Şimdi Ara

Fifa 13 Pro Club Arıyorum Ps3

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
592
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba fifa 13 de kendime bir kulüp arıyorum

Mevki:cam
    Overall:88
    Psn:vivera_123

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• kulüp nasıl aranıyor :S ben sadece ultimate team oynuyorum başka ne var fifa 13 de
  • Arkadaslar merhaba şimdi ben yeni fifa 13 aldım ve bu takım da oynama olaylarını bilmiyorum biri anlatabilir mi yani takıma nasıl giriyosun girmek için şartlar vs.
  • Bu zamanlarda aktif Türk pro club takımı bulman zor. Fifa 14 ile birlikte tekrar toplanır herkes bir çok yeni klüpte olur. Fifa'nın resmi forumuna girip orada ki club bölümünede başlık açabilirsin takım sahipleri oradan oyuncu alımı yapıyor.
  • ekostros kullanıcısına yanıt
    Eyvallah
  • quote:

Orijinalden alıntı: cenk1996

kulüp nasıl aranıyor :S ben sadece ultimate team oynuyorum başka ne var fifa 13 de

Pro club season diye bir mod var oyuncu yaratıp geliştiriyorsun orda kulüp arıyorum
  • şuan hazırda kulüp bulmak zor isterseniz birlikte yeni bir kulüp kurabiliriz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar ben de kulüp arıyorum. Yerine göre atak olan her mevkiide oynarım. cam, lm, rm, cm, st. overall mevkisine göre değişiyor 83 ile 86 arası. en düşük forvette 83. Kendime güvenirim genelde, ulaşmak isteyen psn: abirguvi, burdan da ulaşabilirsiniz.

Edit: Girecek takımda aradığım tek şey ciddi takım oyunu ve saygı. Bu konuda kendime güveniyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ARC118i -- 6 Ağustos 2013; 18:39:09 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Noatak

şuan hazırda kulüp bulmak zor isterseniz birlikte yeni bir kulüp kurabiliriz

Overall kaç
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vivera_123

quote:

Orijinalden alıntı: Noatak

şuan hazırda kulüp bulmak zor isterseniz birlikte yeni bir kulüp kurabiliriz

Overall kaç

Ben proyu bıraktım sadece UT

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vivera_123 V kullanıcısına yanıt
    Hocam dediklerim çerçevesinde oyun oynuyorsanız; 1 kişi daha bulalım külubü kuralım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Johnny Sins

Hocam dediklerim çerçevesinde oyun oynuyorsanız; 1 kişi daha bulalım külubü kuralım.

tamam kuralım takımı psn den ekliyorum şimdi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vivera_123 -- 9 Ağustos 2013; 23:41:15 >
  • Merhabalar arkadaşlar ps3 te pro cluba yeni başladım takımınıza beni de almak isterseniz zevk duyarım mevkim st overall 77 psn:guvenalege21

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.