Tüm oyuncuların bulunduğu listeyi upload ettim.http://www.multiupload.com/JTEBLSKFEY
    Yalnız demo da yer almayan oyuncu seçerseniz oyundan atıyor.

• 13 yıldır pes oyuncusuyum her sene bir kaç seri dışında pesi beğenmiyordum heleki pes 2011 tam berbattı bana göre top ayaga gelince yavaş hareketler oyuncu hiç kıvrak değildi çok hantaldı fifa serileri içinde bu zamana kadar en çok oynadıgım fifa 2007 idi ve 2008 2009 2010 hiç beğenmedim oynanış olarak 2011 i de full sürümde 1 sene hç oynamadım ama bu sene fifa 12 den çok umutluydum söylenenlere göre gerçekten güzel olacak deniliyordu ben o kadar pes oynadıktan sonra bu fifa 12 yi oynamak gerçekten çok zor geldi bana 3 gündür oynuyorum. grafik olarak çok güzel ama bi türlü oyuna kendimi veremiyorum o heyecanı bulamıyorum oyunda pas atıyorum kaç kere denedim yavaş gidiyor uzun basıyorum olmuyor ataga çıkacam oyuncular gelmiyor mal mal bakıyorlar 1 kişiyle atakmı yapılır şutlar gerçekten hoşuma gitti seslerde öyle ama top adamın ayagına gelince çok hantal oluyorlar hiç kıvraklık yok çok yavaş geliyor oyun fast olmasına ragmen böyle.geçen sene düşüdüğüm olayı pes 2012 de adamlar geliştirmiş yani demek istediğim pes 2011 de adamlar hantaldı 2012 de bu değişmiş ve oyuncular gerçekten çok seri hareket edebiliyor.benim gözümde geçen senenin pes 2011 i bu senenin fifa 2012 siyle aynı {top ayaga gelince iki oyunda hantal} bazı fifacı arkadaşlar bence kendini kandırıyor şu 2. demoyu oynasınlar bence fifayı oynamayacaklardır.

• quote:

Orijinalden alıntı: blacksaw1

13 yıldır pes oyuncusuyum her sene bir kaç seri dışında pesi beğenmiyordum heleki pes 2011 tam berbattı bana göre top ayaga gelince yavaş hareketler oyuncu hiç kıvrak değildi çok hantaldı fifa serileri içinde bu zamana kadar en çok oynadıgım fifa 2007 idi ve 2008 2009 2010 hiç beğenmedim oynanış olarak 2011 i de full sürümde 1 sene hç oynamadım ama bu sene fifa 12 den çok umutluydum söylenenlere göre gerçekten güzel olacak deniliyordu ben o kadar pes oynadıktan sonra bu fifa 12 yi oynamak gerçekten çok zor geldi bana 3 gündür oynuyorum. grafik olarak çok güzel ama bi türlü oyuna kendimi veremiyorum o heyecanı bulamıyorum oyunda pas atıyorum kaç kere denedim yavaş gidiyor uzun basıyorum olmuyor ataga çıkacam oyuncular gelmiyor mal mal bakıyorlar 1 kişiyle atakmı yapılır şutlar gerçekten hoşuma gitti seslerde öyle ama top adamın ayagına gelince çok hantal oluyorlar hiç kıvraklık yok çok yavaş geliyor oyun fast olmasına ragmen böyle.geçen sene düşüdüğüm olayı pes 2012 de adamlar geliştirmiş yani demek istediğim pes 2011 de adamlar hantaldı 2012 de bu değişmiş ve oyuncular gerçekten çok seri hareket edebiliyor.benim gözümde geçen senenin pes 2011 i bu senenin fifa 2012 siyle aynı {top ayaga gelince iki oyunda hantal} bazı fifacı arkadaşlar bence kendini kandırıyor şu 2. demoyu oynasınlar bence fifayı oynamayacaklardır.

açıkcası ben de giderek bu sıkıntı sayesinde olumsuz yöne doğru kaydım. size fifa 11 oynamanızı tavsiye ederim, uzun süre fifa 12 oynadıktan sonra ilaç gibi geliyor. galiba ben alışamayacağım bu 12 ye

• ben 2005 den beri hiç fifa oynamama rağmen fifa12 ye direk legendary de girdim.
    ilk maçı 2-1 kazandım. barca-arsenal maçıydı hemde

ikinci maçta milan ile dortmund a 4-1 yenildim
    üçüncü maç 1-0 mağlubiyet.

yani 3 maçta 1 galibiyet aldım ama dediğim gibi 6 yıldır ilk defa fifa oynuyorum.

hiç top kapamıyorum bu yüzden çok rahat çalım-orta-gol üçlüsüne kurban gidiyorum.
    cidden top kapma çok zor olmuş adamlar sağ sol yaparak geçiyor ve yetişemiyorum bile. onun dışında oyun çok güzel bence beğenmeyen olamaz herhalde. her şeyiyle kusursuz olmuş.

bir de kendim çalım atamıyorum tabi. sanırım klavyede oynamak aptallık fakat ben hayatımda elime gamepad almadım yav, kol ile oynadığım maçları amatörde bile kaybederim. bu yüzden klavye ile alışmam gerekecek.
    eğer klavyede nasıl çalım atılması gerektiğini bilen varsa not geçsin minnettar kalırım.

bu arada defans stilini tactical dan legacy e geçirin eskisi gibi oluyor diyenler, öyle bişey yok.

legacy defans yapınca sadece e+s ye basılı tutunca adama daha çok yaklaşıp takip ediyor fakat müdahale kesinlikle yok. müdahaleyi yine D ye basarak biz yapmak zorundayız ki bu legendary modunda baya baya zor.

sadece zaman ve alışmak gerek göreceksiniz oyun müthiş olacak. hele bir de yamalar gelirse doyma tadına :)

• Defans yaptığımızda şu duvar meselesi çözülse iyi olacak acaba tam sürümde böyle kalır mı? Umarım menajer moda gereken özeni gösterirler daha ayrıntılı bir şeyler olsa hiçte fena olmaz, klavye ayarlarına da bir çözüm bulmaları lazım.
  • quote:

quote:

Beyler bende şöyle bir sorun var oyun normal açılıyor ama gamepad takınca açılacak gibi oluyor sonra masaüstüne geri atıyor ??

gamepad bu..

FİFA 12 Demo Çıktı

Aynı sorun bende de vardı Önceki sayfalarda verilen Xbox pad emulator ile bu sorunu hallettim

• quote:

Orijinalden alıntı: kenan9593

quote:

quote:

gamepad bu..

FİFA 12 Demo Çıktı

Aynı sorun bende de vardı Önceki sayfalarda verilen Xbox pad emulator ile bu sorunu hallettim

Yanılmıyorsam bunun için kayıt defterinde bir yerle oynamanız gerekiyordu.
    Benimde PS2 kolunu USB'ye çeviren alet gelsin hareketleri öğrenmeye başlayacağım çünkü defending'de hareket yapmadan geçemiyorsun resmen.

• fifa 12 şuanda kuruluyor laptop da oynuyacağım pc köyde laptopun klavyesi biraz maç yapmaya müsait değil ama ilk maçımın sonucunu buraya yazacağım ve oyunu nasıl bulduğumu heycan dorukta %100 tarafsız yorum yazacağım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pyloge

quote:

Orijinalden alıntı: kenan9593

quote:

quote:

gamepad bu..

FİFA 12 Demo Çıktı

Yanılmıyorsam bunun için kayıt defterinde bir yerle oynamanız gerekiyordu.
    Benimde PS2 kolunu USB'ye çeviren alet gelsin hareketleri öğrenmeye başlayacağım çünkü defending'de hareket yapmadan geçemiyorsun resmen.

http://www.turkcespiker.com/forum/kesin_cozum_joystick_atma_sorununa-t62400.html
    Kesin çözüm

• fifa 11 begginer fifa 12 pro versiyonu olmuş oyun yönetiminde
  • yerden sert orta acmak icin ne yapmamız gerekiyor
  • Öncelikle hata alan arkadaşlar;
    Fifa 12 demoyu indirdiğiniz halde kurulumda problem yaşıyorsanız bu adımları takip edin.
    Notepad programında yeni bir sayfa açıp "fifa12.reg" ismiyle kaydedin. Dosyanın içeriğine şu satırı girin.(Kalınlaştırılmış yerleri)
    REGEDIT4

[-HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Installer\UserData\S-1-5-18\Products\1DC6AEF331AE7EC47AE47AA4A4A0B7C5]

Dosyayı kaydedip çıkın ve daha sonra çalıştırın. Artık kurulumu autorun.exe den yapabilirsiniz.

GamePad takınca masaüstüne atma sorunu yaşayan arkadaşlar;
    Eğer game pad kullanıyorsanız ve masaüstüne atma gibi bir sorununuz varsa aşağıda anlatıcaklarım sorununuzu kesinlikle çözecektir (denenmiştir)

Başlat\Çalıştır -> regedit yazıp Enter'layın -> HKEY_CURRENT_USER->System->CurrentControlSet->Control->MediaProperties->PrivateProperties->Joystick->OEM->VID_0079&PID_0006'a (bu isim farklıda olabilir) çift tıklayıp buradan yan tarafta OEMName->Çift tıklayın ->Oraya tırnaklar olmadan ” Logitech Cordless RumblePad 2 ” yazın ve tamam deyip çıkın. Daha sonra C:\Program Files (x86)\EA Sports\EA SPORTS FIFA 12 Demo\Game\fifasetup a giderek ordaki fifaconfig menüsünü açıp üstten 2. sekmeye tıklayıp 2. joystick'i seçin.

İndirmeden problem yaşayan arkadaşlara;
    8Mbit tarifeye geçmelerini yaşadıkları sorunların internet bağlantısından kaynaklandığınıda belirtmek isterim.(IDM+8Mbit internet ile Sabit 1Mb/sec Yaklaşık 25 dakikada indirmiştim.

Oyunun tanıtımı içinde şunları belirtmek istiyorum;
    Oyuna girdiniz yukarıda belirttiğim çözümün sorunu ile karşılaştık bu bir eksidir.Çözümü bilmeyen arkadaşlar küfür edip silebilir oyunu buda kayıptır.
    Oyunun başlangıcında menüler gayet güzel hatırladığım kadarıyla 6 takım var(Milan,Barcelona,Om,Man City,Arsenal)
    Ve sizi 7 bölümlük defans tutoriali karşılıyor.Antrenman gibi birşey onu tamamlayıp menüye geçiyoruz takımı seçip oyuna başladık.Oyuncu kontrolleri Fifa 11 e nazaran daha zorlaştırılmış topu rakipten almak yeni başlayanlar için bir hayli zor oyunun bir çoğu fifa 11 in aynısı (oynanılabilirlik vs.)Uzun lafın kısası bu sene demoya bakılırsa Fifa 12-Pes 12 derbisini Pes 12 alır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmet3212 -- 15 Eylül 2011; 16:45:40 >

• 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.