Şimdi Ara

Fifa 12 Ultimate Team. [PC] Ana Konu (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
354
Cevap
2
Favori
17.298
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: x_tol

quote:

Orijinalden alıntı: MusaYatar

quote:

Orijinalden alıntı: redbloodedman

quote:

Orijinalden alıntı: exchange

pc hala disconnect olayı ile coins kasma devam ediyor mu? bu olay bitene kadar UT oynamayacağım... Hiçbir zevki kalmadı çünkü

6 ocak ve hala devam ediyor

arka arkaya on kişi alt tab yaptı yuh artık ya bu ne rezillik

mix and match'a gel arka arkaya 100 tane'de olur. 1000 tane'de. bedavadan 590 coins veriyor .

Hala bu rezillik sürüyor dimi arkadaşlar

• selamın hello =)
  • Bir kaç dakika önce bir 15k lık paket açtım.. SIF Nene çıktı :) ilk defa IF yada SIF olup da para etme potansiyeli olan biri çıkıyo :)

ilgilenenler varsa satmayı düşünebilirim..
  • bir adet SIF Nene 270k başlangıç, 300k buy now ile satılıktır.. son 56-58 dakika arası bi zamanı kaldı.. :) ilgilenenlere duyurulur..
  • SATILIK!
    Platform : PC
    Miktar : (coin) 600k
    fiyat : (TL) 100k 25TL
    Ulasim : (PM , Mail , Cep) PM ile

600k hepsini alana 140TL!!
  • Arkadaşlar maça başlarken sürekli bağlantı hatası alıyorum, özellikle bazı oyunculara karşı. Bunun nedeni onların alt+tab yapması mı yoksa benim bağlantımda mı bir sorun var. Port falan açmam gerekir mi?
  • Origin ID : TunaKarahan
  • Beyler silver kadromu paylasıyorum yorumlarınızı bekliyorum

http://www.ea.com/soccer/fifa-ultimate-team/show-off#gPvVjwoKbcLbg
  • İF oyuncuları nasıl çıkartıyoruz Packlerde? 15.000 Coins ücretli Gold Pack'i alıp şansımızamı çıkmasını bekliyoruz ?
  •  Fifa 12 Ultimate Team. [PC] Ana Konu

arkadaşlar bu dnf modifier neye bağlı git gite düştü
  • quote:

Orijinalden alıntı: emretagci

Fifa 12 Ultimate Team. [PC] Ana Konu

arkadaşlar bu dnf modifier neye bağlı git gite düştü

maçlarda yeniliyorken çıkıyorsan düşer, çıkmazsan belli bir değere kadar yükselir sonra sabit kalır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lifeforest

maçlarda yeniliyorken çıkıyorsan düşer, çıkmazsan belli bir değere kadar yükselir sonra sabit kalır.

evet son 1-2 maç arkadaşlarımın skype'ı kapatıp masaüstüne atması sonucu oyundan düşmüştüm iğrenç bi durum
  • Fifa 12 Ultimate Team Harika Birşey İnanılmaz Derecede Sarıyor Pes Falan Bırakmaz Ortada :D Kontrat Ve Adamların Çabuk Sakatlanması Sorun Oluyor Ama Tek Kelimeyle Muhteşem
  • quote:

Orijinalden alıntı: Leprek0n

İF oyuncuları nasıl çıkartıyoruz Packlerde? 15.000 Coins ücretli Gold Pack'i alıp şansımızamı çıkmasını bekliyoruz ?

Bana Kalırsa Bi Karta 15 Bin Ödemek Saçma Geliyor Onun Yerine Lavezziyi Alrısın Yada Ucuz 2 3 Oyuncu Alırsın Şow Yaparsın ;)
  • Ut yi kontrat sorunu vs olmadan sorunsuz oynayabilmek için para yatırmak şartmı?
  • Para yatir madan turnuva ve maçlarla çok guzel kadro kurdum 3 tane çok guzel takım cikar
  • Para yatırmaya gerek yok... Ben 3 ayda az oynanama rağmen ibrahimoviçli, essien, toureli, patolu kadro kurdum. Oyundan zevk almaya bakın yavaş yavaş yapın zaten hemen kadro kurulunca bi zevki kalmıyor.. Örneğin şu anda bi zevk almıyorum çünkü takıma alıcak oyuncu kalmadı. Şimdi bunları satıp başka ligden kadro yapmayı deniyecegim
  • Ben single p. turnuvaların bu kadar işlevsel olduğunu bilmiyordum, kazancı gayet iyi. 2 kez fifa point almıştım ama hiç gerek yokmuş açıkçası...
  • xbox-ps3 konusu fazlasıyla aktif ama pc'de tık yok. bir ekip kursak da belli oranda coin verip bazı oyuncular alıp satsak süper olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: exchange

Para yatırmaya gerek yok... Ben 3 ayda az oynanama rağmen ibrahimoviçli, essien, toureli, patolu kadro kurdum. Oyundan zevk almaya bakın yavaş yavaş yapın zaten hemen kadro kurulunca bi zevki kalmıyor.. Örneğin şu anda bi zevk almıyorum çünkü takıma alıcak oyuncu kalmadı. Şimdi bunları satıp başka ligden kadro yapmayı deniyecegim

Hocam sanırım senin kadro İtalya liginden. Araya biriki İngiliz koymuşsun. İtalyada gerçekten çok az alternatif var ST poziyonu dışında, o yüzden bir süre sora sıkıcı oluyor.
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.