Şimdi Ara

FİFA 12 Ultimate Team Ramazan Cup (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
124
Cevap
0
Favori
3.193
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sabriaga

Hüseyin kural hatası var. Biz sylvantangent ile zaten aynı gruptaydık. Çeyrek finalde nasıl birbirimizin rakibi oluyoruz?

evet haklısın,Hüseyin ne oldu düzeltecek misin,başlayalım ona göre.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Evr-FB

quote:

Orijinalden alıntı: sabriaga

Hüseyin kural hatası var. Biz sylvantangent ile zaten aynı gruptaydık. Çeyrek finalde nasıl birbirimizin rakibi oluyoruz?

evet haklısın,Hüseyin ne oldu düzeltecek misin,başlayalım ona göre.

Hüseyinin yazdığı kurallara göre terslik yok çapraz eşleşir tarzı bir ibare yok ya da farklı gruptan olmalıdır gibi.Ama alışılagelmişin dışında bir eşleşme olduğu doğru.
  • arkadaslar sampiyonlar liginde bile ayni ulkeden takimlar 2.turda eslesebiliyor. kaldiki zaten 2 grup vardi mutlaka denk gelebilme ihtimali vardi. geldide. birde basta 1.-4. ile 2.-3. ile karsilasir demedigimiz icin sonradan kural koymus gibi olurdu.bence kuralarda problem yok diye dusunuyorum. saygilarimla basarilar dilerim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • alp abicim tebrik ederim güzel maçlardı ellerine sağlık maç skorları

Alperr Karadag 0 - 1 WirierJerk

WirierJerk 0 - 2 Alperr Karadag
  • Beyler herkese günaydın.. Çeyrek finaller için bir sınır belirleyip o zamana kadar oynasak ne dersiniz. Bir kaç turnuva daha yapma şansımız olur böylece diye düşünüyorum..
  • ALPER TBRKLER KARDEŞ İLK 4 HAA:)
    NASIL DUYGU?:) BAŞARILARIN DEVAMINI DİLERİM ALPER..
    DARISI BENİM BAŞIMA :)) AMA RAKİP COK ZOR ZOR MAC OLCAK..
  • quote:

Orijinalden alıntı: robokobe2424

Beyler herkese günaydın.. Çeyrek finaller için bir sınır belirleyip o zamana kadar oynasak ne dersiniz. Bir kaç turnuva daha yapma şansımız olur böylece diye düşünüyorum..
    bende katılmak istiyorum bir daha ki turnuvaya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi didier_drogba -- 8 Ağustos 2012; 17:24:07 >
  • quote:

Beyler herkese günaydın.. Çeyrek finaller için bir sınır belirleyip o zamana kadar oynasak ne dersiniz. Bir kaç turnuva daha yapma şansımız olur böylece diye düşünüyorum..

dostum kesinlikle haklisin bende dahil herkez bekledikce bekliyor sureleri soyle yapalim bugun ve yarin ceyrekleri bitirip cuma c.tesi pazarda super final maclari yapilir

• abi ev tadilattaydı forumu takip edemedim ama süper işler başarmışsın bana söyleyecek olan var mı hiç bu kadar emek harcayan gördünüz mü o yüzden hüseyin karadağ donumuzu bile alsa çıtımız çıkmamalı bence :)))
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkmountain

quote:

dostum kesinlikle haklisin bende dahil herkez bekledikce bekliyor sureleri soyle yapalim bugun ve yarin ceyrekleri bitirip cuma c.tesi pazarda super final maclari yapilir

evet oyle yapalm kesnlikle yarina kadar ceyrek finalleri tamamliyalim arkadaslar

• Ozguraga 4-4 torres
    Torres 2-3 ozguraga
    Turun asıl sahibi evren abiyi tebrik ederim

• HarunARDArslan:4 Huseyin Karadag :2

Huseyin Karadag :6 HarunARDArslan :0

kardeşim tebrik ederim

hangimiz yenerse yensin hem üzülüp hem sevinci beraber yaşama bu olsa gerek :)) :((
  • ilk 3 belli olmuş heyecan dorukta... 4üncü kim olcak sylvantangent mi sabriaga mi bu aksam o heyecanı yasayacagız..
  • eyvallah hüseyin kardeşim bende elendiğim için üzgünüm ama bi yandanda senin başarın beni mutlu ediyor bende tebrik ederim..
  • sabriaga : 2 sylvantangent: 0
    sylvantangent: 0 sabriaga: 0
  • Arkadaslar süper finale kalan 4 takımın önemli futbolcularıyla röportj yaptık buyrun izleyin

• Kardeşim gerçekten muhteşem bir sunum olmuş. Gülmekten geberdim a.q. :)))
    Emeğine sağlık.
  • Birader emeğine eline koluna sağlık hakketten süper olmuş tüylerim diken diken oldu diye bilirim senin bu yaptığını kimse kolay lolay yapmaz.

tüm finalde mücadele eden takımlara başarılar dilerim ama gönlümden hüseyin oviç geciyor:) başarılar kardeşim..
  • HAKSIZLIK !!! DROGBA 3.30 sn MODRİC , TORRES , PODOLSKİ paha biçilemez :)) PARANIN SATIN ALACAĞI HERŞEY İÇİN HASTER CARD :))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi woltran07 -- 10 Ağustos 2012; 18:11:09 >
  • Hüseyin eline, yüreğine sağlık. Bu öğlen yemekte arkadaşa anlattım cepten videoyu izledik yıkıldık resmen. Bana ultimate'i bir kez daha sevdirdin.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.