arkadaşlar fifa ultimate team da coins kasmak kupa kazanmak için maça başlamadan bile kendilerini kazanmış gibi göstermeye yarayan bir hile mevcut. bilgisi olan varsa pm atsın çok memnun olucam
oyunları hilesiz oyna daha zevk alacaksın
quote:
Orijinalden alıntı: theformul
quote:
tavsiye için sağol eylül ayından beri öyle yapıyorum zaten 200liradan fazla para harcayıp ir kadro kurdum. artık hile yüzünden kupada gerçek maç yapacak adam bulmakta zorlanır oldum ve ea nın saçma politikası yüzünden bıktım artık. kaç hilecinin videosunu yolladım hilenin nasıl yapıldığına dair bilgi verdim sadece ban lanmalarını istedim ama nerde... bende nasıl yapıldığını araştırıyorum artık. biz salak gibi fifa points satın alıp pack açıyoruz ama coins kasanlar aylardır oyunda piyasanın içine ediyorlar.. banlanmak falan umrumda değil soğudum artık oyundan
quote:
Orijinalden alıntı: mali__
quote:
tavsiye için sağol eylül ayından beri öyle yapıyorum zaten 200liradan fazla para harcayıp ir kadro kurdum. artık hile yüzünden kupada gerçek maç yapacak adam bulmakta zorlanır oldum ve ea nın saçma politikası yüzünden bıktım artık. kaç hilecinin videosunu yolladım hilenin nasıl yapıldığına dair bilgi verdim sadece ban lanmalarını istedim ama nerde... bende nasıl yapıldığını araştırıyorum artık. biz salak gibi fifa points satın alıp pack açıyoruz ama coins kasanlar aylardır oyunda piyasanın içine ediyorlar.. banlanmak falan umrumda değil soğudum artık oyundan
quote:
Orijinalden alıntı: S.McManaman
quote:
Orijinalden alıntı: mali__
quote:
teorik olarak çözdüm ancak hile kodlarını bulamadım bir kişi 15$ karşılığında aldığını söyledi ancak nerden aldığını söylemedi. Cheat engine ile kendilerini kazanmış gibi gösteren kodlar kullanıyorlar bende bunun peşindeyim dostum. aradığım aslında kodlar ve tam olarak nasıl yapıldığı aslında..
ben de cod oynarken aynı düşüncelere düşüyordum, oyunun içine ediyorlardı sonra dedim bizde yapalım o zaman enayimiyiz ayıptır söylemesi bi WH buldum sonra aimbot falan buldum adamı hördüğü an headshout çakıyordu ama 2 gün sonra sıkıldım ne zevk var ne bir şey onun için sildim hileyi falan normal devam ettim
quote:
ben de cod oynarken aynı düşüncelere düşüyordum, oyunun içine ediyorlardı sonra dedim bizde yapalım o zaman enayimiyiz ayıptır söylemesi bi WH buldum sonra aimbot falan buldum adamı hördüğü an headshout çakıyordu ama 2 gün sonra sıkıldım ne zevk var ne bir şey onun için sildim hileyi falan normal devam ettim
hocam bu böyle birşey değil. millet hile yapıp piyasayı uçuruyor ronaldo fiyatı 1m coins yapmaya imkan yok 1kupa kazansan 2k coins veriyor 500kupa kazancan anca.. o yüzden coins kasıcam ben sadece ona lazım oynanışa etkisi yok :)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme