Şimdi Ara

FIFA 12 Video İnceleme (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
117
Cevap
1
Favori
34.966
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: denizz_GS

fifa daha güzel olmuş ama yüzlerde hala hata var mesala gs de selçuk inan ın saçı hala kısa muslera nın saçı da düzeltmemişlaer ımpact engıne yüzünden olan hataları ve yüz gibi ufak detayları da giderirlerse süper olcak

Bana görede ufak detayları FİFA 13de görebilirsek.Yani şu yüz detayları ve oyuncu ruhu biraz düzeltilirse.FİFA 13 satış rekorunu kırar.Belki PES 2013ün kapağını kırar
  • çok iyi oyun
  • Çocukluğumuz fifayla geçti.1999-2000 çok popülerdi.Yıllardan beri fifa oynuyorum.Arada bi pes de oynuyordum ama fifa 12 şuan gelmiş geçmiş en iyi futbol oyunu bunu çoğu ünlü sitede de görebilirsiniz.Özellikle çarpışma motoru süper olmuş.Haa arada bir saçmalıyor.stamina sistemi süper olmuş.Manager mode şu ana kadargördüğüm en iyisi. 9/10
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkspawn96

Çocukluğumuz fifayla geçti.1999-2000 çok popülerdi.Yıllardan beri fifa oynuyorum.Arada bi pes de oynuyordum ama fifa 12 şuan gelmiş geçmiş en iyi futbol oyunu bunu çoğu ünlü sitede de görebilirsiniz.Özellikle çarpışma motoru süper olmuş.Haa arada bir saçmalıyor.stamina sistemi süper olmuş.Manager mode şu ana kadargördüğüm en iyisi. 9/10

Hocam Fifa'nın eski sürümlerinde topun arkasından ateş çıkıyordu ya ona bayılıyordum ya...
  • ee

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mhmt06

quote:

Çocukluğumuz fifayla geçti.1999-2000 çok popülerdi.Yıllardan beri fifa oynuyorum.Arada bi pes de oynuyordum ama fifa 12 şuan gelmiş geçmiş en iyi futbol oyunu bunu çoğu ünlü sitede de görebilirsiniz.Özellikle çarpışma motoru süper olmuş.Haa arada bir saçmalıyor.stamina sistemi süper olmuş.Manager mode şu ana kadargördüğüm en iyisi. 9/10

Hocam Fifa'nın eski sürümlerinde topun arkasından ateş çıkıyordu ya ona bayılıyordum ya...

Sırf o yüzden 2002 wc oyununda hep yıldız oyuncularla şut çekmeye çalışırdım Ne günlerdi be

• En çok beğenilen yorum ne öyle ya
  • güzel oyun hiç polemiğe girmem ama ufak tefek eksiklikler var :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi clmnbc -- 31 Mayıs 2012; 10:46:15 >
  • çok harika oyunda şu orta sahadan gol atma hatasını kapatmaları lazım :D
  • Arkadaşlar milli takımlar arası international cup diye bişey yok mu fifa 2012 de ? Nasıl yapacam o kupayı ? Bulamadım bir türlü. Yardım ederseniz sevinirim
  • 5 sene önce neyse şimdi de aynı değişen yok yüklemekten vazgeçtim.

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Bu Sene Fifa Oynanır
  • quote:

Orijinalden alıntı: silverhands

çok harika oyunda şu orta sahadan gol atma hatasını kapatmaları lazım :D

nasil yani hocam biraz anlatir misiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pc de güzelmi bu fifa 12 yükleticemde
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rocky Balboa®

quote:

quote:

Sırf o yüzden 2002 wc oyununda hep yıldız oyuncularla şut çekmeye çalışırdım Ne günlerdi be

sadece fifa 2005i oynadım sımdı pesden fıfaya gecıyorum ıyıkı o zamanlar oynamamısım cocuk oyunu gıbı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: mao-tun

quote:

Orijinalden alıntı: Rocky Balboa®

quote:

quote:

sadece fifa 2005i oynadım sımdı pesden fıfaya gecıyorum ıyıkı o zamanlar oynamamısım cocuk oyunu gıbı

O zamanlar çocuktuk

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.