kardeş başka satış konusunda gördüm birisinin harddiski dolmuş 9,5 gb boş yerin yoksa downloadı pause edip oyuna yer aç ? dikkat et downloadı cancel etme :)
birde bu gece için saat 01:00'e kadar buradayım arkadaşlar bu akşam alıp download yapmak isteyen için son yarım saat.
hocam çok isterimde iş bankası internet şubesi var garanti yok oluyosa yapayım ?
yada bayramdan sonra parayı hallledelim dar gelirliliğin alemi olmasın
quote:
Orijinalden alıntı: Darkevil_26
hocam çok isterimde iş bankası internet şubesi var garanti yok oluyosa yapayım ?
yada bayramdan sonra parayı hallledelim dar gelirliliğin alemi olmasın
yarın bankamatikten bir dene kardeş veya garantisi olan bir arkadaşın varsa onun üzerinden göndermeye çalış ben birazdan offline olacağım yarın öğlen gibi online olurum halledebileceksen sana hesap bilgilerini pm atıyorum. parayı almazsam kardeş, önümüz bayram rahat bir bayram geçiremem
bende garantiden havale yapabilim eğer yer olursa.
quote:
Orijinalden alıntı: Zenon00
kardeş, ilk mesaj atan gist kardeş bugün aldı ve bir arkadaşından da haber bekliyor %99 alırız dedi ama olurda iptal olursa sana ulaşırım çünkü darkdevildende haber çıkmadı bugün.
quote:
Orijinalden alıntı: ___ukyo___
quote:
Orijinalden alıntı: Zenon00
kardeş, ilk mesaj atan gist kardeş bugün aldı ve bir arkadaşından da haber bekliyor %99 alırız dedi ama olurda iptal olursa sana ulaşırım çünkü darkdevildende haber çıkmadı bugün.
kardeş diğer arkadaşların işi iptal oldu hesap bilgilerini gönderdim hemen parayı gönderebilirsin. seninle beraber son payda alınmış oluyor başka kalmadı.
tamam kardeş para geldi bilgileri gönderdim hayırlı olsun bu kardeşlikdende sorun çıkmadan alnımızın akıyla çıktık herkeze teşekkürler iyi oyunlar.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme