Şimdi Ara

fifa 12 kasma sorunu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
2.493
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar fifa 12 demoyu oynadıgımda kasıyordu. kücük bir araştırmadan sonra oyunun pencere modunda oynanması bu sorunu çözüyor diye gördüm uyguladım sorunum çözüldü. Fakat bir süre sonra fifa 12 clone dvd indirdim crack yaptım oyuna girdim yine kasıyordu. fifa config ayarları calısmadıgı için oyunu pencere modunda oynayamıyorum. Fifa 12 yi pencere modunda oynayan bir arkadaş varsa belgelerim / fifa 12 / fifa setup dosyasını upload edip gönderebilir mi acaba teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TsccucU -- 1 Ekim 2011; 16:32:10 >

• Evet bende bekliyorum.config açılmıyor bi türlü
  • window mode ozerllıgı bende yok .nereden acaba o
  • GameBooster kullanın. Oyunu açtığınızda ise Görev Yöneticisinden İşlemler deyip fifa.exe'yi sağ tıklayıp Öncelik Ata --> Yüksek'i seçin.
  • bir türlü duzeltemeddım
  • görüntü yenileme hızı 59hz deyse takılma olabiliyor.60 da sabitlemek için refreshlock programını kullanın. vsync açık şekilde oyun takılmadan oynanıyor.
  • nasıl kullanacagım biraz anlatabilir misin? bir de oyun window mode a nsıl gecıyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    pes 2019 60 FPS SORUNU BAŞLADI
    5 yıl önce açıldı
    Fifa 19 FPS sorunu
    6 yıl önce açıldı
    Fifa 23 Oyundan atma sorunu
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: SmH_20

görüntü yenileme hızı 59hz deyse takılma olabiliyor.60 da sabitlemek için refreshlock programını kullanın. vsync açık şekilde oyun takılmadan oynanıyor.

Evet çözüm için bu da denenebilir

Baska bir cozum de ekran karti surucusunu guncellemek... Ben bu sorunu yasiyordum, ekran karti surucusunu guncellestirdim ve sorun duzeldi.
  • yani bu konu hakkında forum cöplük oldu bu konuyu daha fifa demo cıktıgında acmıstım kasma sorununa cözüm icerde diye ama kimse girip veya arayıp bakmıyor

http://forum.donanimhaber.com/m_52689363/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akibeel -- 3 Ekim 2011; 23:38:45 >
  • Bende de kasıyor sistemim 3.0 GHZ D4300 İŞLEMCİ , 275 GTX EKRAN KARTI 768MB 448BİT, 1050 WATT PSU, 4 GB RAM
  • Belgelerim klasörünü boşaltın arkadaşlar, tamamen değil birkaç büyük boyutlu dosyayı silin yada başka bir kısma taşıyın. 2-3 defa denk geldim bu kasma olayına bu şekilde çözüyorum artık. Umarım sizde de işe yarar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Incubuss

Belgelerim klasörünü boşaltın arkadaşlar, tamamen değil birkaç büyük boyutlu dosyayı silin yada başka bir kısma taşıyın. 2-3 defa denk geldim bu kasma olayına bu şekilde çözüyorum artık. Umarım sizde de işe yarar

Belgelerim klasörü ile nasıl bir alakası olabilir ki? Biraz piskoloik çözüm gibi geldi bana o, placebo etkisi :))
  • quote:

Orijinalden alıntı: ramanujan20

quote:

Orijinalden alıntı: Incubuss

Belgelerim klasörünü boşaltın arkadaşlar, tamamen değil birkaç büyük boyutlu dosyayı silin yada başka bir kısma taşıyın. 2-3 defa denk geldim bu kasma olayına bu şekilde çözüyorum artık. Umarım sizde de işe yarar

Belgelerim klasörü ile nasıl bir alakası olabilir ki? Biraz piskoloik çözüm gibi geldi bana o, placebo etkisi :))

Psikolojik msikolojik, bende ise yaradi:)
  • vsync açık mı ? oyunun ekran ayarlarından bak bakalım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.