Şimdi Ara

FIFA 12 ONLINE LIG (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
154
Cevap
0
Favori
3.369
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: oligarshi

GRUP A= SANTOS-CSKA-BRAGA-PSV-QPR-W.BREMEN
    GRUP B= AJAX-EVERTON-SAO PAOLO-ASTON VILLA-GALATASARAY-FIORENTINA

ilk mesajında skorları ve puan durumunu güncellemen daha yararlı olacaktır, aralardan grupları ve skorları takip etmeyelim?

Bu arada ilk maç;
    Aston Villa 3 - 0 Ajax
    ikinci maç;
    Aston Villa 2 - 0 Sao Paolo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gonemey -- 4 Mart 2012; 11:27:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ymskn

quote:

ilk mesajında skorları ve puan durumunu güncellemen daha yararlı olacaktır, aralardan grupları ve skorları takip etmeyelim?

Bu arada ilk maç;
    Aston Villa 3 - 0 Ajax

Tebrikler dostum güzel oynadın.
    2 kafa golü 3. ise allahlık bir gol :D Kaleci degajı bizim adamın sırtına patlattı kale içinde ofans oyuncusunun önüne düştü boş kaleye vole :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Onurhar

quote:

Orijinalden alıntı: ymskn

quote:

Bu arada ilk maç;
    Aston Villa 3 - 0 Ajax

Tebrikler dostum güzel oynadın.
    2 kafa golü 3. ise allahlık bir gol :D Kaleci degajı bizim adamın sırtına patlattı kale içinde ofans oyuncusunun önüne düştü boş kaleye vole :D

3. gol youtube tadındaydı, maç sonrası cezalarını ver arkadaşların :)

• Arkadaslar benimde oynayabileceğim saatler sınırlı pazar ögleden sonra 1 e kadar bide gece 11 den sonra pzt cuma ise gece 11 den sonra ben maç yapacağım kisileri eklicem onlarda beni eklerlerse sevinirim herkese şimdiden başarılar

PSN:NooBuKK

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NooBuK -- 4 Mart 2012; 12:24:08 >
  • Ajaxtan kötü başlangıç...

Teknik Direktöre istifa sesleri yükselmeye başladı.

2. maçta 2-1 yenilen ajax ın teknik direktörü OnuRHaR:" Önümüzde ki maçlara bakacağız" dedi :)
    şaka bi yana ajax 4 yıldızı pek haketmiyor bir takımın birtane mi hızlı adamı olmaz :)
  • ilk maclar GRUP B= A.VILLA -SAO PAOLO 2-0 AJAX- A.VILLA 0-3 SAO PAOLO-AJAX 2-1 SAO PALO-FIORENTINA 0-4 EVERTON-ASTON VILLA 3-0
    ASTON VILLA-FIORENTINA 2-0 GALATASARAY -SAO PAOLO 2-0 EVERTON-SAOPAOLO 4-0 AJAX-EVERTON 0-3
    GRUP A= SANTOS-QPR 6-1 SANTOS-W.BREMEN 0-1 CSKA-W.BREMEN 2-1
    SIZ OYNADIKCA SKORLARI YAZIN 5 MAC SONRA PUAN TABLOSU VE ES;LESMELER BELLI OLUR

TAKIKIMLARIN YANINDAKI SAYILAR O-G-B-M BELIRTIR PUANDA YANINDADIR..
    ASTON VILLA 4-3-0-1 P=10
    AJAX 3-0-0-3 P=0
    SAO PAOLO 5-1-0-4 P=3
    EVERTON 3-3-0-0 P=9
    FIORENTINA 2-1-0-1 P=3
    GALATASARAY 1-1-0-0 P=3

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oligarshi -- 6 Mart 2012; 9:46:04 >
  • bizde santosla maçımızı yaptık bilginize sonuç

Santıos:0 Werder Bremen:1
  • quote:

ilk maclar GRUP A= A.VILLA -SAO PAOLO 2-0 AJAX- A.VILLA 0-3 SAO PAOLO-AJAX 2-1
    GRUP B= SANTOS-QPR 6-1

Ben B de değilim A gurubundayım
  • quote:

Orijinalden alıntı: D-Day.hkn

quote:

ilk maclar GRUP A= A.VILLA -SAO PAOLO 2-0 AJAX- A.VILLA 0-3 SAO PAOLO-AJAX 2-1
    GRUP B= SANTOS-QPR 6-1

Ben B de değilim A gurubundayım

pardon yanlis olmus A-B :-) diger arkadaslar ne yapti..
  • Grup A maçları Grup B olarak yanlış yazılmış ayrıca senle aynı gruptayız dostum gruplar bunlar deilmi?

• ondan bizim yaptığımız maçta geçerli SANTOS:0 W.BREMEN:1
  • sen şuan kaç tane maç yaptın dostum ?
  • hiç yapmadım senle ilk maçımızı yaptık
  • valla bizde adam bekliyoruz grubumuzda ben 2 mac yaptim
  • İşte onu diyorum bir kişiyi yen ondan sonra benimle oynayacaksın ben ilk maçımı 6-1 yendim şuan ben bekliyorum 2. maçı olanlar benimle oynayacak anlatabildimmi ?
  • eleme usulü deilki sen ilk macını yap diger macın yeneniyle oyna deilki olay lig usulü oynuyoruz 2 grup var senle aynı gruptayız maçlarını grubundakilerle yapıcaksın onları tabloya yazıcaklar kaç maç yaptın kiminle detaylarıyla birlikte zaten yaptığımız maçta yazılmış
  • grubumdaki diğer arkadaslarda bana forumdan musait oldukları zamanları yazarsalar ona göre maçlarımızı yapalım

esatcan93
    kusdili
    Tolsens
    kelto3
  • quote:

Orijinalden alıntı: NooBuK

grubumdaki diğer arkadaslarda bana forumdan musait oldukları zamanları yazarsalar ona göre maçlarımızı yapalım

esatcan93
    kusdili
    Tolsens
    kelto3

Ben şuan işteyim akşam 8 den sonra maçları yapabiliriz...
  • bende aksam 11 den sonra musait olabilirim sana uyarmı yaparız aradan çekilir formdan haberleşiriz uyarmı sana kelto3?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NooBuK -- 4 Mart 2012; 13:44:36 >
  • İlk Maçım:

SANTOS:0 W.BREMEN:1

İkinci maçım:
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.