adamlar oyun geldi kargolyouz diyorlar demek gelmiş ama fiyat kazık biraz 139tl diyor kargo beleşmiş bence 1hafta sonra 99a düşer acele etmeyin derim
pes 12 fifa 12 yarından itibaren spotcuların raflarında yerini alacak.Cünkü dagıtımlar başladı.
quote:
Orijinalden alıntı: NaPoLYoN_42
pes 12 fifa 12 yarından itibaren spotcuların raflarında yerini alacak.Cünkü dagıtımlar başladı.
net konuştun hocam hayırdır?Tanıyosan dağıtanları bir sor hakkaten kaçta gelirmiş yahu
beyler yarından itibaren çogu yere gitmiş olur ben şimdi gg satanlara pek inanmıyorum her sene aynı olay yok kargoda bekliyor yok bilmem ne sürekli uydurma haber
bornova tahmini 130-140 dedi kimde var o kadar para nakit
quote:
Orijinalden alıntı: cuoresportivo
quote:
net konuştun hocam hayırdır?Tanıyosan dağıtanları bir sor hakkaten kaçta gelirmiş yahu
Yarından itibaren spot magazalarından alabilirsiniz ürünleri.İthalatla ugraştıgım için biliyorum tedarikci firmalar dagıtıma çıkardı.
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: cuoresportivo
quote:
Yarından itibaren spot magazalarından alabilirsiniz ürünleri.İthalatla ugraştıgım için biliyorum tedarikci firmalar dagıtıma çıkardı.
Ağzından bal damlıyor, bakalım neler olacak çok heycanlı :)
iki çeşit ürün dolaşıyor pes 2012 kapakları farklı içindeki oyuncularda farklı eski pes gibi mesela r.carlos vardı birinde brezilya da öteki oyunda r.carlos yoktu brezilya da :)))
quote:
iki çeşit ürün dolaşıyor pes 2012 kapakları farklı içindeki oyuncularda farklı eski pes gibi mesela r.carlos vardı birinde brezilya da öteki oyunda r.carlos yoktu brezilya da :)))
Türkçe kapağı olan var mı?
Bir de bu kapaklar mı?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi C-TRanger -- 22 Eylül 2011; 14:02:22 >