Şimdi Ara

FIFA 12 Forum Donanımhaber Ligi (Xbox 360 için) (45. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
974
Cevap
1
Favori
23.598
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Borussia Dortmund v Arsenal
    Atletico Madrid v Chelsea
    FC Barcelona v Liverpool
    Real Madrid v Manchester United
    Bayern Münih v Manchester City
    FC Porto v Tottenham
    Paris Saint German v Juventus
    Lyon v Milan
    Napoli v Inter

Lig tablosu ve fikstür güncellenmiştir. Konudaki ilk mesajdan takip edebilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkmountain

20. hafta maçı

Liverpool:2 Juventus :3

zorda olsa bir deplasman galibiyeti daha geldi ama asıl hedef kupa :))

Güzel maçtı ama 2 acemi penaltı yaptım. :) Tebrikler.
  • münih 5 inter 1

juve 0 münih 0
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lolpop1903

Arkadaşlar 3-4 gün oncesinde sabriaganın forum mesajına refere ederek, kupa maçlarını yapmayan gruplardaki takımları, ligde yapmış oldukları maç sayası baz alınarak hükmen galip yada yenik sayıldı..

Boylece son puan durumu facebook sayfasında güncellendi. Merakla bekleyen arkadaşları daha fazla bekletmemek adına bizde gece gece hemen çektik kuraları. Kura seçimi 1. ve 2. torba olarak çekildi.

Kuralar;

Real Madrid (1. torba) - Dortmund (2. torba)

Juventus (2. torba) - Atletico Madird (1. torba)

Chelsea (1. torba) - Manchester City (2. torba)

Milan (1.torba) - Barca (2. torba)

Not: Maçlar en geç 1 Şubat 2012 tarihinde bitirilmeli arkadaşlar, daha once bitirirsek bi üst tura geçmemizde sakınca yok. Maçların yapılmaması halinde bir önceki kural (lig maç oynanması sırasına gore kupadan ihraç kuralı) uygulanacaktır. Herkese başarılar..

Arkadaşlar daha önceden de belirttiğimiz gibi 8'li eleme maçlarını 01 Şubat 2012 tarihine kadar yapmayan arkadaşlar, geçen sefer başvurduğumuz yöntemle hükmen mağlup sayılacaklardı. Malumunuz bugün 02 Şubat Perşembe..

Puan tablosuna baktığımızda;

Juventus (Oynadığı Oyun Sayısı 23) - Atletico Madrid (Oynadığı Oyun Sayısı 19)

Milan (Oynadığı Oyun Sayısı 21) - Barca (Oynadığı Oyun Sayısı 22)

Bu sebeple, Çeyrek Final maçları;

Chelsea - Juventus

Real Madrid - Barcelona arasında oynanacaktır, ilgili tabloyu facebook sayfamızda puan durumunun altında bulabilirsiniz.

Yine aynı notu buraya yazıyorum: Maçlar en geç 10 Şubat 2012 tarihinde bitirilmeli arkadaşlar, daha once bitirirsek yarı finale geçmemizde sakınca yok. Maçların yapılmaması halinde bir önceki kural (lig maç oynanması sırasına gore kupadan ihraç kuralı) uygulanacaktır. Herkese başarılar..

• 26.Hafta

R.Madrid : 7 - 0 : Tottenham
  • Pazartesi gününden itibaren live'da olacağım. eksik maçlarımı tamamlarım
  • Milan'li arkadas en son 23 Ocak'da girmis LIVE'a

Milan - Alperdia - Last seen 1/23/2012 playing FIFA 12
    ve Gold uye degil

BU LIG BITMEZ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi devmanetihad -- 3 Şubat 2012; 16:29:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: [DMC]

Milan'li arkadas en son 23 Ocak'da girmis LIVE'a

Milan - Alperdia - Last seen 1/23/2012 playing FIFA 12
    ve Gold uye degil

BU LIG BITMEZ

evet bunun bende farkındayım arkadaşa uyarı mesajlarıda atıldı. uymadığı takdirde ihraç edilecektir merak etme :)
  • geri döndüm sonunda, yıldırım demirörenin ne değerli anası varmış hemen banladılar neyse.

yeni maçım milanla yapmadım bitek bide eskilerden bayernin sahibi 77 kere değiştiği için onla yapmadım. bayern beni eklesin. milanda. gece giriyorum. önce online olan eklesin işte.

oyy şimdi baktımda yukardaki mesajda milanlı arkadaş out of order mış, neyse onunda değişmesini bekleriz artık.
  • Napoli 3-0 Bayern M
  • Porto 3
    Napoli 4

Birinci problem lagdan neredeyse yer yer topu göremedim. İkinci problem oyun ayarladığım kadro ile başlamadı zaten arkadaşta görmüştür direk değişiklikler yaptım. Ea nin benimle alıp veremediği bir şeyler var sanırım.
  • Ben de kadroyu ayarlayamadım ayrıca benim değiştirdiğim adamlar reservede olduğu için taktik değiştirmek zorunda kaldım o olay gerçekten can sıkıcı. Lag bi tarafa karlı havada ortadaki beyazlıktan kör oluyordum.

Ayrıca Napoli 4-2 Inter

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozguraga -- 4 Şubat 2012; 1:23:21 >
  • özgür şu ligde ben şampiyon olamazsam sevineceğim ikinci adam sensin bunu bil :D
  • 29. HAFTA ( 3 - 4 - 5 ŞUBAT )

Inter v Borussia Dortmund
    Milan v Napoli
    Juventus v Lyon
    Tottenham v Paris Saint German
    Manchester City v FC Porto
    Manchester United v Bayern Münih
    Liverpool v Real Madrid
    Chelsea v FC Barcelona
    Arsenal v Atletico Madrid
  • Milan takımının sahibi Alperdia maçlarını mazeretsiz olarak yapmadığı için ligden ihraç edilmiştir. Yerine Evr-FB nickli (GT: x EVREN x) arkadaş lige dahil edilmiştir. Kendisine hoşgeldin der başarılar dileriz. Milan ile maçı olanlar lütfen kendisini eklesin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sabriaga -- 4 Şubat 2012; 13:57:54 >
  • quote:

özgür şu ligde ben şampiyon olamazsam sevineceğim ikinci adam sensin bunu bil :D

Maçımızda da ona göre bi futbol bekliyorum o zaman senden
  • quote:

Orijinalden alıntı: sabriaga

Milan takımının sahibi Alperdia maçlarını mazeretsiz olarak yapmadığı için ligden ihraç edilmiştir. Yerine Evr-FB nickli (GT: x EVREN x) arkadaş lige dahil edilmiştir. Kendisine hoşgeldin der başarılar dileriz. Milan ile maçı olanlar lütfen kendisini eklesin.

hoşbulduk ayrıca teşekkürler...arkadaşlar adamın baya maçı eksik galiba,GT'leri ekliyorum kabul ederseniz sevinirim.maçları yapabiliriz,genelde online ımdır...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozguraga

quote:

özgür şu ligde ben şampiyon olamazsam sevineceğim ikinci adam sensin bunu bil :D

Maçımızda da ona göre bi futbol bekliyorum o zaman senden

Valla çok isterdim ama malesef Napoli'yi oynayan eski arkadaşla ben 2 maçımıda yaptım yine malesef ikisinde de baya şanssız şekilde mağlup oldum :D Artık sonraki turnuvalara :))
  • Milan 2 Napoli 1
  • 21. Hafta
    Napoli 1-6 Barcelona

23. Hafta
    Milan 3-2 Barcelona

Kupa maçı

R.Madrid 4-2 Barcelona

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gogo. -- 4 Şubat 2012; 21:04:38 >
  • 
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.