Şimdi Ara

FIFA 12 Forum Donanımhaber Ligi (Xbox 360 için) (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
974
Cevap
1
Favori
23.598
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: .:SyLaR:.

quote:

Orijinalden alıntı: SouLForceTR

quote:

Orijinalden alıntı: TexasLee_16

edit. yaziyormus tarihler:)

atletico madrid cikmis bana, pek oynamadim atleticoyla ama kotu takim degil yapariz ins biseyler:)

Atletico Madrid iyidir ya. Ben severim o takımı.

Valla Bende aranızda olmak isterdim ama Fifa 12 yok bende.Herkese başarılar, iyi olan kazansın.

Atletico çok iyi ya messi var orda(arda) Şaka maka falcao gibi bi adam var bonservisi kaç para söyle

satayım hocam ayıpsın falcaoyu kullanabılırsem ıyı takım bencede :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Lolpop1903

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

edit. yaziyormus tarihler:)

atletico madrid cikmis bana, pek oynamadim atleticoyla ama kotu takim degil yapariz ins biseyler:)

Atletico Madrid iyidir ya. Ben severim o takımı.

Valla Bende aranızda olmak isterdim ama Fifa 12 yok bende.Herkese başarılar, iyi olan kazansın.

Atletico çok iyi ya messi var orda(arda) Şaka maka falcao gibi bi adam var bonservisi kaç para söyle

Şimdi kadrosuna baktımda pek de iyi adamlar kalmamış Ben PES 2010'dan bildiğim takım sanıyordum.Kun Agüero, Diego Forlan gitmiş hep.Ama yinede güzel bir takım.

Aguero'yu satıp falcaoyu aldılar.

Fifa 12 ligde emrenisin nickinin yanında Türk bayragı gözüküyor nasıl ya

Origin.com dan değiştirebiliyorsunuz bayrağı herkesin değiştirmesi çok güzel bir durum olurdu. Ea sports ta binlerce türk var ama çoğumuz usa uk kayıtlı görünüyoruz. :/

Teşekkürler hallettim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .:SyLaR:. -- 11 Kasım 2011; 19:14:18 >

• ya beyler fıfa 12 onlıne kodunu nereye yazıyoruz bulamadım bı turlu. 11 de boyle karısık degıldı sanki :)
  • quote:

ya beyler fıfa 12 onlıne kodunu nereye yazıyoruz bulamadım bı turlu. 11 de boyle karısık degıldı sanki :)

Multiplayera girmeye çalış hata vericek ordan bulursun.
  • edit. hallettim:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GreenWhite. -- 11 Kasım 2011; 19:39:15 >
  • quote:

hocam cıkmıyor ya online pass falan yazıyor yanda ama oraya gecemıyorum. nasıl yapıcam acaba :S

oyuna online olarak girdiğin zaman zaten direk karşına hata ekranı çıkkması lazım 2 günlük deneme süresi veriyor. Onun hemen üstünde purchase online pass yerinden satın alabilirsin ya da kodun varsa, aynı menuden yazıp pass'ı aktif hale getirebilirsin.
  • Ligin maç sonucu:

CHELSEA (Lolpop1903) 5 - 0 OLYMPIQUE LYON (alperen141)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rawarg -- 11 Kasım 2011; 19:49:48 >
  • Sabahtan beri bekliyorum rakibimi bi yemek yedim 6 dk önce girmiş hemen çıkmış en inaktif rakip bana denk geldi
  • quote:

Sabahtan beri bekliyorum rakibimi bi yemek yedim 6 dk önce girmiş hemen çıkmış en inaktif rakip bana denk geldi

senin rakiple o 6 dk once ben konusuyordum bizim partydeydi :D o da sana bakmaya girmişti :D:D:D
  • Benim rakipten ses seda yok hala
  • arkadaşlar pazar gününe kadar vaktimiz var. birbirinizi ekleyin live üzerinden :DBenide ekleyin:D gt: WirierJerk
  • Skorları buraya yazmaya gerek yok sanırım. Oyunda skorlar yazıyor. Gün gelince konu sahibi oradn bakarak ilk sayfaya yazar.
  • quote:

Sabahtan beri bekliyorum rakibimi bi yemek yedim 6 dk önce girmiş hemen çıkmış en inaktif rakip bana denk geldi

hocam ben gece 2 saat bekledim online görünüyosun ama bir türlü oynayamadık neyse sorun yok yarın mutlaka oynayalım ben öğlen 2den sonra aksam 9a kadar müsaitim
  • quote:

Orijinalden alıntı: CoupDeGrâce

Skorları buraya yazmaya gerek yok sanırım. Oyunda skorlar yazıyor. Gün gelince konu sahibi oradn bakarak ilk sayfaya yazar.

Abi maçlar yarıda kesilirse o tabloya güven olmaz. Kuralları tekrar gözden geçir. Sonuçları ister burdan ister facebook sayfasından sonuçları kısmına eklerseniz. puan tablosu daha rahat güncellenir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkmountain

quote:

hocam ben gece 2 saat bekledim online görünüyosun ama bir türlü oynayamadık neyse sorun yok yarın mutlaka oynayalım ben öğlen 2den sonra aksam 9a kadar müsaitim

Allah Allah ben sana live dan mesaj attım gelmedimi hatta pro club oynuyordun 2 tane mesaj attım sonra dedim kapatamıyor herhalde önemli bişey yapıyor rahatsız etmek istemedim.
    Neyse bugün hallederiz.

• Inter'in sahibi Shuards nickli arkadaş forumdan süresiz banlandığı için ligden çıkartılmıştır. 1. yedekle konuyla ilgili temasa geçilmiştir.
  • interi bana virin la!!!!!
  • sen xboxı satmıyor muydun?
  • Gol düellosu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CoupDeGrâce

Gol düellosu.

bı ara 6-6 7-7 falan olacagını düşünmüştüm güzel maçtı .. defans sorunuma bi an önce çözüm bulmam lazım hulk çok zorladı bundan sonraki maçlarında başarılar dilerim dostum:)
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.