Şimdi Ara

FİFA 13 PSN Kardeşlik

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
438
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Biraz geç de olsa Fifa 13 alacağım ama bir kişi daha arıyorum. Hâlâ almak isteyen varsa veya alıp da kardeş olmak isteyen varsa ne güzel olur.

• Ben de PS3 ve GOD'un yenisi arasında acaip kaldım.. PSN'de ne kadar Fifa13 ?
  • ya alakasız yeri belki ama şu kardeşlik olayını bi cümle ile açıklayabilirmisiniz ? :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: sacriof24

ya alakasız yeri belki ama şu kardeşlik olayını bi cümle ile açıklayabilirmisiniz ? :)

Playstation'un networkü olan PSN (PlayStationNetwork:) üzerinden oyunları satın alıp indirebiliyorsunuz. Bu indirdiğiniz oyun, 2 farklı playsatation3 cihazından indirilebiliyor (eskiden bu rakam 5'di), dolayısıyla insanlar, PSN üzerinden aldığı oyunların ikinci indirme hakkını bir başkasına yarı fiyatına satarak maliyet düşürüyor.. Bu noktada güven önemli, çünkü psn kullanıcı adı ve şifresi paylaşılıyor.

Dolayısıyla aynı oyunu alacak iki kişi, yarı yarıya ücreti ödeyip, oyunu indirebiliyor.

edit : imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatihto -- 23 Şubat 2013; 5:34:13 >

• quote:

Orijinalden alıntı: fatihto

quote:

Orijinalden alıntı: sacriof24

ya alakasız yeri belki ama şu kardeşlik olayını bi cümle ile açıklayabilirmisiniz ? :)

Playstation'un networkü olan PSN (PlayStationNetwork:) üzerinden oyunları satın alıp indirebiliyorsunuz. Bu indirdiğiniz oyun, 2 farklı playsatation3 cihazından indirilebiliyor (eskiden bu rakam 5'di), dolayısıyla insanlar, PSN üzerinden aldığı oyunların ikinci indirme hakkını bir başkasına yarı fiyatına satarak maliyet düşürüyor.. Bu noktada güven önemli, çünkü psn kullanıcı adı ve şifresi paylaşılıyor.

Dolayısıyla aynı oyunu alacak iki kişi, yarı yarıya ücreti ödeyip, oyunu indirebiliyor.

edit : imla

heh şimdi oldu :) Çok teşekkür ederim. PS3'ün acemisiym. Xboxdan geçtim:) çok teşekkürler

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ps4 2 Psn Hesabı Satılık
    3 yıl önce açıldı
    Satılık Fifa 21 Origin
    4 yıl önce açıldı
    Fifa 23 steam
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.