Puan 7 yaptığım arkadaşlara teşekkür ediyorum sistemi biri açıklarsa bahtiyar kalırım.Saygılar
istanbul dışındaydım kusura bakmayın eğer hala benim oynayabilme şansım varsa hazırım şimdi akşamları 8 den sonra ve şu anda beklettiğim için kusura bakmayın arkadaşlar
beyler yaklasik bir haftayi geckin suredir bekliyoruz. alti ustu 5 mac grup b deki arkadaslara tesekkur ettim bizim grubun ilk dordu belli OYUNU DAHDA IZLANDIRMAK ACISINDAN ESLESMEYE GIDIYORUZ MACLAR TEK MAC UZERINDEN DEVAM EDICEKTIR.. ASTON VILLA-SANTOS EVERTON-W.BREMEN GALATASARAY-CSKA FIORENTINA-BRAGA DIGER ARKADASLAR KUSURA BAKMASIN..
sağlık olsun geç kaldım kusura bakmayın
PSV 2 - 1 WERDER 1
quote:
Orijinalden alıntı: oligarshi
beyler yaklasik bir haftayi geckin suredir bekliyoruz. alti ustu 5 mac grup b deki arkadaslara tesekkur ettim bizim grubun ilk dordu belli OYUNU DAHDA IZLANDIRMAK ACISINDAN ESLESMEYE GIDIYORUZ MACLAR TEK MAC UZERINDEN DEVAM EDICEKTIR.. ASTON VILLA-SANTOS EVERTON-W.BREMEN GALATASARAY-CSKA FIORENTINA-BRAGA DIGER ARKADASLAR KUSURA BAKMASIN..
Anlamadım şimdi diğer grubu bıraktık bu eşleşmeleri mi yapıcaz?
Evertonı oynayan mel-ta16 dostum bana musait olduğun zamanları tam söylersen maçımızı ona göre planlayıp yapalım pazar akşam 11 buçuk tan sonra giricem oyuna bi aksilik çıkmazsa sende uygun olursan yapalım istersen
quote:
Orijinalden alıntı: NooBuK
Evertonı oynayan mel-ta16 dostum bana musait olduğun zamanları tam söylersen maçımızı ona göre planlayıp yapalım pazar akşam 11 buçuk tan sonra giricem oyuna bi aksilik çıkmazsa sende uygun olursan yapalım istersen
olur hocam
antepli8 (SANTOS) ne zaman müsaitsin?
quote:
Orijinalden alıntı: detroit4321
quote:
Orijinalden alıntı: oligarshi
Anlamadım şimdi diğer grubu bıraktık bu eşleşmeleri mi yapıcaz?
Aynen oyle guzel kardesım .. Gruplar bıttı yoluna burdan devam edıcen
Tamamdır CSKA (esatcan93) ne zaman müsaitsin?
quote:
Orijinalden alıntı: ymskn
antepli8 (SANTOS) ne zaman müsaitsin?
Bu turnuva yalan oldu sanırım, dün akşam antepli8' e psn üzerinden mesaj attım ama cevap gelmedi..
arkadaşlar ultimate team maç yapmak isteyenler eklesin psn ahmetserkanerkan
quote:
Orijinalden alıntı: detroit4321
Tamamdır CSKA (esatcan93) ne zaman müsaitsin?
Bu aksam,sen ekle yapariz
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme