Şimdi Ara

Fifa 13 - 4.5 yıldız turnuva - Şampiyon Newcastle(ekostros) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
294
Cevap
1
Favori
4.509
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: quanch

Bizim gruptan online var mı?

Şimdi müsaitsen ben açabilirim ps3
  • AKŞAM ONLİNE OCAM.MÜSAİTSEN MAÇIMIZI YAPALİM NAPOLİ :))
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekostros

quote:

Bizim gruptan online var mı?

Şimdi müsaitsen ben açabilirim ps3

Tamam hocam gel
  • quote:

Orijinalden alıntı: The-Rockers1

quote:

Orijinalden alıntı: SaFaKTR3

Maç yapmak isteyen olursa haber versin yarım saate psn deyim. Takım. Shcalke04

BU AKŞAM 18:30 20:30 VE 11:30 01:00 ARASI PS3'DE OLACAĞIM.SENİNLE MAÇLARIMIZI YAPALIM ŞİDDETLE PUANLARA İHTİYACIM VAR. :)))

Hocam ben dışarda olcam. Ama gece 12-1 arası giricem. O saatlerde psn de olursan yaparız hemen maçlarımızı
  • quote:

quote:

quote:

Maç yapmak isteyen olursa haber versin yarım saate psn deyim. Takım. Shcalke04

BU AKŞAM 18:30 20:30 VE 11:30 01:00 ARASI PS3'DE OLACAĞIM.SENİNLE MAÇLARIMIZI YAPALIM ŞİDDETLE PUANLARA İHTİYACIM VAR. :)))

Hocam ben dışarda olcam. Ama gece 12-1 arası giricem. O saatlerde psn de olursan yaparız hemen maçlarımızı

O saatlerde müsaitim. 12-1 arası oynarız.

• Napoli 1-1 Newcastle
    Newcastle 0-3 Napoli

2.maç fena dağıldım İyi oynuyorsun kıvanç beğendim oyununu
  • ŞafakTR3 ve The Rockers1 nickli arkadaşlarım dün oynayamadım bugün siz saat verin ben geleyim sizin dediğiniz saatte oyuna.

Napoli 1 - 1 Newcastle United

Newcastle United 0 - 3 Napoli

Ekrem usta iyi gayet güzel çekişmeli maçlar yaşadık. 2.maçta gelen erken gol resmen oyunu değiştirdi ama ilk maç çok güzeldi Ekrem usta ile. Maç bir ona bir bana baktı ama kimseye yar olmadı

Edit: Teşekkür ederim siz de çok güzel oynuyorsunuz çok zevkli oldu bence. Yine maç yapmak isterim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi quanch -- 21 Kasım 2012; 15:24:41 >
  • Birazdan girebilirim ps ye Kun ve Shadowsword arkadaşlar hanginiz online olabilirsiniz
  • quote:

ŞafakTR3 ve The Rockers1 nickli arkadaşlarım dün oynayamadım bugün siz saat verin ben geleyim sizin dediğiniz saatte oyuna.

Ekrem usta iyi gayet güzel çekişmeli maçlar yaşadık. 2.maçta gelen erken gol resmen oyunu değiştirdi ama ilk maç çok güzeldi Ekrem usta ile. Maç bir ona bir bana baktı ama kimseye yar olmadı

Edit: Teşekkür ederim siz de çok güzel oynuyorsunuz çok zevkli oldu bence. Yine maç yapmak isterim.

19:30 DAN SONRA MÜSAİTSEN OYNAYABİLİRİZ?

• quote:

quote:

ŞafakTR3 ve The Rockers1 nickli arkadaşlarım dün oynayamadım bugün siz saat verin ben geleyim sizin dediğiniz saatte oyuna.

19:30 DAN SONRA MÜSAİTSEN OYNAYABİLİRİZ?

Fark etmez hocam sen nasıl istiyorsan 19:30'da online olacağım istiyorsan tam saat ver ona da geleyim. Bu akşam bir kısıtlamam yok.( Gerçi betsonda para kovalayacağım ama senin için bırakabilirim)

• ASLINDA DAHA ÖNCE GİRECEĞİM AMA BÖYLE MAÇLAR YAPMAYALI ÇOK OLDU.GENELDE PRO OYNUYORUM.ADAMIMLA ONLİNE MAÇLAR YAPIYORUM.O YÜZDEN BİRAZ ISINMAM LAZIM.BUNUDA DÜN NEWCASTLE MAÇINDA ANLAMIŞ OLDUM.TAM 19:30 BANA UYAR.DAVETİ ATARSIN BAŞLARIZ.
  • 2 gündür grubumda ki kişiler arkadaşlık isteğimi bile kabul etmemiş.
    Ali hariç o bende ekliydi zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: şanışer

2 gündür grubumda ki kişiler arkadaşlık isteğimi bile kabul etmemiş.
    Ali hariç o bende ekliydi zaten.

Moruk sizin gruptaki cinematiq perşembe-cuma yapabilirim diye pm atmıştı bana. Hafta sonuna kadar bitiririz grup maçlarını cumartesi maçı eksik olanları değerlendirme yapıp hükmen veririz.
  • quote:

ASLINDA DAHA ÖNCE GİRECEĞİM AMA BÖYLE MAÇLAR YAPMAYALI ÇOK OLDU.GENELDE PRO OYNUYORUM.ADAMIMLA ONLİNE MAÇLAR YAPIYORUM.O YÜZDEN BİRAZ ISINMAM LAZIM.BUNUDA DÜN NEWCASTLE MAÇINDA ANLAMIŞ OLDUM.TAM 19:30 BANA UYAR.DAVETİ ATARSIN BAŞLARIZ.

Tamam hocam 19:30'da gözler önce Napoli sonra Fransa'nın Lyon şehrinde olacak.

YER: İTALYA
    STAD:STADİO SAN PAOLO
    MAÇ SAATİ:19.30

NAPOLI - O.LYON

YER:FRANSA
    STAD: Stade de Gerland
    MAÇ SAATİ:19.45

O.LYON - NAPOLI

• quote:

quote:

ASLINDA DAHA ÖNCE GİRECEĞİM AMA BÖYLE MAÇLAR YAPMAYALI ÇOK OLDU.GENELDE PRO OYNUYORUM.ADAMIMLA ONLİNE MAÇLAR YAPIYORUM.O YÜZDEN BİRAZ ISINMAM LAZIM.BUNUDA DÜN NEWCASTLE MAÇINDA ANLAMIŞ OLDUM.TAM 19:30 BANA UYAR.DAVETİ ATARSIN BAŞLARIZ.

Tamam hocam 19:30'da gözler önce Napoli sonra Fransa'nın Lyon şehrinde olacak.

YER: İTALYA
    STAD:STADİO SAN PAOLO
    MAÇ SAATİ:19.30

NAPOLI - O.LYON

YER:FRANSA
    STAD: Stade de Gerland
    MAÇ SAATİ:19.45

O.LYON - NAPOLI

ANLADIM BEN SENİ.SEN BAYA PSİKOPATA BAĞLADIN. HAKKIMDA HAYIRLISI OZAMAN

• d grubundakı arkadaslar aksam 23 00 dan sonra musaıtım eklerım sızı
  • psn nicki eskitopcu olan arkadaşımız beni daha kabul etmedi hocam hadi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kıngs

psn nicki eskitopcu olan arkadaşımız beni daha kabul etmedi hocam hadi

Dostum simdi müsaitsen yapalım maclari cumaya kadar giremiyebilirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: K U N

quote:

Orijinalden alıntı: Kıngs

psn nicki eskitopcu olan arkadaşımız beni daha kabul etmedi hocam hadi

Dostum simdi müsaitsen yapalım maclari cumaya kadar giremiyebilirim

Buyur hocam gel yapalım bende şimdi girdim
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.