Şimdi Ara

FİFA 12 ve PES 2012 Çıktı.(iddiası) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
92
Cevap
0
Favori
4.613
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: NaPoLYoN_42

bilmiyorum ama iki kapak olacak ötekiside c.ronaldolu kapak. c.ronaldolu kapagı almakta fayda var bunda oyuncu eksikleri olacak.

hea denedinde oyunu yani? eksikleri gedikleri biliyorsun, ilginçmiş ne gibi eksikler mesela?
  • bunlar ortalıkta dolaşacak benden söylemesi sonra gidipte yanmayın
  • G.G'daki satıcıya mesaj attım oyun ekim ortasında çıkıyor sizin nasıl şu an elinizde oluyor diye ama hala cevap yok.
  • quote:

bunlar ortalıkta dolaşacak benden söylemesi sonra gidipte yanmayın

adam einstein beyler... ''benden söylemesi'' dedi!
  • ben oyun elimde demedim ki sadece tedarikcilerden dagıtımlara çıktı dedim.

XaViEsTa;

Eski pes oyunlarında bu karışıklık oldugu için fikrimi söyledim degişik olacak diye ondan önceki msjımda örnek verdim yukarıda okursan anlarsın.
  • Xavi seninle pes 2012 de kapışmak isterim kardeşim gollerimle karşılık verecegim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NaPoLYoN_42 -- 22 Eylül 2011; 14:46:27 >
  • G.G'daki satıcının geri dönüşü aynen şöyle;

Oyun yarın elimizde yarında kargolamanız %99 gerçekleşir.
  • quote:

ben oyun elimde demedim ki sadece tedarikcilerden dagıtımlara çıktı dedim.

XaViEsTa;

Eski pes oyunlarında bu karışıklık oldugu için fikrimi söyledim degişik olacak diye ondan önceki msjımda örnek verdim yukarıda okursan anlarsın.

hala yukarıdaki resimli siyah kapak uzerine; olan geçen sezona ait formalı futbolcuların olduğu kapaklı oyun piyasaya çıkacak görüşündemisin?

1.si; sana peste meydan okumadım, sadece mesajlarının çeliştiğini söyledim,

2.si; fifacıyım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XaViEsTa -- 22 Eylül 2011; 14:49:02 >
  • Hayır ama c.ronaldolu kapaktan başka 1-2 farklı kapak daha cıkacak gibi.Benim görüşüm bu şekilde.
  • Arkadaşlar PAL 2.bölge alın oyunu başınız ağrımasın
  • Satıcılar ile görüştüm,yarın oyun ellerine geldiklerinde ürünün kendi resmini çekip koyacaklarmış.
    Resimleri gördükten sonra alıp almayacağımıza karar verilir.
  • quote:

Hayır ama c.ronaldolu kapaktan başka 1-2 farklı kapak daha cıkacak gibi.Benim görüşüm bu şekilde.

Türkiye'de Ronaldolu kapaktan başkası olmayacak.Diğer Ps3 yazan kapak saçma sapan bir fan çalışması aylardır ortalıkta.

1. bölge oyunda sadce o ayaklar ile topun olduğu kapak olacak o oyunda bizim işimize yaramaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Burak73

G.G'daki satıcının geri dönüşü aynen şöyle;

Oyun yarın elimizde yarında kargolamanız %99 gerçekleşir.

Oyun Kuzey Amerika'da ve Avrupa'da ayrı tarihlerde çıkıyor. Kuzey Amerika (1. Bölge/NTSC) çıkış tarihi 29 Eylül. Avrupa (2. Bölge/PAL) çıkış tarihi 14 Ekim

(Kaynak: wiki)http://en.wikipedia.org/wiki/Pro_Evolution_Soccer_2012
     FİFA 12 ve PES 2012 Çıktı.(iddiası)

Şimdi oyun gerçekten spot piyasaya gelmişse bu yüksek ihtimal 1. bölge oyundur. Çünkü daha önce oyunların çıkış tarihinden 1 hafta önce spota düştüğünü gördük. Yani bu kadar kesin konuşuyorlarsa gerçekten elerinde olabilir. Bu durumda gönderilecek oyunun kapağı şu olacaktır:

Eğer kapak bu şekilde gelirse o da 2. bölge oyundur. Ama 2. bölge oyunun çıkmış olmasına ihtimal vermiyorum. 14 Ekim henüz uzak bir tarih bunun için...

Tabi bunlar dışnda 3. bir ihtimal daha olabilir. Oyunlar dışardan kutusuz, sadece disk olarak girmişse, yukarıdaki gibi bir fan işi kapakla sürülebilir. Bu oyunlar da muhatemelen 1. bölge olacaktır.

• C-Tranger yanlışın var oyun UK hariç tüm Avrupa'da 27 Eylülde çıkıyor.WENB de konusu ve tartışması da var.
  • Ben de demin alacaktım,satıcıya itibar etmedim,kelime oyunu yapıyor.Besbelli...her sene aynı senaryo,aman almayın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gs_Emre

C-Tranger yanlışın var oyun UK hariç tüm Avrupa'da 27 Eylülde çıkıyor.WENB de konusu ve tartışması da var.

Bilemiyorum ben wikinin yalancısıyım. Ayrıca nette heryerde 14 Ekim olarak gördüm.
  • Nette satış yapan siteler Uk tabanlı onlar 14 ekimde satcak.Diğer tüm Avrupa ülkelerinde 27 Eylül, Amerika çıkışı ise 29 Eylül Kaynak Konami forumları :)
  • Ben de ekim ortası diye biliyordum şimdi kafam karıştı.
    Neyse yarın G.G'daki satıcının eline gelirse ve gelen ürünün de fotoğrafını çekip koyarsa tüm sorular cevabını bulmuş olacak.

Yarın ola hayrola :)
  • PES 2012

Amazon.com (USA) Çıkış Tarihi : 27 Eylül 2011

Amazon.com (DE) Almanya Çıkış Tarihi : 29 Eylül 2011

Yorumlarınızı bekliyorum.
  • bir spotcu klasiği:

"oyunu sırasıyla kargolamaya başladık...oyun en geç pazartesi elinizde olur ..."
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.