Şimdi Ara

FİFA 12 ve PES 2012 Çıktı.(iddiası) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
92
Cevap
0
Favori
4.613
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • adamlar oyun geldi kargolyouz diyorlar demek gelmiş ama fiyat kazık biraz 139tl diyor kargo beleşmiş bence 1hafta sonra 99a düşer acele etmeyin derim
  • pes 12 fifa 12 yarından itibaren spotcuların raflarında yerini alacak.Cünkü dagıtımlar başladı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NaPoLYoN_42

pes 12 fifa 12 yarından itibaren spotcuların raflarında yerini alacak.Cünkü dagıtımlar başladı.

net konuştun hocam hayırdır?Tanıyosan dağıtanları bir sor hakkaten kaçta gelirmiş yahu
  • beyler yarından itibaren çogu yere gitmiş olur ben şimdi gg satanlara pek inanmıyorum her sene aynı olay yok kargoda bekliyor yok bilmem ne sürekli uydurma haber
  • bornova tahmini 130-140 dedi kimde var o kadar para nakit
  • quote:

Orijinalden alıntı: cuoresportivo

quote:

pes 12 fifa 12 yarından itibaren spotcuların raflarında yerini alacak.Cünkü dagıtımlar başladı.

net konuştun hocam hayırdır?Tanıyosan dağıtanları bir sor hakkaten kaçta gelirmiş yahu

Yarından itibaren spot magazalarından alabilirsiniz ürünleri.İthalatla ugraştıgım için biliyorum tedarikci firmalar dagıtıma çıkardı.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cuoresportivo

quote:

Yarından itibaren spot magazalarından alabilirsiniz ürünleri.İthalatla ugraştıgım için biliyorum tedarikci firmalar dagıtıma çıkardı.

Ağzından bal damlıyor, bakalım neler olacak çok heycanlı :)

• iki çeşit ürün dolaşıyor pes 2012 kapakları farklı içindeki oyuncularda farklı eski pes gibi mesela r.carlos vardı birinde brezilya da öteki oyunda r.carlos yoktu brezilya da :)))
  • quote:

iki çeşit ürün dolaşıyor pes 2012 kapakları farklı içindeki oyuncularda farklı eski pes gibi mesela r.carlos vardı birinde brezilya da öteki oyunda r.carlos yoktu brezilya da :)))

Türkçe kapağı olan var mı?

Bir de bu kapaklar mı?

FİFA 12 ve PES 2012 Çıktı.(iddiası)  FİFA 12 ve PES 2012 Çıktı.(iddiası)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi C-TRanger -- 22 Eylül 2011; 14:02:22 >

• hayır yok.
  • quote:

hayır yok.

Kapaklar yukarıdakiler mi peki?
  • birisi bu biriside o beyaz kapaklı işte.
  • quote:

birisi bu biriside o beyaz kapaklı işte.

Bu dediğin hangisi?

Beyaz kapaklı derken?
  • ''bu'' ya tıkladıgında açılacaktı ama tekrar koyayım. buraya tıkla
  • hikaye
  • quote:

''bu'' ya tıkladıgında açılacaktı ama tekrar koyayım. buraya tıkla

Müneccim olmadığım için bu'da link olduğunu tahmin edemedim. İlk kez görüyorum bu kapağı... Hangi bölge bu?...

FİFA 12 ve PES 2012 Çıktı.(iddiası)

• eski sezon formaları ile kapak yapacağını düşünmüyorum, geçiniz.....
  • Harbi fake fake bölge
  • bilmiyorum ama iki kapak olacak ötekiside c.ronaldolu kapak. c.ronaldolu kapagı almakta fayda var bunda oyuncu eksikleri olacak.
  • Bu kapak fake'in bayrak sallayanı yahu. Pegi rank logosu sol üst köşede olmaz/olamaz hiçbir oyunda. Hala biri bu diyorsun...
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.