Şimdi Ara

Fifa 12 Ultimate Team. [PC] Ana Konu (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
354
Cevap
2
Favori
17.290
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: exchange

quote:

Orijinalden alıntı: aragorn1905

PC için satılık :

SIF IBRA : 3m coin = 750TL (foruma 725TL)
    2* SIF CHIELLINI :2* 800k coin =2* 200TL (foruma 2*190TL)
    IF KAKA : 450k = 112.5 TL (foruma 110TL)

hepsi beraber : 1250TL (foruma 1200TL)

sif ibra + 1*sif chiellini + if kaka = 1050TL (foruma 1000TL)

takas tekliflerini de değerlendirebilirim..

Hocam hakikaten bu paralara mı satılıyor bunlar şaka gibi :) Alan oluyor mu gerçekten meraktan soruyorum?

hocam, şöyle söyleyeyim.. az çok takip ediyorsundur kim 100k coini kaçtan satıyor diye.. coin alsan ya istediğin adamı alacaksın, ya pakete yatıracaksın biraz daha şans için.. ama ben coin satmıyorum, örneğin SIF IBRA PC piyasasında en fazla 10 tane var, ben ben hariç sadece 4-5 satıcı gördüm.. böylesine değerli bi madeni satıyorum. benim şahsi fikrim, okullar bitip de öğrenciler de artık ciddi zaman ayırabilecek duruma gelince piyasa alevlenecek ve son kez elimizdeki adamlar ciddi değerlenecek.. bu paralara satılır mı ? SIF IBRA coinle almak istesen zaten 3m coin ediyor. takdir senin.. elbette fiyatlar çok yüksek görünüyor, ama coin değerleri üzerinden hesaplarsan da makul olduğunu göreceğini düşünüyorum

• quote:

quote:

quote:

PC için satılık :

Hocam hakikaten bu paralara mı satılıyor bunlar şaka gibi :) Alan oluyor mu gerçekten meraktan soruyorum?

hocam, şöyle söyleyeyim.. az çok takip ediyorsundur kim 100k coini kaçtan satıyor diye.. coin alsan ya istediğin adamı alacaksın, ya pakete yatıracaksın biraz daha şans için.. ama ben coin satmıyorum, örneğin SIF IBRA PC piyasasında en fazla 10 tane var, ben ben hariç sadece 4-5 satıcı gördüm.. böylesine değerli bi madeni satıyorum. benim şahsi fikrim, okullar bitip de öğrenciler de artık ciddi zaman ayırabilecek duruma gelince piyasa alevlenecek ve son kez elimizdeki adamlar ciddi değerlenecek.. bu paralara satılır mı ? SIF IBRA coinle almak istesen zaten 3m coin ediyor. takdir senin.. elbette fiyatlar çok yüksek görünüyor, ama coin değerleri üzerinden hesaplarsan da makul olduğunu göreceğini düşünüyorum

Anladım hocam yanlız şöyle bir sorun var sen PC de satıyorsun.. Mesela bende UT oynuyorum ve genellikle her advan. cup da finale kadar gidiyorum. Yanlız oynayacak rakip bulunmadıktan sonra bu adamlar ne işe yarar orası malum.. Mesela 2 akşamdır adv. cupta finaldeyim 10-15dk arası rakip arıyorum çıkmıyor bende sıkılıp h2h veya battlefield oynamaya devam ediyorum. Yani parası tabiki dediginiz şekilde ediyor ama aldıktan sonra bi işe yaramıyor zira rakip yok doğru düzgün... ama xbox ve ps3 de durum farklı heralde bilmiyorum

• quote:

quote:

quote:

quote:

PC için satılık :

Anladım hocam yanlız şöyle bir sorun var sen PC de satıyorsun.. Mesela bende UT oynuyorum ve genellikle her advan. cup da finale kadar gidiyorum. Yanlız oynayacak rakip bulunmadıktan sonra bu adamlar ne işe yarar orası malum.. Mesela 2 akşamdır adv. cupta finaldeyim 10-15dk arası rakip arıyorum çıkmıyor bende sıkılıp h2h veya battlefield oynamaya devam ediyorum. Yani parası tabiki dediginiz şekilde ediyor ama aldıktan sonra bi işe yaramıyor zira rakip yok doğru düzgün... ama xbox ve ps3 de durum farklı heralde bilmiyorum

ben şimdiye kadar rakip konusunda çok sıkıntı çekmedim.. rakipsiz beklediğim en uzun süre 5 dakika falandır. bu alt tab yapanlar da bana çok denk gelmedi.. 750-800 maç yapmışımdır, ama en fazla 50 maç alt taba kurban gitmiştir.

ben mi çok şanslıyım, yoksa başka bir şey mi var, bilmiyorum tabi.

• quote:

PC için satılık :

Bir adet SIF Chiellini satıldı.. geriye bir adet SIF Chiellini, 1 SIF IBRA ve bir IF KAKA kaldı...
  • beyler turnuvadan kazandıgım karttan gerrard cıktı 185k ya sattim bu takımı kurdum iyimidir ?

http://www.ea.com/au/football/fifa-ultimate-team/show-off#fBDw43aKbda5E

bi 40-50 k artti .. 9 brezilyali 3 fransiz :D

yedeklerde bol bol brezilyalı :D
  • PC için coins satılır.

coinsler bitmiştir. alan arkadaşlara teşekkür ederim hayırlı olmasını dilerim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi feelthesin -- 27 Mart 2012; 1:59:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bo0m3r

beyler turnuvadan kazandıgım karttan gerrard cıktı 185k ya sattim bu takımı kurdum iyimidir ?

http://www.ea.com/au/football/fifa-ultimate-team/show-off#fBDw43aKbda5E

bi 40-50 k artti .. 9 brezilyali 3 fransiz :D

yedeklerde bol bol brezilyalı :D

3 CB oynuyosun hocam sevdim seni . Bastos(yada bastos yedek if menez ilk 11) la Hulk kenarlara çekip Andersonla Ramiresi oynatabilirsin. Eğer çok iyi skill move yapmıyorsan bence neymar yerine Welliton oynat, ama ben Patonun yanında di natele oynattım bir aralar gerçekten çok güzeldi. Bütçe varsa Di Natale dene gerçekten iyi oyuncu. Abateyle Podolskiyi sat bence. Bir de Felipe santayı ortaya alıp, kaleye Neuer alabilirsin, adam gol yemiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi :Legendary: -- 27 Mart 2012; 16:28:24 >

• Satılık botafogo logosu var arkadaşlar elimde fiyat 1m coins ilgilenenler pm :)
  • Bu Alt tab yapanlar beni deli ettiler. silver cupta finale yükseldim önüne gelen alt tab yapıp çıkıyor. EA bunu düzeltmiş olmalıydı biliyorum. ne zevk alınıyo böyle oynayınca anlamadım.
  • Bu alt tab nedir tam olarak? Yeni aldım oyunu bana da yaparlarsa nasıl anlıcam?
  • 2 k para veren turnuvalardan sıkılmadınız mı ?
    Kimse de bir turnuva düzenleyelim çabası yok.Bakıyorum takımlar da iyi.Gerçekten amaçsızca oynamaktan zevk alıyor musunuz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: equando

2 k para veren turnuvalardan sıkılmadınız mı ?
    Kimse de bir turnuva düzenleyelim çabası yok.Bakıyorum takımlar da iyi.Gerçekten amaçsızca oynamaktan zevk alıyor musunuz ?

Amaci seninle ayni olmayanlar amacsiz kategorisine mi giriyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Pasific -- 13 Nisan 2012; 22:45:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: xelforia

quote:

Orijinalden alıntı: equando

2 k para veren turnuvalardan sıkılmadınız mı ?

Amaci seninle ayni olmayanlar amacsiz kategorisine mi giriyor?

Benim dediğimden başka nasıl bir amaçla oynayabildiğini merak ettim.
  • Adamlar artık aşmışlar. Kendi kalelerine gol atarak maç geçiyorlar. hey yavrum hey. Turnuvalar rezalet. Finalde adam kendi kalesine gol attı sonra alt tab yaptı. Başka biride turnuvanın her ayağında aynısını yaptı. Kendi kalesine gol attı sonra alt tab. her seferinde benimle karşılaştı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ayberk_a

Adamlar artık aşmışlar. Kendi kalelerine gol atarak maç geçiyorlar. hey yavrum hey. Turnuvalar rezalet. Finalde adam kendi kalesine gol attı sonra alt tab yaptı. Başka biride turnuvanın her ayağında aynısını yaptı. Kendi kalesine gol attı sonra alt tab. her seferinde benimle karşılaştı.

Ne oluyor ki kendi kalesine gol atıp alttab yapınca? Yenilmiş sayılmıyor mu? Bu alt tab olayını bitirdi EA diye biliyorum ama.
  • Yok ne yenilmesi adam maç geçiyo. yenmiş sayılıyor. finalide kazanmış oluyor. sonra gelsin coinsler.
  • valla pc de fnaldeyken santradan sonra yani oyun başladıktan sonra alttab yapınca finali kazanmış gibi coins alıyorsunuz. ve tekrar finalden devam ediyorsunuz. ben yedim ekmegini dün baya ama sıkıcı. haybeye kontrat yeniliyorum. pc oyuncularının hile yapma gibi şansları çok yüksek maalesef cünkü pc üzerinden crack trainer vs rahatlıkla açılabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cannavaro1903

valla pc de fnaldeyken santradan sonra yani oyun başladıktan sonra alttab yapınca finali kazanmış gibi coins alıyorsunuz. ve tekrar finalden devam ediyorsunuz. ben yedim ekmegini dün baya ama sıkıcı. haybeye kontrat yeniliyorum. pc oyuncularının hile yapma gibi şansları çok yüksek maalesef cünkü pc üzerinden crack trainer vs rahatlıkla açılabilir

Valla hocam deli olduk yaa. bir türlü maç yapamıyorsun finalde... ne yapıyor bu adamlar da çıkabiliyor maçtan. normalde alttab yapınca atıyor turnuvadan... Gene bi yolunu bulmuşlar
  • http://www.ea.com/soccer/fifa-ultimate-team/show-off#icfl0PAebdmb1

Bu kadroyu satıyorum PC'de.Almak isteyen varsa pm'den veya Origin'den ulaşabilir.4-1-2-1-2 Van Persie'de takıma dahil.
  • Varmı bilen forumda alt tab yapmadan maçtan çıkma nasıl oluyor? bizede söyleyinde boşuna kontratları harcamayalım. pm de atabilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ayberk_a -- 16 Nisan 2012; 21:38:05 >
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.