Şimdi Ara

FIFA 12 Video İnceleme (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
117
Cevap
1
Favori
34.966
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yıllardır Pes Oynamama Rağmen İnkar Edemem FIFA Daha İyi. Ama Yinede Pes'e devam.. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yesil Kabus -- 24 Ocak 2012; 19:26:08 >
  • beklediğim bir incelemeydi teşekkürler
    oynadığım en güzel en zevkli ve en gerçekçi futbol oyunu herkese ellerinde bulundurmasını tavsiye ediyorum online modları çok eğlenceli
  • Pes Fun'ı olduğum halde,FIFA Bu yılda harika.
  • Abi bir gol yedin diye üzülme ya. Futbolda var böyle şansız anlar :D
  • Sonu daha güzel olabilirdi ama yinede çok iyi bir inceleme olmuş.
  • Güzel inceleme teşekkürler , bazı yenilikler yüzünden Fifa 11 i özlesem de 12 de en az Fifa 11 kadar başarılı bir oyun olmuş
  • Hâla izlemeden yorum yapan arkadaşlar var. İnceleme, her zamanki gibi Erdinç abininde renkli anlatımıyla harika olmuş, teşekkürler.
  • Adamlar harbiden sağlam oyun yapmışlar:)
  • Harika inceleme, mükemmel oyun. Teşekkürler Erdinç Abi.

Bu arada Erdinç Abi'nin Virtual Prosu'nun kendisine benzemesinin sebebi FIFA Game Face.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Conquistador -- 22 Ekim 2011; 11:53:19 >
  • TOP FİZİĞİNİ GELİŞTİRSİNLER (ATILAN PASLARIN İSABETİ BİRAZ ZORLAŞTIRILSIN), IMPACT ENGINE'I GELİŞTİRSİNLER, TARAFTARLARI 3D YAPSINLAR, STADYUMLARI DAHA GERÇEKCİ YAPSINLAR (SAHAYA OLAN UZAKLIK), HER ŞUTUN İSABETLİ GİTMEMESİNİ SAĞLASINLAR, CL LİSANSINI ALSINLAR, REPLAYLARI HARİKA YAPSINLAR, GOL SEVİNÇLERİNE YENİLİKLER GETİRSİNLER, WORLD CUP'DAKİ GİBİ TEKNİK DİREKTÖRLER GÖSTERİLSİN VE HERHANGİ BİR POSİZYON SONRASI TEPKİLERİNİ GÖRELİM (EN AZINDAN BELLİ BAŞLI TEKNİK ADAMLAR MOURİNHO, ALEX FERGUSON VS.), KUPA SERONOMİLERİ DAHA GERÇEKCİ OLSUN, SAHAYA GİRİŞ ANİMASYONLARI ARTIRILSIN, HER TAKIMIN FORMA YAZI FONTLARINI YAPSINLAR (ÇARŞAF MİSALİ ÇEKİLMESİN YAZILAR)
  • inceleme cok guzel olmus erdinç abi tbler

Bay_e ye 2 sorum var lutfen cevaplarsan sevınırım :

1_Abi incelemenin 18:20 dk sında PSG-SB macında hangi kamerayı kullandıgını zoom ve heigh ayarlarını ne konuma getırdıgını solermısın cunku ben bır turlu oyunda o derınlıgı ve acıyı yakalayamadım . Oyunu 19 ınc de 1440x900 cozunurlukte oynuyorum ondan dolayı olabılır mı ?
    2_ 2. sorum ıse ben kamera olarak standart TELE ve zoom u en sola yaslayarak heıgh yıde ortada tutarak oynuyorum ancak mesela real madrıd ı aldıgımda barnabeu stadı gelıyor ve cam acısı guzel gozukurken milan ı aldıgımda san sıro da cam acısı aşırı derecede yakınlasıyor ayarlar normal durumda olmasına rahmen heleki flamengo yu aldım gecen gun asırı derecede yakındı zoom en solda heıgh ortada olmasına rahmen. bu cam acıları stadyuma gore asırı derecede farklılık gosterıyor gozune carptımı abı fifa 11 de bu kdr bariz fark olmuyordu cunku ? Platform pc.
  • bu sene peside fifayıda denedim ama ne olursa olsun EA Sports çok iyi iş çıkarıyor. pesin bana göre tek iyi yanı şampiyonlar ligi, avrupa ligi ve kariyer moddaki gelişmeler başka bir artısını göremiyorum. ama fifa öyle değil her türlü çok iyi. EA Sports şampiyonlar ligi ve avrupa liginin lisanslarınıda alırsa tadından oynanmaz. herkese iyi eğlenceler..
  • Be a Pro, Be a Pro: Goalkeeper modları için illaki online oynamak mı gerekiyor?
  • size önerim sipikeri mexican spanish yapmanız maçı çok güzel anlatıyor hele isimleri söylemesine bitiyorum we3 teki spikeri benzemiş nerdeyse ama onun yerini hiç biri tutmaz
  • İste beklediğim inceleme harika bir oyun, ama kendini hiç benzetmemişsin Erdinç abi
  • Oyunun sp modları için yavan denmiş ama menejelik modu gerçekten çok kaliteli player ve player menejer bence de dandik.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sedat.

Bugüne kadar ki En Iyi Futbol Oyunu Fifa 2012'dir... Vee Bir kez daha kanıtlanmıştır... Ancak oyuna verilen puanlara katılmıyorum hocam.. SENDE çok iyi biliyosun ki oyun daha fazlasını hakediyor...

Bu arada yaşları ufak pesfanboylar konuya hasetlerinden çatlaya çatlaya girmişler, Üstelik gözün gönlün gördüğünü bile reddetmisler onlara diyecek hiç bir şey bulamıyorum... Lütfen siz ilkel pes'inizi oynamaya devam edin arkadaşlar...

hahhahha,siz şakasınız heralde,belkide senin yaşın kadar benim w.eleven(pes) oynamışlığım vardır.söylediklerine kendinde inanıyomusun çok merak ediyorumfifa 12 demoyu indirip oynamamla silmem bir oldu mideme sancılar girdi çünkü.bide anlamadığım bi durum var arkadaş! pes video inceleme başlığı altında hep fifacılar hep aynı terane üstelik aklı selim yorum yapanlarıda ezmeye kalkmışlar. yemin ederim fifa bunların içine sinmedi ama söyleyemiyolar.ayrıca pes ana başlığınada girip ileri geri konuşuyorlar ne pesmiş arkadaşnerdeyse bu incelemeyi yapan arkadaşa bile giydirecekler neden puan kırdın diye hey Allahım ya

• quote:

Orijinalden alıntı: saameet06

inceleme cok guzel olmus erdinç abi tbler

Bay_e ye 2 sorum var lutfen cevaplarsan sevınırım :

1_Abi incelemenin 18:20 dk sında PSG-SB macında hangi kamerayı kullandıgını zoom ve heigh ayarlarını ne konuma getırdıgını solermısın cunku ben bır turlu oyunda o derınlıgı ve acıyı yakalayamadım . Oyunu 19 ınc de 1440x900 cozunurlukte oynuyorum ondan dolayı olabılır mı ?
    2_ 2. sorum ıse ben kamera olarak standart TELE ve zoom u en sola yaslayarak heıgh yıde ortada tutarak oynuyorum ancak mesela real madrıd ı aldıgımda barnabeu stadı gelıyor ve cam acısı guzel gozukurken milan ı aldıgımda san sıro da cam acısı aşırı derecede yakınlasıyor ayarlar normal durumda olmasına rahmen heleki flamengo yu aldım gecen gun asırı derecede yakındı zoom en solda heıgh ortada olmasına rahmen. bu cam acıları stadyuma gore asırı derecede farklılık gosterıyor gozune carptımı abı fifa 11 de bu kdr bariz fark olmuyordu cunku ? Platform pc.

Merhaba,

Direk cevaplara geçiyorum.

1- Normal tele'yi kullanıyorum, herhangi bir ayar yapmadım.
    2- Stadyumlar konusunda haklısın, kameranın bulunduğu yere göre açı değişiyor. Bence bu kadar ayarlar ile uğraşma, normal tele moduna geçir ve alışmaya çalış.

İyi günler,

• quote:

Orijinalden alıntı: Barxxx

Oyunun sp modları için yavan denmiş ama menejelik modu gerçekten çok kaliteli player ve player menejer bence de dandik.

Menejerlik modunun iyi olduğunu duyduğum gerçekten çok iyi olduMalum online oynayamıyoruz.
  • Futbol oyunu deyince PES' i tek geçerdim ama artık FIFA yı tek geçeceğim sanırım :) arapça spiker de çok orjinal olmuş.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.