2mbps sabit internet hızım var adsl'de. Konsol modeme kesintisiz %100 sinyal gücü ile bağlı. Airties modemdem port bile açtım oyuna doğrudan, dmz ile ip'yi tanıttım zart zurt. bir iki şey vardı forumlarda yazan, onları da yaptık. Fakat bir şey değişmiyor.
Firewall status restricted veya moderate zaten orası kesin. Moderate kötü olmaması lazım ama bir şey değişmiyor. Oynarken, ara sıra tekliyor takılıyor. Bazen 10 saniyede bir, bazen 20, arada çeyrek saniyelik bir tık yapıyor ve bu insana çin işkencesi gibi geliyor. Bir çözümü de bulamadım. Bu sorunu benden başka yaşayan yok sanırım, ya konsolu, ya modem, camdan aşağı atmam yakındır. Var mı aynı şeyi yaşayan?
Bende online takılıyorum ama takılma falan olmuyor belki internet hızındandır.Benim ki 6 mbps ttnet.
İnternet hızıyla alakası olduğunu düşünmüyorum, 1mbps internet hızıyla da sorunsuz oynuyordum.
Belki sunucularda bi problem vardır.Ne zamandır takılıyor ?
Custom game yaparken, interneti daha kuvvetli olanı ev sahibi yapıyor. O sebepten ötürü Ev sahibinin interneti düşükse hafif takılma yapabilir.
Ben genelde türklerle oynarken 3bar yemyeşil oluyor bağlantı. Yabancılarla ise ben ev sahibi iken 2bar, adamlar ev sahibi iken 2-3 bar arası değişiyor.
TÜm bunlar ışığında hemen kendimi yalanlamak istiyorum;
Bazende 1bar kırmızı bağlantı ile 0 takılma ile oynuyorum
Oyun kafasına göre ayarlıyor.
Ben o dediklerinin hiç birini yapmadım port mort açmadım direk bağlı.Hatta ps3 bağlıyken laptop ve masaüstü de internete bağlı.Sorun yaşamıyorum.O yüzden kabloyla bağlan.Bu arada benim modem %75-80 çekiyor