Şimdi Ara

Fifa 12 Ultimate Team. [PC] Ana Konu (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
354
Cevap
2
Favori
17.290
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • aynen bilen varsa sölesinde bizde yararlanalalım
  • origin id: hatrix

başlayalım arkadaşlar
  • beyler online maçlarda 2-3 maçta bir kendiliğinden masa üstüne atıyor oyun.. doğal olarak ta heves meves kalmadı.. sinir oldum.. bu sırunu yaşayan varmı acep...

• quote:

Orijinalden alıntı: hatrix

beyler online maçlarda 2-3 maçta bir kendiliğinden masa üstüne atıyor oyun.. doğal olarak ta heves meves kalmadı.. sinir oldum.. bu sırunu yaşayan varmı acep...

Aynı sorun bendede var kardeşim çözümünü bulamadım... Ama belli bir zaman sonra bir defa atıyor daha sonra atmıyor... Ne olabilir bende cevabını arıyorum. Gerçi benimki bir defa BF3 dede atıyor sonra atmıyor... Heralde bişey mi açılıyor anlamadım gitti açılan edende bişey yok ama :(

• quote:

Orijinalden alıntı: exchange

quote:

Orijinalden alıntı: hatrix

beyler online maçlarda 2-3 maçta bir kendiliğinden masa üstüne atıyor oyun.. doğal olarak ta heves meves kalmadı.. sinir oldum.. bu sırunu yaşayan varmı acep...

Aynı sorun bendede var kardeşim çözümünü bulamadım... Ama belli bir zaman sonra bir defa atıyor daha sonra atmıyor... Ne olabilir bende cevabını arıyorum. Gerçi benimki bir defa BF3 dede atıyor sonra atmıyor... Heralde bişey mi açılıyor anlamadım gitti açılan edende bişey yok ama :(

bende diğer programları vs. kontrol ettim.. masa üstüne düşmeme sebep olabilecek birşey bulamadım... maçların yarısını sırf bu yüzden kaybettim =)))

• quote:

Orijinalden alıntı: mstfyldz.bjk

Fifa 12 Ultimate Team. [PC] Ana Konu

Öncelikle : konu vardı neden açtın demeyin. o konu tamamıyla ps3 xbox için. burda sadece pc ciler olarak toplanalım neler vardır neler yoktur. öğrenelim geliştirelim. maçlarımızı yapalım.

2. si : herkez origin id lerini verirse daha iyi olur ilk mesaja edit olarak eklerim.

-- eklemek istedikleriniz bilgiler varsa söyleyin ilk mesaja ekleyelim..

haydi hayırlı olsun... şimdiden heyecana ortak olalım. çıktığı gün takas vs. yaparız.

hortlatma yapalım lütfen.... hocam ilk mesaja id leri ekleyecektiniz... artı olarak turnuva olayına falan girsek burdan duyursak...

• korktum bi an.. diyorum en son mesajı ne zaman yazdım

akşama eklerim hepsini..
    pek ilgi gelmediğinden dolayı yoğunlaşamadık buraya...
    ama dediklerin iyi olur
  • quote:

korktum bi an.. diyorum en son mesajı ne zaman yazdım

akşama eklerim hepsini..
    ama dediklerin iyi olur

ilgi gelmemesi normal hocam :)

çünkü ilk defa PCde UT çıktı, ve ben dahil birçok kişi PS3 konusunda öğrendik UT ile detayları.. ama seneye edindiğimiz tecrübeler ile burası daha aktif olacaktır.

• quote:

Orijinalden alıntı: aragorn1905

quote:

korktum bi an.. diyorum en son mesajı ne zaman yazdım

akşama eklerim hepsini..
    ama dediklerin iyi olur

ilgi gelmemesi normal hocam :)

çünkü ilk defa PCde UT çıktı, ve ben dahil birçok kişi PS3 konusunda öğrendik UT ile detayları.. ama seneye edindiğimiz tecrübeler ile burası daha aktif olacaktır.

ilgi artar gbime geliyor biraz dürtersek.. acayip sardı beni valla.. en çokta karşı rakiplerde ne oyuncular var onu merak ediyorum.. ii rakip gelince sevindirik oluyorum valla.

• bugünden itibaren bende ultimate team menüsü kayboldu.Euro 2012 menüsü geldi onun yerine
  • Turnuva falan yokmu ?? .s
  • http://forum.donanimhaber.com/m_60142634/mpage_1/f_/key_//tm.htm#60142634

beyler gerçek heyecan.. gerçek rekabet... gerçek oyun.. gerçek keyif... gerçek lig için inceleyin inceletin.....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hatrix -- 2 Mayıs 2012; 16:38:16 >

• ben hala nasıl transfer yapılacagını bulamadım :)
  • bir daha orjinal fifa almıycam sırf bu alt tabcılar yüzünden. 10 maç arka arkaya alt tab mı olur. Oyunu oynayanları yarısı alt+tab için giriyor.
  • PC için ultimate team turnuvası yapılsa arkadaşlar, katılırmısınız? Genel bir bilgi topluyorum da PC UT'cileri pek tanımıyorum o açıdan kamuoyu yoklaması diyelim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zaferya5

PC için ultimate team turnuvası yapılsa arkadaşlar, katılırmısınız? Genel bir bilgi topluyorum da PC UT'cileri pek tanımıyorum o açıdan kamuoyu yoklaması diyelim.

takimi kurdukdan sonra sartlar uygun olursa katila bilirim, her turlu turnuvaya varim
  • uygun olursa bende warım yine zaferya
  • [PC] ÖDÜLLÜ UT TURNUVASI - 1 -

http://forum.donanimhaber.com/m_61372031/tm.htm

Katılımlarınızı beklerim arkadaşlar.
  • euro 2012 çıktığından beri bende UT Menüsü kayboldu
  • PC icin takim isimi FENERBAHCE SK est may 2012 (*taktik 41212) forumdanmi, burdansa trade Lige 1oyunculari bana sata bilirmi.
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.