Penaltılarda kaleci iken hangi tuşla uçuyoruz , üstüme gelirse tutuyorum anca
quote:
Orijinalden alıntı: Grom.Hellscream
Sağ analog ile kurtarış yapabilirsiniz.Klavye için soruyorsanız ise bir fikrim yok.
yaw deliricem artık penaltılara kalmaktan bıktım bir gol atarsam ila bir gol kesin yiyorum bi yenemedim milanla şu barçayı professional'de bi kastırmışım 3-0 geride iken 3-4 öne geçtim maç sonu 6-5 yenildim oturup ağlıyacaktım yeminlen
maça girerken yaptığımız oyun ayarlarını kaydetmenin bi yolu yok mu?
quote:
Orijinalden alıntı: neyseneya
maça girerken yaptığımız oyun ayarlarını kaydetmenin bi yolu yok mu?
demo sürümü olduğu için malesef ki yok.
quote:
Orijinalden alıntı: Raiden23
quote:
Orijinalden alıntı: Grom.Hellscream
Sağ analog ile kurtarış yapabilirsiniz.Klavye için soruyorsanız ise bir fikrim yok.
gamepad de tuşları ayarlıyamıyorum ayarlasam gamepad ile oynayacam
Bir türlü istediğim tuş kombinasyonlarını yapamadım.
O yüzden oyundan da çok zevk aldığım söylenemez. Daha iyi grafikler bekliyordum, 2011'e göre fazla değişiklik yok. Şutlarda gözle görülür bir iyileştirme var ama.
Çalım atamayan arkadaşlar için yazıyorum.. En kolay çalım yöntemi şudur ama zamanlamayı tutturmanız lazım : Koşma tuşuna basmadan rakibinizin üstüne gidin , aradaki mesafe azaldığında (topu kapabileceği mesafeye gitmeyin :D) hangi taraf boş ise sağa ya da sola + koşmaya basıp rakibi terste bırakın.. Bunun dışında topu ayağınızdan açarak rakibinizi geçebilirsiniz hatta sağından atıp solundan geçebilirsiniz :) Bir de skill moves var.. Ben hareketleri pek kullanmıyorum.. Fifa da gerçekçi oynamanız lazım , fazla fantazilere girmeyin :) top çevirin , birebirde çalıma girin (2-3 kişi basıyo bazen dikkat! :D) villa , messi gibi iyi şut çeken oyuncularla , pozisyon nasıl gerektiriyorsa artık , plase ya da sert bir vuruşla rahatlıkla gol atabilirsiniz.. Bence çalım çok kolaylaşmış.. En son villa'yla 4 kişiyi geçip gol attım..
quote:
Orijinalden alıntı: BLG#
quote:
quote:
e001 hatasını nasıl hallederiz?
Verdiğim d3d9.dll dosyasını Program Files\EA Sports\EA SPORTS FIFA 12 Demo\Game Klasörünün içine atın.
onla alakası yokta ondan. çözünürlük monitörün desteklediğinden yüksek olunca oluyor. tv ye atarken çözünürlüğü düşürmeyi unutuyorum e0001 veriyor. fifa11 dede öyleydi
quote:
Orijinalden alıntı: JAX
Savunma nasıl yapacağız? Bir kişi yok mu söyleyecek PC ye karşı oynarken top kapamıyorum ancak tesadüfi kaparsam kapabiliyorum. Şu oyuna küstürmeyin beni
Pres kombinasyonunu rakip oyuncunun yakınına gelince kullanıyorum, benden de bu kadar valla uyuz oldum top kapma işine
quote:
Orijinalden alıntı: designr
quote:
quote:
quote:
e001 hatasını nasıl hallederiz?
Verdiğim d3d9.dll dosyasını Program Files\EA Sports\EA SPORTS FIFA 12 Demo\Game Klasörünün içine atın.