Şimdi Ara

FIFA 12 - PSN KARDEŞLİK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
798
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    FIFA 12 için PSN Kardeşlik açıyoruz. Şu anda okinore ve ben olmak üzere iki kişiyiz. Bende kart var ancak oyunu mesai bitiminden sonra akşam 19:00 gibi alabiliyorum umarım katılacak arkadaşlar açısından sorun teşkil etmiyordur. Görüşmek isteyen arkadaşlar varsa MSN veya TEL no.su için pm atabilirsiniz.

• ben varım kardeşim
  • ekleyin benide..
  • haydi listeyi hazırla kardeşim.. bugün alalım şunu
  • benide ekliyebilirsiniz kafama yattı bu kardeşlik işi
  • Benide ekleyin lüften bende varım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Roxette- -- 24 Ekim 2011; 13:31:06 >
  • Arkadaşlar liste şu şekilde oluştu :

1.) Starlust
    2.) okinore
    3.) Xdian
    4.) savarona1925
    5.) Roxette

Bundan sonra sadece yedekler için talep alabilirim.
  • hocam ödemeyi kime yapacağız şimdi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Roxette-

hocam ödemeyi kime yapacağız şimdi ?

P.M. attım.
  • Ben ödemeyi yaptım Arkadaşlar bilginize... sizlerinde biran önce yapıp akşama oyunu oynamayı umuyorum :)
  • Arkadaşlar,
    Roxette ve savarona1925 nickli arkadaşların ödemeleri alınmıştır.
    Hızlı dönüşleri için teşekkür ederiz kendilerine :)
  • Bu arada ihunter ve johnny2 nickli arkadaşlarımız da yedekte beklemektedir, onu da hatırlatalım :)
  • evet hayırlısıyla oyunumuzu akşam oynamak istiyoruz Oyunun kaç gb olduğu hakkında bilgisi olan varmı?
  • 7-10 gb felan vardır sanırım
  • Arkadaslar islemlere basliyorum ancak okinore arkadasimiz ortaliktan kaybolmus gozukuyor :) Yedek arkadaslari kontrol ettim forumda online degiller dolayisiyla bu msji okuyan ve son kalan bir kisilik yerimize talip olan varsa bana pm atsin lutfen...
  • hocam bence sen al oyunu şimdiden daha sonra katılmak isteyen olursa ücretiyle birlikte oyunu verirsin. Bizde oyunu oynamaya başlarız :)
  • grup içinden bi başkası alabilirse cok iyi olur burdan dönmesin bu iş lütfen
  • Ben ve okinore kart kullanmıyoruz malesef... sendede yok, kurucunun 3 kartıda çalışmıyor . şanssızlık ya
  • evet beyler hepimiz almaya kararlı olduğumuza göre bu sorunun neden kaynaklandığını bulup halledelim bir çok kişi bu forumdan fifa 12yi kardeşlik yoluyla aldı hiç aynı şekilde hata alan olmadımı acaba yada çözümü bilen biri
  • beyler oyunu aldım hesaba para gönderenlere şifre gönderiyim 9122 mb oyun bu arada
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.