Şimdi Ara

FIFA 12 Forum Donanımhaber Ligi (Xbox 360 için) (39. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
974
Cevap
1
Favori
23.598
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • juventus 1 - 3 chelsea
  • quote:

Orijinalden alıntı: TexasLee_16

9.Hafta maçı olan Manchester United-Atletico Madrid maçını haftalardır rakibimle deniyoruz ancak bir türlü oynayamıyoruz. sürekli lost oppent tarzında hata veriyor. bende maç daveti göndersem, o da gönderse aynı hata oluyor. başka hiç bir maçta böyle bi sıkıntı olmadı ne yapabiliriz acaba..

Dostum tek yöntem var. O da modem ayarlarından port yönlendirme yapılmalı fakat duyduğum kadarıyla modemin admin şifresini bilmiyormuşsun. Internette yazan fabrika çıkışlı şifre değilmiş. Modeme reset düğmesinden hard reset atılırsa fabrika ayarlarına geri döner. Bu sayede internetteki şifreyi girerek admin ayarlarına girebilirsen geri kalanı için biz sana livedan yardımcı olabiliriz. Hard reset ve admin şifresi için modemin müşteri hizmetleri hattından da destek alabilirsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: sabriaga

quote:

9.Hafta maçı olan Manchester United-Atletico Madrid maçını haftalardır rakibimle deniyoruz ancak bir türlü oynayamıyoruz. sürekli lost oppent tarzında hata veriyor. bende maç daveti göndersem, o da gönderse aynı hata oluyor. başka hiç bir maçta böyle bi sıkıntı olmadı ne yapabiliriz acaba..

Dostum tek yöntem var. O da modem ayarlarından port yönlendirme yapılmalı fakat duyduğum kadarıyla modemin admin şifresini bilmiyormuşsun. Internette yazan fabrika çıkışlı şifre değilmiş. Modeme reset düğmesinden hard reset atılırsa fabrika ayarlarına geri döner. Bu sayede internetteki şifreyi girerek admin ayarlarına girebilirsen geri kalanı için biz sana livedan yardımcı olabiliriz. Hard reset ve admin şifresi için modemin müşteri hizmetleri hattından da destek alabilirsin.

iyide şuana kadar 20 maç yaptım hiç bi maçta böyle bi sorun yaşamadım.

• arkadaşlar çok özür dilerim şehir dışındayım yarın akşam dönücem tekrardan kaldığım yerden maçlarıma devam edebilirim
  • arkadaşlar ben şehir dışında okudugum için xboxım falan öğrenci evimde. vizeler bitti tatil şuan. ama ben bu lig var diye açıkçası hemen gitmek istememiştim memleketime. yarın gideceğim ama..xboxımı falan götüremeyeceğim, bi 20 gün kadar livedan uzak kalacağım yani. sabriaga ile konuştum 26-27.haftaya kadar olan maçlarımı yapabilmek için yarına kadar, o da yapabileceğimi söyledi. Amacım ligten kopmamak ve sizlerden geri kalmamak
  • quote:

quote:

quote:

Bu durum iki modemin bağlantı kuramamasından kaynaklanıyor. Bildiğim kadarıyla Murat'ın portların yönlendirmiştik ama seninkiler kalmıştı.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Bu durum iki modemin bağlantı kuramamasından kaynaklanıyor. Bildiğim kadarıyla Murat'ın portların yönlendirmiştik ama seninkiler kalmıştı.

halletmeye çalışacağım

• ‎22. Hafta (13-14-15 Ocak maçları)
    Borussia Dortmund v Manchester United
    Liverpool v Manchester City
    Chelsea v Tottenham
    Arsenal v Juventus
    Atletico Madrid v Milan
    FC Barcelona v Inter
    Real Madrid v Napoli
    Bayern Münih v Lyon
    FC Porto v Paris Saint German
  • Arkadaşlar müsait olan varsa maçlarımızı yapabiliriz
  • Inter 0 - 8 Barcelona
  • StormDante ligden maçlarını yapmadığı gerekçesiyle ihraç edilmiştir yerine yedek (onnick97) ile görüşülmüştür.. Lige alınırsa duyuracayız..
  • Ben M.Citynin sahibiyim.Sınavlar dolayısıyla giremedim.Benle yapıcaklar ulaşırsa sevinirim.Bazılarınıza PM attım.
  • banlıydım geri geldim arkadaşlar, yahu dün hiç bir sorun yoktu bugün xboxte online olamıyorum sorun ne olabilir ? modem fln çalışıyor ?
  • Arkadaşlar kuralar bir türlü çekilemiyor!! C grubunda bir sürü eksik maç var. MILAN, NAPOLI, LIVERPOOL ve MAN CITY 1-2 gün içinde kupa maçlarınızı bitiriniz. Diğer gruplar bitirdi. Bütün takımlar sizi beklemekte..
  • quote:

Orijinalden alıntı: inonu88

banlıydım geri geldim arkadaşlar, yahu dün hiç bir sorun yoktu bugün xboxte online olamıyorum sorun ne olabilir ? modem fln çalışıyor ?

Modemi resetle xboxu kapat aç öyle dene..
  • Arkadaşlar Merhaba

Tothenam takımı ile lige dahil oldum.

Benden önceki arkadaş 19.Haftadan itibaren maçlarını yapmamış.

19.Hafta PleasantSinger0 ile
    20.Hafta canSINN ile
    21.Hafta NeCRiS44 ile
    ve 22.Hafta WirierJerk ile maçlarımız var.

Bu akşam 8'den itibaren online olacağım. Bu arkadaşlara ulaşmaya çalışacağım. Yapabildiklerimle oynayıp 23.Haftaya geleceğim.

Tothenam ile maçı olanlar eğer müsaitlerse akşam 8 de online olurlarsa hepsiyle oynayabiliriz.

Düşme hattındayım yukarılara tırmanacağım Allah'ın izniyle

Gamertag onnick07 Lig'deki arkadaşlar ekleyebilirler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lolpop1903

quote:

Orijinalden alıntı: inonu88

banlıydım geri geldim arkadaşlar, yahu dün hiç bir sorun yoktu bugün xboxte online olamıyorum sorun ne olabilir ? modem fln çalışıyor ?

Modemi resetle xboxu kapat aç öyle dene..

teşekkürler hallettim.

arkadaşalar 12 den sonra 2 - 3 e kdr online olucam gece eksik maçları olanlar PSG yle eklesinler oynayalım
  • Chelsea 5 - 0 Tottenham
  • 23. Hafta Maçları (16-17-18 Ocak)
    Paris Saint German v Borussia Dortmund
    Lyon v FC Porto
    Napoli v Bayern Münih
    Inter v Real Madrid
    Milan v FC Barcelona
    Juventus v Atletico Madrid
    Tottenham v Arsenal
    Manchester City v Chelsea
    Manchester United v Liverpool
  • 
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.