Merhaba arkadaşlar. Şöyle birşey düşündüm UT'de transfer yaparken aradığımız oyuncuyu burda paylaşsak ve diğer üyelerle iletişim içinde olsak. Aradığımız futbolcuyu buraya yazsak ve eilnde olan kişi ile iletişim kurup transfer için "masaya oturulsa" Yani evet auction search yapıpta buluyoruz oyuncaları belki ama yeri geliyor istediğimiz oyuncu olmuyor yada parasında sorun yaşıyoruz. Belki burda da paylaşırsak aradığımız oyuncuyu elinde olan arkadaşlarla irtibata geçip transferi kolaylaştırmış oluruz. Diğer bir açıdan da elimizde satmak istediğimiz bir oyuncuyu burda belirtip o oyuncu için "marketing" yapabiliriz. Bilmiyorum böyle bir konu açıldı mı forumda ama ne dersiniz yapılabilinir bence.
o zaman 4-2-3-1 ıf neymar mevkı cam fıyat 140 k start 150 k buy now su an adam satısta almak ısteyen benden alsın takım adı BESIKTAS
Bende ibrahimovici satmayi dusunuyorum st mevki 4-4-2 formasyon 40-50arasi kontrat var. İlgilenen olursa yazsin fiyatta anlasiriz :)
David luiz'i satabilcek var mi bana :)
quote:
Orijinalden alıntı: bjk-eagle
30-50 kontratı olan 4-4-2 formasyonlu bir david luiz var bende. fiyatta anlaşırsak neden olmasın :) ne düşünüyorsun fiyat olarak
quote:
Orijinalden alıntı: Sgt. Ghost
quote:
30-50 kontratı olan 4-4-2 formasyonlu bir david luiz var bende. fiyatta anlaşırsak neden olmasın :) ne düşünüyorsun fiyat olarak
3.0 ve 4.0 arasi hocam malum cok para yok
quote:
quote:
quote:
3.0 ve 4.0 arasi hocam malum cok para yok
Alıntıları Göster
hocam piyasa acayip kötü 24bine aldım ben david luizi formasyon ve kontrat yükledim baya. o paraya felaket zarar ediyorum. o paralara david luiz zor bulursun ama haberin olsun.
quote:
hocam piyasa acayip kötü 24bine aldım ben david luizi formasyon ve kontrat yükledim baya. o paraya felaket zarar ediyorum. o paralara david luiz zor bulursun ama haberin olsun.
Peki hocam:)
quote:
quote:
Peki hocam:)
Alıntıları Göster
IF Balotelli
Mevkii : CF
Formasyon : 4-2-3-1
Platform : PS3
Satılık ve takaslıktır.
quote:
Orijinalden alıntı: Sycylian
IF Balotelli
Mevkii : CF
Formasyon : 4-2-3-1
Platform : PS3
Satılık ve takaslıktır.
Alıntıları Göster
xavi alonso alınır sergio ramos alınır puyol alınır casillas alınır tl ile
quote:
Orijinalden alıntı: rambocuk
xavi alonso alınır sergio ramos alınır puyol alınır casillas alınır tl ile
Alıntıları Göster
Satılık İbrahimovic pato ve eto'o. Düşünenler yazsın.
quote:
Satılık İbrahimovic pato ve eto'o. Düşünenler yazsın.
Alıntıları Göster
4-3-2-1 LB Cole aramaktayım
4-3-2-1 LB Evra üstüne az miktar coins verebilirim.
quote:
Orijinalden alıntı: Sycylian
4-3-2-1 LB Cole aramaktayım
4-3-2-1 LB Evra üstüne az miktar coins verebilirim.
Alıntıları Göster
4 1 2 1 2 xavi alanso alınır 25 k coinse bi paket satıyor o ne oluyor arkadaşlar iniasta vaxi xavi alanso resmi var bunlardan biri garanti felanmı o pakette nedir
quote:
4 1 2 1 2 xavi alanso alınır 25 k coinse bi paket satıyor o ne oluyor arkadaşlar iniasta vaxi xavi alanso resmi var bunlardan biri garanti felanmı o pakette nedir
Alıntıları Göster
yok hocam güya orta saha oyuncularının ağırlıkta olduğu bir paket. dün baya bir açtım ne xavi ne iniesta çıktı.
quote:
yok hocam güya orta saha oyuncularının ağırlıkta olduğu bir paket. dün baya bir açtım ne xavi ne iniesta çıktı.
Alıntıları Göster
best of the besti aldım 4 kere baya iyi para geldi bu bitecek yakında ondan sonra en iyi para kasmanın yolu nedir arkadaşlar
quote:
best of the besti aldım 4 kere baya iyi para geldi bu bitecek yakında ondan sonra en iyi para kasmanın yolu nedir arkadaşlar
Alıntıları Göster
ya çirkeflik yapıp alt-tab işine giriceksin. yada deli gibi maç yapıp coins kasıcaksın. yada paket alıp içinden iyi oyuncu çıkmasını bekleyip satıcaksın onları.
quote:
ya çirkeflik yapıp alt-tab işine giriceksin. yada deli gibi maç yapıp coins kasıcaksın. yada paket alıp içinden iyi oyuncu çıkmasını bekleyip satıcaksın onları.
Alıntıları Göster
ben ps 3 de oynuyorum onda alt tap tarzı bişe varmı haralde bunu yapınca hem parayı alıp hem maçı sonlandırıyosunuz kredi kartı var ama telefon numarası yanlış verildigi için internetten alışveriş yapamıyorum
4-1-2-1-2 sif nani lm 280k açık arttırmada. Foruma 260k'ya bırakırım. Takas olabilir bpl ve seria'nın önemli oyuncularıyla
quote:
Orijinalden alıntı: x_tol
4-1-2-1-2 sif nani lm 280k açık arttırmada. Foruma 260k'ya bırakırım. Takas olabilir bpl ve seria'nın önemli oyuncularıyla
Beyler Carvalho Bruno Alves veya Pepe satıcak var mı?
quote:
Beyler Carvalho Bruno Alves veya Pepe satıcak var mı?
Alıntıları Göster
Rooney aramaktayım, pm ile iletişime geçebilirsiniz