Şimdi Ara

FIFA 12 Lansman Röportajı (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
13.833
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben Galatasaray'lıyım ama sadece Galatasaray'ın olması sinirimi bozdu 4 büyükler den biri olmassa digerleride olmaz diger takımlarımız da bu ligin tadı tuzudur bende sırf bu yuzden pes almayı düsünüyorum...
  • yok artık hem türkçe çıkarma hem 1 tane türk takmı koy hemde ilk lansmanı bu sene yap ilgniç :))
  • yama ile kesin türkiye ligi gelir pes 2011 4 büyük takımın olmasına rahmen türkiye ligi yok ama yamayla indirmiştim fifa gibi king bi oyuna yamayı çıkarırlar
  • tr ligi gelirse güzel olur. patch gerek patch kasmalar da var, nvidiaya da çıkarsın güncelleme. 4.04 oyhş
  • yemin ederim adama kapak yapmıs erdinç araplar bızden cok fıfa aldıkları ıcın fıfa arapca adamda normal olarak sacmaladı arap yarım adası felan :D
  • Oyun tek kelimeyle bomba gibi geliyor incelemesini bile hevesle bekliyorum yeşilçam koymayı unutmayın Erdinç Abi Eğer Türkçe Spiker Olacaksa Ertem Şenerle Anlaşsınlar Yemin Ediyorum Almayan Kalmaz Oyunu Türkiye Ligi Olmamasının Sebebide Federasyon Arkadaşlar İsteyen Pes Alsın Zorla Aldıran Yok :) Bu Yıl Bu Oyunu Arap Spikerle Oynayacağım :D
  • Sonda Fifa 12 yazarken çıkan o müziğin adını söyliyebilcek varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Modernova

Sonda Fifa 12 yazarken çıkan o müziğin adını söyliyebilcek varmı?

Sleigh Bells - Kids
  • Güzel ropörtaj olmuş. En geç seneye Türkiye ligini tekrar göreceğiz. Türkçe dil desteği olsaydı dört dörtlük bir oyun oynardık.

Bu sene FIFA satışları artacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: onur89tr

quote:

Orijinalden alıntı: Modernova

Sonda Fifa 12 yazarken çıkan o müziğin adını söyliyebilcek varmı?

Sleigh Bells - Kids

Cok sagol.
  • Lansman olması gayet iyi olmuş,ancak Türkiye liginin olmaması satışları çok etkileyeceğini düşünmuyorum.Ancak oyunun spotculara diğer mağazalardan önce düşmesi satışları illaki etkiliyecektir.Biz sabırsız milletiz,oyun 30 eylülde çıkıyor ancak 4 ekimde diğer mağazalarda satışa çıkıyor.Pazarlamadan önce bence yasal işlemlerin çok daha önceden halledilmesi gerekiyor.Neyse umarım hayırlısı olur,tek bildiğim şey oda Türkiye eskisi gibi değil ve en az 5 seneye bu ülkedeki oyun sektörü çok daha iyi yerlere gelecek.
  • defans sistemini beğenmeyenler kontrol ayarlarından fifa 11 deki defans sistemine çevirebilirler.
  • Oyunu PSN üzerinden 5 kişi 25 TL'ye alabiliyorsunuz.ÇOK sağol EA. Takas parasına oyunu aldım be
  • arap spiker konusuna değinilmesi iyi olmuş güzel çevirdi aral yetkilisi "arabistan diyip geçmeyin"
  • Fifa 12 aldım ve resmen hayal kırıklığına uğradım demekki neymiş fazla abartılmış.
  • Oyun 30 eylülde çıkacak deyip 4 ekime sarkıtan arala çok iyi laflar hazırladım. Sağolsunlar kardeşlik var daha da bunlardan oyun neyim almam arkadaş. İki ön siparişim var ilk ve son kez verdim sipariş daha da aralın suratına bakmam. Bu adamlar sayesinde oyun sektörü çok gelişir Türkiye de emin olun. Bir de benim anlamadığım Aral dan önsipariş verenlere falan geldimi yoksa diğer mağazalarda mı yok oyun. Facebook sayfasında yetkili salı günü bekliyoruz dedi oyunu çünkü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PS3_Gamer

undefined

Başka bir evrendeki FİFAyı mı oynadın
  • quote:

Orijinalden alıntı: iDenis

undefined

nasıl ya ben sordum gelmedi dedi adamlar
  • Oyun king biraz önce demosunda 1,2 maç daha yaptım bu oyunun tek eksik yönü oyundan sıkılmayışınız oluyor.Tabi buda eksiyse bravo EA sports :)
  • http://forum.donanimhaber.com/m_53240460/mpage_1/f_/key_//tm.htm#53265470

GALATASARAY DIŞINDAKİ TÜRK TAKIMLARI GELECEK EKLENTİYLE OYUNA KATILACAK
    Aral Genel Müdürü Faruk Demir Türk Takımlarından sadece Galatasaray'ın olmasıyla ilgili "Federasyon ile yaptığımız görüşmelerde ufak tefek sıkıntılarımız oldu. Bu sorunları atlatıp, önümüzdeki aylarda yayınlayacağımız eklentiyle diğer kulüplerimiz de oyundaki yerini alacak" diye konuştu.

kaynak: sporbucks

BSC haberin dogrulugu nedir enazından Beşiktaş (Uefa da)- Fb (sucu ispatlanana kadar sucsuzdur) yi oyuna alırlarsa ki zamanında İtalyada ne takımlar dustu oyunda mevcuttular.Bizde oyle bır durum dahi yok soylenti lisans anlasması yapılmadı takımlarla konusulmadı olacak seymi BJK FB gıbı buyuk kluplerın oyunda mutlaka yer alması gerekır

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.