Şimdi Ara

FIFA 12 Forum Donanımhaber Ligi (Xbox 360 için) (43. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
974
Cevap
1
Favori
23.598
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sadece Barca ve Bayernle macim kaldi... bayernli arkadas daha arkadaslik istegimi kabul etmedi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi devmanetihad -- 24 Ocak 2012; 0:47:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: NeCRiS

quote:

Orijinalden alıntı: sabriaga

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Lolpop1903

quote:

Executor1905 INTER (KindlyTech) 4 gündür Live'a girmemiş. Çıktı mı bu arkadaş ligden?

Inter 23. haftaya kadar maçlarını tamamlamış maç eksikleri olan takımlar arasında baya iyi durumda. Bence sen kendi eksik maçlarına odaklan once 17. haftada kalmıssın.

Ben de keyfimden aramıyorum onu, eksik maçımızı yapalım diye arıyorum 4 gündür girmemiş sordum çıktı mı diye. Karşında çocuk yok herşeyin farkındayım. Üslubuna dikkat et.

Beyler sakin olun. Lige emek sarfeden insanların da sitemini biraz anlayın. Herşeyden önce bir emek söz konusu. Alp de benim gibi bu işe saatlerini harcadı karşılığında hiçbir şey beklemeden. Bu emeğe de saygı gösterin (yetişkin ve birşeylerin farkında olarak).

Emeğin farkındayız ama sizde karşı tarafın durumunu düşünün. 1 aydır iş ve başka konulardan dolayı meşguldüm ve yapamadım. 1 günde tamamlanacak maçlar bu kadar gerilmeye ve üslup değiştirmeye gerek yok.

Dostum,
    Doğrudur, biz de zaten kimseyi uyarmadan ligden ihraç etmiyoruz. İnsanları kırmak gibi bir niyetimiz olsa mazeret bildirmeden maçlarını yapmayanları uyarmadan ihraç ederdik. Bizim kadar sen de bu işin içinde olsaydın emin ol bir yerden sonra sen de isyan ederdin. Millet ligi bırakıyor haber bile vermiyor. Eşşeğiz ya biz. İnsanın sinirleri yıpranıyor bir süre sonra.

Öyle yapanlara sinirlenmeniz normal ben olsam ben de aynısını yaparım ama benim öyle biri olsam 4-5 defa yazmam maçımızı yapalım online ım diye. Ben ona sinirlendim. Neyse uzatmaya gerek yok.

Kardeş kızmanın bi alemi yok. Ben sana ofansif manada yazmak istemedim zaten. Senin rakiplerine mesaj attığını biz göremiyoruz malesef, e foruma da yazmamışsın bayadır, 17. hafta da kalıncada herkesi uyardığımız gibi seni de uyardım. Bunun dışında sizin interle 18. haftadan kalan maçınızı yaptığınızı hatırlıyorum ben. İlk mesajdaki yazılmamış skorlara bakıyorsan, orada bazı geriye donuk skorlar yazılmıyor.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Executor1905 INTER (KindlyTech) 4 gündür Live'a girmemiş. Çıktı mı bu arkadaş ligden?

Inter 23. haftaya kadar maçlarını tamamlamış maç eksikleri olan takımlar arasında baya iyi durumda. Bence sen kendi eksik maçlarına odaklan once 17. haftada kalmıssın.

Ben de keyfimden aramıyorum onu, eksik maçımızı yapalım diye arıyorum 4 gündür girmemiş sordum çıktı mı diye. Karşında çocuk yok herşeyin farkındayım. Üslubuna dikkat et.

Beyler sakin olun. Lige emek sarfeden insanların da sitemini biraz anlayın. Herşeyden önce bir emek söz konusu. Alp de benim gibi bu işe saatlerini harcadı karşılığında hiçbir şey beklemeden. Bu emeğe de saygı gösterin (yetişkin ve birşeylerin farkında olarak).

Emeğin farkındayız ama sizde karşı tarafın durumunu düşünün. 1 aydır iş ve başka konulardan dolayı meşguldüm ve yapamadım. 1 günde tamamlanacak maçlar bu kadar gerilmeye ve üslup değiştirmeye gerek yok.

Dostum,
    Doğrudur, biz de zaten kimseyi uyarmadan ligden ihraç etmiyoruz. İnsanları kırmak gibi bir niyetimiz olsa mazeret bildirmeden maçlarını yapmayanları uyarmadan ihraç ederdik. Bizim kadar sen de bu işin içinde olsaydın emin ol bir yerden sonra sen de isyan ederdin. Millet ligi bırakıyor haber bile vermiyor. Eşşeğiz ya biz. İnsanın sinirleri yıpranıyor bir süre sonra.

Öyle yapanlara sinirlenmeniz normal ben olsam ben de aynısını yaparım ama benim öyle biri olsam 4-5 defa yazmam maçımızı yapalım online ım diye. Ben ona sinirlendim. Neyse uzatmaya gerek yok.

Kardeş kızmanın bi alemi yok. Ben sana ofansif manada yazmak istemedim zaten. Senin rakiplerine mesaj attığını biz göremiyoruz malesef, e foruma da yazmamışsın bayadır, 17. hafta da kalıncada herkesi uyardığımız gibi seni de uyardım. Bunun dışında sizin interle 18. haftadan kalan maçınızı yaptığınızı hatırlıyorum ben. İlk mesajdaki yazılmamış skorlara bakıyorsan, orada bazı geriye donuk skorlar yazılmıyor.

Buraya da yazdım ama görülmemiş demek ki. Neyse sorun değil. 18. hafta maçını cidden hatırlamıyorum peki başka yerde yazıyor mu? Skoru da bilmiyorum haliyle.

• Beyler eksik maçlarım bunlar herkesi ekliyorum, bugün yarın artık ne zaman müsait olursanız yapalım maçlarımızı.

20. Hafta
    FC Barcelona v Lyon(devcrybg)

21. Hafta
    Napoli(LauriYlonen85) v FC Barcelona

23. Hafta
    Milan(alperdia) v FC Barcelona

24. Hafta
    FC Barcelona v Juventus(Huseyin Karadag)

25. Hafta
    Tottenham(onnick07) v FC Barcelona
  • napoli ve bayern münih, maçlarımız var hatırlatmak isterim ;)
  • 24. Hafta

FC Barcelona:1 v Juventus:1

Guzel macti bileginize saglik
  • quote:

Orijinalden alıntı: inonu88

napoli ve bayern münih, maçlarımız var hatırlatmak isterim ;)

Bayern Munich LIVE'a girmiyor .
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Dostum,

Buraya da yazdım ama görülmemiş demek ki. Neyse sorun değil. 18. hafta maçını cidden hatırlamıyorum peki başka yerde yazıyor mu? Skoru da bilmiyorum haliyle.

Alıntıları Göster
    quote:

Bende tam skoru hatırlamıyorum ama sen yenmiştin galiba ya 2-1 yada 2-0 olabilir..

• Napoli ve Bayern Münih'in sahipleri mazeretsiz maçlarını yapmadıkları için ihraç edilmiştir. Napoli'nin yeni sahibi ozguraga (GT: ozguraga)'dır. Maçı olanlar lütfen kendisiyle irtibata geçsin. Bayern Münih için 2. yedekle irtibata geçilmiştir.
  • Arkadaşlar 3-4 gün oncesinde sabriaganın forum mesajına refere ederek, kupa maçlarını yapmayan gruplardaki takımları, ligde yapmış oldukları maç sayası baz alınarak hükmen galip yada yenik sayıldı..

Boylece son puan durumu facebook sayfasında güncellendi. Merakla bekleyen arkadaşları daha fazla bekletmemek adına bizde gece gece hemen çektik kuraları. Kura seçimi 1. ve 2. torba olarak çekildi.

Kuralar;

Real Madrid (1. torba) - Dortmund (2. torba)

Juventus (2. torba) - Atletico Madird (1. torba)

Chelsea (1. torba) - Manchester City (2. torba)

Milan (1.torba) - Barca (2. torba)

Not: Maçlar en geç 1 Şubat 2012 tarihinde bitirilmeli arkadaşlar, daha once bitirirsek bi üst tura geçmemizde sakınca yok. Maçların yapılmaması halinde bir önceki kural (lig maç oynanması sırasına gore kupadan ihraç kuralı) uygulanacaktır. Herkese başarılar..

• 19. hafta maçı
    Napoli:3 Arsenal:1
  • 22.Hafta

R.Madrid : 4 - 4 : Napoli
  • adam eklemekten gına geldi, bayern ve napolinin sahipleri beni eklesin allah rızası için imzamda yazıyo live adresim. selametle.
  • quote:

adam eklemekten gına geldi, bayern ve napolinin sahipleri beni eklesin allah rızası için imzamda yazıyo live adresim. selametle.

napoli değişti arkadaş gt: ozguraga, bayernde ligden atıldı yedekle daha görüşülüyor.
  • quote:

quote:

adam eklemekten gına geldi, bayern ve napolinin sahipleri beni eklesin allah rızası için imzamda yazıyo live adresim. selametle.

napoli değişti arkadaş gt: ozguraga, bayernde ligden atıldı yedekle daha görüşülüyor.

tmm teşekkürler.

hocalar yeri değil ama acil bişey sormam lazım kusra bakmayın, yahu ultimidate teamde adam alıyorum, takıma katarken oyun donuyo bişey olmuyo yani çıkıyorum adam yok. 13k verdim westcarr aldım kayboldu herif, paramda düşmüş ne yapıcam ben şimdi ? böyle saçma şey mi olur ?
  • quote:

quote:

quote:

tmm teşekkürler.

hocalar yeri değil ama acil bişey sormam lazım kusra bakmayın, yahu ultimidate teamde adam alıyorum, takıma katarken oyun donuyo bişey olmuyo yani çıkıyorum adam yok. 13k verdim westcarr aldım kayboldu herif, paramda düşmüş ne yapıcam ben şimdi ? böyle saçma şey mi olur ?

Alıntıları Göster
    quote:

TRADE > TRADE PILE sekmesi içerisinde adamın arkana yaslan git bak raad ol ;)

• quote:

quote:

TRADE > TRADE PILE sekmesi içerisinde adamın arkana yaslan git bak raad ol ;)

ilk başta orda da yoktu ama bi saat sonra tekrar girince geldi adam
  • beyler ben yine banlanabilirim gt: madman1436 maçı olan eklesin oynarız.
  • quote:

beyler ben yine banlanabilirim gt: madman1436 maçı olan eklesin oynarız.

• quote:

Orijinalden alıntı: CoupDeGrâce

quote:

beyler ben yine banlanabilirim gt: madman1436 maçı olan eklesin oynarız.

futbol bölümündekiler bilir.

• 
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.