Şimdi Ara

fifa 13 kariyer hikayeleri....

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
1
Favori
4.726
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    forumda fıfa karıyer hıkayelerı aradım ama goremedım ben acayım dedım.
    ben ıngıltere 4.ligınden bradford cıty ıle basladım herkese tavsıye ederım acayıp sarıyor son lıgden baslamak.ılk sezonum feda sezonuydu:) parayla 1transfer yapabıldım genelde bosta olan genc oyuncuları aldım.bradford zaten bu lıgın en ıyı takımı oldugu ıcın kolayca sampıyon oldum.3.lıgdede genc oyuncular aldım scouttan adam cıkarmaya calıstım 55 60 lık adamları kucumsemeyın arada bı oynatın sezonda 6 artıor satın para kazanın.2.lıgın basında yetıstırdıgım bı forvetı 16 mılyona bayer munıhe sattım bana yonetım 15 mılyon verdı:) toplamda 30m yakın adam sattım neredeyse hepsını transferde kullandım herslendım matavzı aldım real madrıdden jese rodrıgezı aldım 21 yasında bılseydım daha once alırdım bomba gıbı gırdım 2. Lıge.norwıch ıle son haftaya kadar kapıstık ve sampıyon olduk.sımdı premıer lıgdeyım...

• 8 sezon barcelona ile oynadim.7 sampiyonluk 8 sampiyonlar ligi kupasi 6 ispanya kral kupasi ve 7 kez de super kupayi aldim Her sey guzel gidiyordu ki fifa yediremedi oyundan atmaya basladi.Daha da oynayamadim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: emre305

8 sezon barcelona ile oynadim.7 sampiyonluk 8 sampiyonlar ligi kupasi 6 ispanya kral kupasi ve 7 kez de super kupayi aldim Her sey guzel gidiyordu ki fifa yediremedi oyundan atmaya basladi.Daha da oynayamadim

bende de oyun takılıor mecbur kapatıyorum gelecek sene paraya kıyıp orjınal alacam...
  • quote:

Orijinalden alıntı: mali222

quote:

8 sezon barcelona ile oynadim.7 sampiyonluk 8 sampiyonlar ligi kupasi 6 ispanya kral kupasi ve 7 kez de super kupayi aldim Her sey guzel gidiyordu ki fifa yediremedi oyundan atmaya basladi.Daha da oynayamadim

bende de oyun takılıor mecbur kapatıyorum gelecek sene paraya kıyıp orjınal alacam...

Aynen ben de seneye almayi dusunuyorum

• Menejerlik Modu Hikayem:
    Arkadaşlar bende B.Dortmund ile menejerlik başlattım Anelka,Maluda,Nesta,Ricardo Karvalho gibi oyuncuları adlım.0 Euoro m kaldı.Zidanı da Osasuna ya sattım.

Kariyer modu hikayem:
    Benim adamım ı yaptım[mevki santrafor] Rubin kazan da Gökdeniz ile beraber oynuyorum 7.haftadayım 10 Golle gol kralıyım Şu Teknik direktör yüzünden Güzelim Rubin Kazan dan ayrılcam Adam geçende gitmiş beni defasnsif ortasaha oynatmış.Sezon sonu yada ilk yarı tatilinde teklif falan gelirse incelicem
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mertinator32

Menejerlik Modu Hikayem:
    Arkadaşlar bende B.Dortmund ile menejerlik başlattım Anelka,Maluda,Nesta,Ricardo Karvalho gibi oyuncuları adlım.0 Euoro m kaldı.Zidanı da Osasuna ya sattım.

Kariyer modu hikayem:
    Benim adamım ı yaptım[mevki santrafor] Rubin kazan da Gökdeniz ile beraber oynuyorum 7.haftadayım 10 Golle gol kralıyım Şu Teknik direktör yüzünden Güzelim Rubin Kazan dan ayrılcam Adam geçende gitmiş beni defasnsif ortasaha oynatmış.Sezon sonu yada ilk yarı tatilinde teklif falan gelirse incelicem

Ben 54.000.000 $ fernando torresi almıştım not manchester united kariyer
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mali222

quote:

Aynen ben de seneye almayi dusunuyorum

Evet arkadaşlar bencede Fifayı Orjinal alın Online oynamak çok zevkli benimde şu anda ps3 ümde Fifa12 nin orijinali var çok zevkli Fifa13 ün online si nasıl olur bilemem ama Fifa 12 de takım oyunu falan çok zevkli olup
    😄

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar Rubin ile 1. Yiz ilk yarı tatiline girmeme az kaldı önemli bir şey olursa yazarım

• Ben bir çok takımla kariyer yaptım. Oynadığım takımlarda sistemi oturttuktan sonra yeni takımlara geçtim. İlk önce Liverpool'la şampiyonluk için oynadım. Michel Bastos ve bir kaç oyuncuyla şampiyon olduk. You'll Never Walk Alone'u unutup We are the champions lafına büründük . Biraz erken konuşmuşuz sonra dağıldık.

2. kariyerimde Manchester City ile Avrupa Ligini almak için takımı yıldızlaştırdık, kulüp zengin olduğu için kolay oluyor Maicon'dan Thiago Silva'ya Frank Ribery'den Aaron Lennon'a harika kadro vardı. David Silva, Agüero, Tevez 3 silahşörlere dönüştü. UEFA'yı, Ligi, 2 kupayı aldık. 5 kupa gelmişti sanırım. 2. sezonda 5 maç sonra bıraktım.

3. Fenerbahçe ile başladım Belhanda ve Alex'i aynı anda getirdim 15 M€luk bütçeyi tamamen bitirdim. Ömer Toprak'ı da almıştım sanırım. 2.sezon bütçe daha iyiydi. Tino Costa, İsco, Michel Bastos geldi. O sene de 10 puan farkla şampiyon olduk Şamp.Liginde çeyrek finalde elenmiştik.

4. Real Madrid'e başladım. Takımın durumu zaten belli. İlk sezon sağ kanada Di Maria'nın yedeği olarak Arsenal'dan Theo Walcott'ı, sola da Schalke'den Julian Draxler'i sağbeke de Philip Lahm'ı aldım. Her yerde şampiyon olduk yine.
    2 sezonda yıldızlar topluluğunu kurduk. Benzema + 10M€ ile Radamel Falcao'yu, Khedira+22 M€ verip Bastian Schweinsteiger'ı, Higuain+15M€ verip Zlatan Ibrahımovic'i ve Marcelo+29 M€'ya Gareth Bale'i aldık. Casillas mutsuz olduğu için takımdan ayrıldı kaleye de yine Munih'ten Neuer'i aldım. Gerçekten harika bir takım oldu ama sıkıyor bir zaman sonra.

Son olarak Borussia Dortmund ve Chelsea arasında kaldım ama Chelsea'yi aldım.
    Yine Dortmund'tan kopmayarak Juan Mata'yı 42 M€'ya sattım. Gelen parayla birlikte David Luiz + 56 M€'ya Mario Götze'yi aldım. Takımı gençler götürüyor. Eden Hazard, Oscar Dos Santos, Mario Gotze, Marko Marin ve Lucas Piazon harika oynuyorlar. Ba ve Torres de rakip kaleyi sallıyor.

Şampiyonluklardan da öte tek amacım 2. sezonda Chelsea'ye İsco, Marco Reus ve Nuri Şahin'i getirmek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CAVUSm -- 21 Nisan 2013; 13:44:54 >

• Arkadaslar ben cok uzun zamandir Fifa Pes oynamiyorum. Kariyer basladim ancak sadece tek bir oyuncuyu yonlendirebiliyorum oda s1k1k1c1 oluyor. Normal mac yapmak istiyorum ben yardimci olur musunuz?
  • Arkadaşlar Lyon'da oynayan (adını yanlış yazmıyorsam) Briand'ı mutlaka alın. Adam çok ucuz , füze gibi uçuyor koşuyor çalımlar atıyor. Queens Park Rangers takım olarak tavsiyem olacaktır.
  • ben real madrid ile başladım ilk sezon 2. bitirdim pepeyi 12.500.000 € ile PSG'ye sattım.Ronaldo sözleşmesi bitti param olmadığı için city'ye 120.000.000 € ile sattım.Onun parası ile Pogbayı aldım.Ribery,lewandowski ve el shaarawy'i aldım.

TRANSFERLER:(ilk sezon) WALKER,ABATE,İBARBO ve rojası aldım.
    genellikle HIZ oyunu oynamayı seviyorum.
  • Merhaba arkadaşlar.İlk olarak bu konu hakkında geç söz ettiğim için özür dilerim.Ancak şöyle bir gerçekte var ki sene kaç olursa olsun Fifa 13'ün yeri bende apayrıdır ve açıkçası Fifa 14 bana Fifa 13 kadar tat vermiyor.

Neyse geleyim konumuza...Ben SUNDERLAND ile başladım.Daha önce yüzlerce farklı takım çalıştırdım ancak İngiltere birinci liginde güçsüz bir takım çalıştırmak kadar zevkli olmamıştı,neyse.İlk sezon (2012/2013-yani başlangıçta) tahmin ettiğiniz gibi herhangi bir Avrupa macerası yaşayamadım takımımla.İlk sezon ufak tefek takviyeler yaptım takıma.Genç ve gelecek vaadeden oyuncular alarak başladım bu işe.Jese Rodriguez,Ahmed Musa,Keisuke Honda vb. bir kaç oyuncu daha alarak ilk sezonu atlattım ve ilk sezon en pahalı transferim 12.091.000 € ile Keisuke Honda idi.En pahalı satış yaptığım oyuncum ise 20.000.000 € bedel ile Sessegnon olmuştu.Sessegnon'u Valencia'ya satmıştım.İlk sezon ligi 6. sırada tamamladım ve Capital One Cup'ı aldım.Bu sayede Euro Lig'e gitmeye hak kazandım.F.A. Cup'tan ise elendim.

Ve 2013/2014 sezonumuz başlıyor...Bu sezon takımımla yaşadığım efsane sezonlarımdan biriydi.Bir çok genç ve gelecek vaadeden oyuncu takviyesi yapmıştım ve neredeyse tüm kupaları kaldırmıştım.Bu sezon en pahalı transferim ise 10.000.000 € ile Semih Kaya olmuştu.En pahalı satış yaptığım oyuncum ise 30.000.000 € bedel ile Adam Johnson olmuştu.Adam Johnson'ı Tottenham'a satmıştım.Bu sezon ligi 1. tamamladım,UEFA Kupasını aldım ve F.A. Cup'ı aldım.Capital One Cup'tan ise elendim.YILIN MENAJERİ SEÇİLDİM.

Gel gelelim takımımla ilk Şampiyonlar Ligi Macerası yaşadığımız ve ilk kez UEFA Süper Kupayı kaldırdığımız sezona...Yani 2014/2015 sezonuna.Bu sezona 2 kupayla başlamıştım,adeta Manager Mode oynamaya başladığımdan beri oynadığım en efsanevi sezondu...Sezon başlar başlamaz Community Shield ve UEFA Süper Kupayı kaldırdım.Tabiki yine bir kaç genç ve gelecek vaadeden oyuncuyu kadroma kattım (Luc Castaignos gibi...).Ve bu sezon inanamayacağınız daha bir çok olay yaşadım.Takımımızın bel kemiği diyebileceğim,en ama en kıymetli oyuncum olan Hondayla futbol tarihinin en büyük kulüplerinden biri ilgileniyordu ; bu kulübün adı REAL MADRİD'ti.Ve bu İspanyol devi Hondaya dudak uçurtan bir teklifte bulundu.Teklifse tam 70.000.000 € idi. Tabikide bu teklif karşısında kayıtsız kalamadım ve hemen kabul ettim.Ve bu 70.000.000 € ile aynı sezon içinde Fransız devi Marseille'den iki efsanevi ismi kadroma kattım.Bu iki efsanevi isim ise ; AYEW KARDEŞLERDİ (Andre Ayew,Jordan Ayew).Bu sezon en pahalı transferim Andre Ayew'i 25.500.000 € karşılığında almıştım.Tahmin edebileceğiniz üzere en pahalı satış transferimde Keisuke Honda olmuştu.Bu sezon ligi 4. tamamladım.Şampiyonlar Ligi kupasını aldım.F.A. Cup ve Capital One Cup'tan elendim.Bu sezon 2 kez AYIN MENAJERİ SEÇİLDİM. Ve bu sezonuda böyle bitirdim.

Gelelim 2015/2016 sezonuna...Bu sezon yine lige kupayla başladım (UEFA Süper Kupa).Neyse,bu sezonda takımımı ve beni yine Şampiyonlar Ligi macerası bekliyordu.Bu yüzden takımıma yine takviyeler yapmam gerekiyordu ve bu takviyeler arasında en ilginizi çekecek isim eminim ki NEYMAR olacaktır.Evet,yanlış duymadınız ; NEYMAR SUNDERLAND'A TRANSFER OLDU. Hemde tam 39.000.000 € bonservis bedeli ile.Tahmin edeceğiniz gibi Neymar bu sezon en pahalı transferim olmuştu.Şimdi sanırım çoğunuz en pahalı sattığım ismi merak ediyorsunuz,hemen merakınız gidereyim ve size en pahalı sattığım oyuncumu söyleyeyim ; Bu isim size 2014/2015 sezonunda bahsettiğim ve gayet normal bir futbolcu gibi gelen,takımıma kattığım gelecek vaadeden oyunculardan olan LUC CASTAİGNOS'tu.Bu genç adam TAM 1 SEZON İÇERİSİNDE bonservis bedelini neredeyse 6 katına katlamıştı ve tamı tamına 50.000.000 € karşılığında Aston Villa'ya transfer olmuştu.Ve bu sezonu 1. tamamlayıp Şampiyonlar Ligi kupasını kaldırdım.F.A. Cup'ta yarı final oynama başarısı gösterdim.Ve yine Capital One Cup'tan elendim.Bu başarısızlıkta nazar boncuğu olsun diyerek yoluma devam ettim

Gelelim şu an karşımda açık bir vaziyette oynanmayı bekleyen 2016/2017 sezonuna...Ve yine benim için alışılmış bir başarı olan Community Shield'i Liverpool'u yenerek aldım.Bu sezon daha kimseye satamadım ancak iki dünya devi oyuncuyu kadroma kattım.Bu oyuncular PİERRE EMERİCK AUBAMEYANG ve GARETH BALE...Pierre Emerick Aubameyang'ı 18.000.000 € karşılığında takımıma kattım,Bale'ı ise Ahmed Musa (21.500.000 €)+9.500.000 € karşılığında Tottenham'dan aldım.Ve şu an Napoli ile UEFA Süper Kupa mücadelesinde karşı karşıya geldim,umarım yenerim ve UEFA Süper Kupayı 3 sezon ardarda kazanma şerefine nail olurum Bu arada Brezilya Milli Takımı teknik direktörlüğünüde yapmaktayım,umarım bundanda keyif alırım

ŞU AN KADROMDA BULUNAN İSİMLER ;

GK : MUSLERA/TER STEGEN/LEALİ (KİRALIK)
    RB : DANİLO/RAFAEL
    CB : DE VRİJ/KAYA/SORENSEN/ZOUMA (KİRALIK)
    LB : ALABA/FABİO
    CDM : RAFAEL CARİOCA/POGBA
    CM : VERRATTİ/JOEL OBİ/KWADWO ASAMOAH
    LM : BALE/ANDRE AYEW/JESE RODRİGUEZ
    LW : NEYMAR/BRUMA (KİRALIK)
    ST : JORDAN AYEW/AUBAMEYANG
    RW : ZAHA (KİRALIK)

Okuduğunuz için teşekkürler,takımım beni bekler,görüşmek üzere.Bol başarılı bir menajer olmanız dileğiyle...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CeRez*Zaa -- 23 Mayıs 2014; 20:08:43 >

• Ben ilk defa fifa 13 te kariyere kendi futbolcu ile Borussia Dortmund ile başladım ve ilk hazırlık maçında giremedim 2.de hatrick yaptım ve kiralik teklifi aldım Stoke ciyt den kabul etmedim sezona başladım ilk maçım 3.hafta oldu onda da 7.2 ile oynadım 1 gol 1 asist ile bitti bundan sonra ise
    5.haftada 2 gol 2-1
    6.haftada hiçbişey 0-1
    7.hafta 2 gol 1 asist 4-1
    9.hafta yedektenten 70 de girdim 1 asist ile son dakikada yendim 2-0
    12.hafta hiçbirşey 0-0
    16.hafta hariç bir asist 2-3
    18hafta teklif ve son maç 1 gol 2-5
    teklife baktım sun dersane çıktı ben fazla oynarım diye gittim tabi o zaman 62 overall vardı başlangıçta ise 59 idi gelişme vardı ama benim için düşüktür devam ettim işte sun derya de ilk maçım da 1 gol atmaya rağmen kötü oynadım 6.2 geldi 2.de ise 3 gol 2 asist yaptım güç ama 8.9 aldım takımda benim kadar formlu olan yoktu neyse sezonun 2 yarısı sonuçlar
    19.hafta hiçbirşey 0-0
    20.hafta 1 gol 2-1
    21.hafta hatrick 1 asist 4-1
    Kısa bi sakatlık yaşadım 2 hafta sürdü ama geri döndüm devamını yazicam

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.