Şimdi Ara

FIFA 12 ULTIMATE TEAM LİGİ (X360) (ÖDÜLLÜ) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
89
Cevap
1
Favori
3.749
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    evren:2 hüseyin karadağ:0

14.hafta
    hüseyin karadağ:3 evren:2

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-47FB47542 -- 15 Şubat 2012; 0:12:34 >
  • 4.hafta vemx 0-2 ozguraga
    13.hafta vemx 2-1 ozguraga
    17.hafta huseyinkaradag 4-5 ozguraga
  • 2 galipt v sabriaga 0
  • sanırım güncellemedin ya da gözden kaçırdın alp
    benim durum(fikstüre göre):14 maçta,G:7 B:3 M:4 =24
    4 maçım kaldı cansın ve afurk ile
  • WirierJerk 3 - 0 afurk

afurk 1 - 6 WirierJerk
  • evren-3 afurk-2
    afurk-4 evren-2
  • week 9

vemx 1 v 0 afurk

week 10

vemx 2 v 1 huseyin karadag

bir de kindlytech ile bir maç yaptık ve ben yendim. skoru 1 - 0 diye hatırlıyorum. kayıtlara geçmemiş ama.

1 kindlytech ile 2 tane de Cansınn ile maçım kaldı.
  • galip t 2 afrk 2

afrk 2 galip t 2

beraberlik skorum degismez 2-2 :D
  • kindlytech 2-1 ozguraga
    ozguraga 1-3 kindlytech
    cansın 1-5 ozguraga
    afurk 2-4 ozguraga
    ozguraga 1-4 afurk

kindlytechle oynadığım maçlarda girdiğim 4789654789 gol pozisyonundan birer tane değerlendirebilince sahadan boynu bükük ayrıldım
    makinayı parçalamak istedim resmen beni anlarsa hüseyin ağabey anlar gerisi de yalan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozguraga -- 18 Şubat 2012; 1:01:09 >
  • kindlytech 3-0 Huseyin Karadag

Huseyin Karadag 4-2 kindlytech

intikamını aldım kardeşim özgür , gerçi yücelde benim intikamımı almış senden :))
  • beyler şu maçları tamamlayalım da yeni lige başlayalım diyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Evr-FB

beyler şu maçları tamamlayalım da yeni lige başlayalım diyorum...

• Vemx 4 v 1 cansinn

Cansinn 0 v 3 vemx
  • Beyler suana kadar yapılmış ve foruma yazılmış büyün skorları ilk mesaja girdim. Eksik maçlarda tamalandıktan ve lig bittikten sonra son puan tablosunu hesaplayıp koyacağım. Eksikleri olanlar maçlarını tamamlasın.. Birbirinize mesaj atın ortak bi saat ayarlayın 12 dk halledip kapatın..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rawarg -- 23 Şubat 2012; 12:25:32 >
  • sabriaga 3 cansınnn 1
    cansınnn 0 sabriaga 2
  • Ben vemixle hic mac yapmadim. 2 mactada 1-0 yazmisinda.Ayrica gecen gunlerde 1 saat icinde cansina 3 kez mesaj attim konsolda macimizi yapalim diye online olmasina ragmen cevap bile yazmadi. Cansin disinda maclarimi en kisa surede tamamlicam. Hukmen 3-0 yazabilirsiniz diger 2 maci.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kindlytech 1 - vemx 1

afurk 7 - kindlytech 1

kindlytech 1 - afurk 0

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Executor1905 -- 25 Şubat 2012; 1:51:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Executor1905

Ben vemixle hic mac yapmadim. 2 mactada 1-0 yazmisinda.Ayrica gecen gunlerde 1 saat icinde cansina 3 kez mesaj attim konsolda macimizi yapalim diye online olmasina ragmen cevap bile yazmadi. Cansin disinda maclarimi en kisa surede tamamlicam. Hukmen 3-0 yazabilirsiniz diger 2 maci.

abi bir maç yapmıştık seninle biz önceden. skoru hatırlayamayınca ben de tereddüte düştüm ama senin kadroyu görünce de emin oldum yaptığımızdan.
    wing tsun'dan hatırladım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Executor1905

Ben vemixle hic mac yapmadim. 2 mactada 1-0 yazmisinda.Ayrica gecen gunlerde 1 saat icinde cansina 3 kez mesaj attim konsolda macimizi yapalim diye online olmasina ragmen cevap bile yazmadi. Cansin disinda maclarimi en kisa surede tamamlicam. Hukmen 3-0 yazabilirsiniz diger 2 maci.

hocam cansınn zannettiğin kişi aslında cansınn değildi o yüzde cevap vermedi sana. bizimle irtibata geçti kendisi..

Arkadaşımızın bir bebeği oldu o yüzden hastaneydi geleni gideniydi bir süre giremeyeceğini söyledi.

Cansınla olan maçlarının bir acelesi yok. Döndüğünde zaten o sana ulaşır. Raad ol yani
  • Arkadaşlar ayrıca bu gece nasipse memlekete dönüyorum.

Döner dönmez. Puan Tablosunu çıkaracağım.. Sabrınız için teşekkürler..

Ardından da zaten yeni turnuvaya geçebiliriz
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.