Şimdi Ara

Fifa 13 Pro Club Kuruyoruz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
460
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle herkese İyi Günler biz iki arkadaş bir pro club açmaya karar verdik Psn : FurkanDmrc eklerseniz konuşabilirsiniz gelmek isteyen eklesin ona göre takım kurucaz şimdiden iyi çalışmalar :)

• Kendi özelliklerinizi, yaşlarınızı falan yazıp, beklediğiniz oyunculardan neler beklediğinizi yazarsanız daha kolay bulursunuz.
  • Haklısın Dostum :) İkimizinde Yaşlar 16 , Skype ,Whatsapp mevcut , Genellikle sık sık oyunda oluyoruz Mevkiler : Orta Saha , Forvet

Beklediğimiz oyuncuların daha önce deneyimlerinin olması mevcut ve resmi maclara falan katılmada sıkıntılarının olmaması iyi olur
    Yaş Sınıı +15
  • Hocam özelden ulaştım bir konuşalım isterseniz
  • Chemicals hocam özelden ulaştım sana : ) konu güncel takım kuruldu gelmek isteyen özelden ulaşsın
  • tecrübem falan yok ama merak ediyom şu takım olayını. en azından bi hazırlık maçlık kadar alın takıma :)

origin : fmgraphics
  • psnden ekle kardesim takıma alırız şuan onlinesan deneme yapabiliriz ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Güncel!
  • furkandmrcc F kullanıcısına yanıt
    Pro clup!a dewam ediyorsanız bende clup arıyorum. 30 kere felan mac tecrubem var 79 overall.. yaşda 28 :)
  • Tatile çıkcam FUT14'e kadar yokum bunun için 500 K coins satıyorum

15 TL

Akbank

PM .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tr_yunis kullanıcısına yanıt
    özelden yaz konusalım devam ediyoruz
  • Merhaba beyler ben FUT Coins satışı yaparken bir arkadaş coinsi aldı parayı yollamadı buna ne yapabilirim isim cisim hiç bişi yok telefon bile ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.