Şimdi Ara

Fifa 13 - 4.5 yıldız turnuva - Şampiyon Newcastle(ekostros) (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
294
Cevap
1
Favori
4.509
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: SaFaKTR3

quote:

Orijinalden alıntı: ekostros

Hükmen verdim 2.maçı 3-0. Napoli-Schalke maçı kaldı B grubunda. Ben çıkmayı garantiledim. Napoli'ye 1 puan yetiyor.

Not: Arkadaşlar sinirlenince kendinizi kontrol edemiyorsanız turnuvalara girmeyin derim. Hem kendiniz hem kol hemde turnuva için daha sağlıklı olur

Lyon turnuvadan çıktığına göre şimdi benim 6 puanımmı var ? Birde Napoli nin kaç puanı var 2. Lik şansım varmı ?

Napoli'yi her 2 maçtada yenersen çıkarsın.
  • B grubu tamamlandı Napoli lider , Newcastle 2. Sonraki turda A1-B2 A2-B1 şeklinde oynanıcak. ondan sonraki turda ise tekrar kura çekeceğim
  • quote:

Orijinalden alıntı: quanch

Napoli 0 - 2 Schalke 04

Schalke 04 0 - 2 Napoli

Hocam ne defans yaptın be kaç kişiydiniz yahu

Dostum çok güzel maçlardı tebrik ve teşekkür ederim. Tactical hiç beceremiyorum valla pek oynamadığım için Bol bol Tactical oynayıp alışmam lazım. Schalke takımınada hiç alışık değilim. Ama güzel maçlar oldu turnuvada zevkliydi. Bundan sonra birkaç turnuva daha yapalım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Dostlar dün akşam online olmadım. Bu akşam tum maçlarımı tamamlayabilirim. FB maçı öncesi ve sonrası yapalım.

• tekrar anons çekeyim

Spartak Moskova ile maçı olan forumdaş(lar) akşam 19:30 civarı evde olacağım maçlarımız yapalım artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: XaViEsTa

tekrar anons çekeyim

Spartak Moskova ile maçı olan forumdaş(lar) akşam 19:30 civarı evde olacağım maçlarımız yapalım artık

Tamamdır

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: şanışer

quote:

Orijinalden alıntı: XaViEsTa

tekrar anons çekeyim

Tamamdır

vay bee maça bak bro spartak moskova - porto sanırım grup ve daha sonra turnuvanın en zayıf takımlarından biri bana denk gelmiş... ama severim rus ekolünü ileri ikilim bayağı iyi gibi Emenike - Welliton

• D grubunda Zenit'in yeni sahibi capriccio'dur. PSN: yss_23
  • milan 2 3 everton

everton 1 1 milan.

arkadaslar surada eglenmek ıcın mac yapıyoruz yok baglantı kesılmıs kalan 20 dk oynayacakmısız. 1 0 onde basla dıyorum hala yok dıyor. 3-0 dan 3-2 ye getırdım oyuncu degısıklıgı yaparken her nasıl olduysa baglantı koptu.bi muddet sonra arkadas psn den onlıne oldu dıye bıldırım geldı. bır de her golun tekrarını ızlemeler kadro dızlımı cıkana kadar basmamalar. ego ıcın bu turnuvaya katılmaya gerek yok. ınsanların cogu zevk ıcın hos vakıt gecırmek ıcın bu turnuvaya katıldılar. sinirleri gerilsin diye degil.

neyse benfica ve zenit i bekliyorum . onumuzdekı maclara bakalım
  • everton 2 - 2 mılan
    mılan 2 - 3 everton

dk 70 oyundan attı ıkıncı mac ben dusmedım cunku sıstem bana 3 puan verdı arkadasa kalan 20 dk yı oynayalım dedım benım bıldıgım turnuvalarda boyledır turnuvayı acan arkadasa ekrem soylesın kuralı ben uyarım rakıbım macı bastan alalım 1 0 onde basla dedı bende kalan 20 dk yı oynayalım dedım sonra ben kabul etmeyınce korkma bastan oynayalım gıbı laflarla tahrık etmeye calıstı sonra gelmıs burda eglencesıne oynuyoruz dıyo
  • Turnuva kurallarını pek detaylı yazmadım nasıl olsa yıllardır aynı şekilde oynuyoruz diye ama yazmam gerekirdi. Maç kopmalarında kalan süre kadar oynuyoruz arkadaşlar. Misal 70.dk koptu yeni başlanan maçı 20.dakikada sonlandırıyoruz
  • d grubu zenitle macı olanlarla istedikleri zaman oynayabiliriz..msj atmaları yeterli ;)
  • Shadowswordle maçım kaldı dershaneye gidiyorum 7 den sonra onlineım
  • Tüm sonuçlar...

NOT: Hata varsa bildiriniz

• Güncel puan durumu;

NOT: Eko senin puanlarla fark görüyorum. Netleştirelim.

• quote:

Orijinalden alıntı: ShadowSword

Güncel puan durumu;

NOT: Eko senin puanlarla fark görüyorum. Netleştirelim.

/>

Napoli'i benden 4 puan aldı. Lyon'u her 2 maç yendi biri hükmen 10 puan , son maçtanda 3 puan çıkardı 13 + averajla lider.

Everton'ın 1 puanı eksik yazmışım onu düzelttim 4 puanı var. geri kalanlar aynı zaten

• Liverpool sahibi beni hala kabul etmemiş

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Everton 1-1 Benfica
    Benfica 3-1 Everton

• ShadowSword ile maç yaptık ilk maç 2-2 ikinci maçı 2-0 kazandı arkadaşımız , fakat şöyle bir sitemim olacak lütfen bir daha Bayer 04'ü koymayalım turnuvaya bu kadar rezalet bir takım olamaz adamlar 60. Dakikadan sonra yoklar oyunda diyeceklerim bu kadar başarılar herkese..
  • Puan tablosu güncel
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.