Şimdi Ara

FİFA 12 Kış Transfer Güncellemesi Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
990
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Mağlum fifa Transfer güncellemesini geçen günlerde yayınladı ancak benim bir sorunum var oyunu yeniden silip kurmama rağmen herşeyı yapıyorum güncellemeyi atiyorum belgelerimden ama oyundan çıkıp geri girince gene eski halini alıyor bilmem anlatabıldım mı umarım anlatmışımdır yardımlarınıza ihtiyacim var arkadaşlar

• Güncel kadro geldiğinde "save squad" gibi bir şey gerekiyordur belki. Dene bir. Yani güncelleme olduktan sonra ayrı bir kez daha save yap kendin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SFY -- 28 Şubat 2012; 21:51:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Real D

Güncel kadro geldiğinde "save squad" gibi bir şey gerekiyordur belki. Dene bir. Yani güncelleme olduktan sonra ayrı bir kez daha save yap kendin.

denedim kardeş ya nasıl çözerim ki menegerlik oynayamıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: efsaneazim

quote:

Orijinalden alıntı: Real D

Güncel kadro geldiğinde "save squad" gibi bir şey gerekiyordur belki. Dene bir. Yani güncelleme olduktan sonra ayrı bir kez daha save yap kendin.

denedim kardeş ya nasıl çözerim ki menegerlik oynayamıyorum

Dostum orjinal oyunda zaten güncellemeyi indiriyorsun oyun içinden kolayca. Orjinal olmayan oyunlarda ise güncelleme yapılmış Database (db) dosyasını yayınlıyorlar internette bir araştır istersen, oyunun kurulu olduğu yerdeki db klasörüyle değiştirerek halledebiliyorsun.

• Halletim kardeş saol genede.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.