Şimdi Ara

FIFA 13'TE TÜRKİYE LİGİ YOK! - İMZA KAMPANYASI! (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
86
Cevap
0
Favori
6.418
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: CoupDeGrâce

quote:

Orijinalden alıntı: Stream_Ouz

Beyler peki bu ne???http://en.wikipedia.org/wiki/FIFA_13#Leagues

Vikipedi bilgileri değiştirilebiliyordu galiba. Tabi bu açıklamalarda biraz gayri resmi. Ne olacağını tam bilemeyiz.

Evet değiştirilebiliyor ama kısa süreliğine.Belli bir süre sonra yanlış bilgi ise hemen siliniyor.Biz 2 yıl önce canımız sıkıldıkça Bilica'yı Real Madrid'e transfer ediyorduk.Hee şu da var,Wiki bilgilerinin çoğu resmiyetten uzaktır ki bu da onlardan biri..

• Destekliyorum.Mailleri gönderdim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stream_Ouz

Beyler peki bu ne???http://en.wikipedia.org/wiki/FIFA_13#Leagues

Wikipedia'da bende istersem kanunu sultan süleyman'ın 1.varisi olabiliyorum :D
    Ea sports tarafından resmi ligler açıklanınca büyük ihtimalle oradan da kaldırırlar..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Garnispos

Tribün Dergi Forum'una da açacağım konuyu arkadaşlar, buradan copy-paste yapsam sorun olmaz dimi?

tabiki olmaz alıntı olduğunu yazarak paylaş paylaşabildiğin kadar..

hani kampanyayı başlatan "yeşildevinmaceraları" olarak bilinsin :D
  • Mailleri attım umarım katkısı olur ve oyun çıktığında olmasa bile patchlerle yada dlc'ler ile inşallah eklenir.Ayrıca teşekkür ederim bu konuyu açtığınız için ve sessiz kalmadığınız için fifa 13'de türkiye ligi görmek istiyoruz artık.
  • Herşeyde en geride kalmayı kendine görev edinmiş federasyonumuza saygılar.
  • bu konu yukarıda kalmalı
  • Bende hem tweetleri hemde mailleri atmis bulunmaktayim kampanyaya katkim olduysa ne mutlu bana !, umarim Turk Ligimizi yeni FIFA oyununda gorecegiz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4 farklı mail adresimden gönderdim ..
  • bu fifayı hadini bildirmek gerekiyo hiç satılmasın bak nasıl yapıyolar paşa paşa türk ligini olay bundan ibaret yani :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: huseyincarnege

bu fifayı hadini bildirmek gerekiyo hiç satılmasın bak nasıl yapıyolar paşa paşa türk ligini olay bundan ibaret yani :)

sen baya yanlış gelmişsin hocam onlarla ne ilgisi var Tr liginin olmamasının

• Bu twiti kim attysa ona yazıp doğruyu öğrenmek ona goes hareket etmek lazım.

Yazana tr ligi olmazsa oyunu korsan yada pes alacağımızı belirtmeliyiz :)) dh yetkililerine konuyu tasimaliyiz.

Biz 1-2 emaille bu işi cozemeyiz

Oyunu oynayan ünlülere twit atalım :))

• Hala problem ea sportta oldugunu zannedenler var.

• Gördügüm kadarıyla bu konuya destek verenlerımız sayısal olarak az gibi geldi bana cünkü konu daha 2 sayfa bile olmamış umarım geç kalmamısızdır sesımızı duyurma konusunda fifa 12 de fenerbahçe ile oynıyamamak yada kendı ligimizin olmaması gerçekten sıkıcı ve üzücü bir durum oldu sene boyunca..
  • Şu oyunda Suudi Liginin olup, Türkiye Liginin olmaması SKANDALdan başka bir şey değildir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vustic

Hala problem ea sportta oldugunu zannedenler var.

Mudur problem zaten ea sports. City chelsea arsenal reklamlari yapiyolar tek tek. Gecen bi yerde okumustum. Bu kuluplerle ozel tek tek gorusmusler.

Ea tr ligi icin tek tek gorusmek istemiyo mesele bu. İng ligindede tek tek kuluplerle gorusuyomuslar. Bunu tr icin umursamiyolarmis.

Federasyon suclu tabi ama eade suclu bu iste.

O yaziyi bulup koyayim oku eayede kufur edersin :D

Man.utd ile ozel anlasmasi var fifaninda pesinde. Ornek mesela :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçen sene aldım, ama bu sene de Fenerbahçe olmassa pesi denerim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: freakofnature

quote:

Orijinalden alıntı: Vustic

Hala problem ea sportta oldugunu zannedenler var.

Mudur problem zaten ea sports. City chelsea arsenal reklamlari yapiyolar tek tek. Gecen bi yerde okumustum. Bu kuluplerle ozel tek tek gorusmusler.

Ea tr ligi icin tek tek gorusmek istemiyo mesele bu. İng ligindede tek tek kuluplerle gorusuyomuslar. Bunu tr icin umursamiyolarmis.

Federasyon suclu tabi ama eade suclu bu iste.

O yaziyi bulup koyayim oku eayede kufur edersin :D

Man.utd ile ozel anlasmasi var fifaninda pesinde. Ornek mesela :)

Ya Allah askina adam ingiliz firmasi tabii dolasacak.simdi gidip bizim takimlari nasil tek tek dollassin? federasyon toptan versin iste

• Bende yolladım 3 farklı mail adresine de gönderdim mailleri ama gördüğüm kadarıyla mail sayısı az gibi, arkadaşlarımıza vs. heryere yayalım , mail yağmuruna tutalım TFF,EA'yi.
    Ama şunu da söyliyeyim olay TFF'de bitiyor, MAA'nın yaptığı bi hata yüzünden ligimizi çıkardılar, şimdi bu işi düzeltmek bize düşüyor.
  • Lig olmasa bile 3 büyükler olsun en azından yahu
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.