Şimdi Ara

FIFA 13'TE TÜRKİYE LİGİ YOK! - İMZA KAMPANYASI! (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
86
Cevap
0
Favori
6.430
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Türkiye'den kimse fifa almicak deseniz ve gerçekleştirseniz bile yeterdi hani, tam destek
  • mission completed
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kunio Kun

quote:

Orijinalden alıntı: WirierJerk

quote:

Orijinalden alıntı: Vustic

Ben elimden gelince aklımda kim varsa gönderiyorum.Yanlız bölümsonucanavarında dev manşet ile kampanyası yapılması lazım 1-2 kişi ile olacak iş degil.

Valla sürekli oralarada yazıyoruz umarım duyarlılık gösterirlerde el atarlar..

Sanmıyorum.Ben sene içinde bu konuyla ilgili birçok yere mail attım.Federasyona kaç tane attım ama cevap filan gelmedi hiç.Eğer şu ana kadar hiçbirşey olmamışsa bu dakikadan sonra bu sene TR ligi filan olmaz çünkü oyunun dağıtımına nerdeyse 1 ay kaldı.TFF iyice rezilleşmeye başladı.Zaten play-off,yabancı kontenjanını düşürme gibi her sene saçma sapan kararlar veriyorlar ve bugüne kadar bu ülke futboluna adam gibi bi katkılarını göremedim.2 yıldırda Fifa zevkimizin içine ettiler..

Sadece 1 kişi mail atmasıyla olmaz zaten bu iş şuana kadar sadece bugün toplamda 1200 kişi mail attı.. Facebook gruplarının çoğu paylaştı ben dahil benim zaten tek başına 1000 takipçim var.. Ayrıca oyunun çıkması sorun değil.. Bir update yada ek paket ile türk ligi dahil edilebilinir..

• quote:

Orijinalden alıntı: *aLe

iyikide yok olsa ne olur olmasa ne olur neden bu konu bu kadar takıntı haline geliyo insanlarda anlamadım
    konu fanatikleğe gelince herkez birbirine düşman avrupa maçlarında inş yenilir gelirler diye beddualar uçuşuyo havada bi oyundamı değeri oluyo takımların anlamıyorum
    oyunda tr ligi olunca 1 sene boyunca aldığı türk takımı sayısı 10 u geçmiyo adamın sonra imzaya hadi diye konu açılıyo
    avatarınada baksan ya barcelona ya real madrid
    hepsini geçtim eanın suçu ne adamlara milyar mail atsan lisasını almadan senin takımlarını eklemezler oyuna
    burda suç ne olduğu belirsiz olan adamlarla dolu tff nin suçu onlar lisans hakkı alcakki eadan eada koysun takımları
    beleşe çarşıda tuvalete bile sokmuyolar adamı

Tamam işte bizde tffye mail atıyoruz ayrıca ben FIFA 11'de sadece beşiktaş ile oynadım toplamda 2500 maç yapmışım.. 2000'i beşiktaştı yani.. Ayrıca büyük takımlardan da nefret ederim.. fifa 12'de de genelde gep 4 yıldız takımlarla oynarım..

• Olsa güzel olurdu ama olacağını sanmıyorum, adamlar koymak istemediği için değil, koyamadıkları için koymuyorlar. Herşey o gerzek Mehmet Ali Aydınlar'ın TFF olmasıyla başladı
  • Benimde katkım bulunsun . TFF ve EA Sports'a attım abi mesaj :)
  • yahu olay tff'de bitiyor.. bunu federasyona göndermeniz gerek.. ne zaman federasyon tamam biz veririz lisansı derseler o zaman fifaya bildirmek gerek..
    Kaldıki zamanda az.. olumsuz olmak istemem amam bu saatden sonra çok zor.. çünkü federasyonda bu işe bakacak adam yok bi kere.. bizi anlayacak insanda az olduğu sürece zaten biz uğraşmadan olurdu.. geçen senede aynı mesajları attık sonuç ne oldu fifa 13'te yine yokuz..
    Bence bu sene takımlarımızın avrupada göstereceği performans öneli olacaktır.. Sonuçta Galatasaray adam gibi 4-5 senedir avrupa kupalarında boy gösteremiyor..
    Yani biz olmasak şu ligin değerinin artacağı yok Haydi ASLANIM bu sene Avrupada Bir KÜKRE'de seneye bu ligin değeri artsın bırak kendi cumhuriyetini kendisini tc ilan edenleri.. Tek büyük GALATASARAY..

Aslında 2000'de Galatasaray yapılmamıştı bu senede Galatasaray yapılmazsa belki Şampiyonlar ligi yada YİNE UEFA Avrupa Ligini kazanırız ha ne dersiniz Angry Birdsler

• yav lig olsa ne olur. özensiz yapıyorlar. 4-5 takım olsa yeter.
  • hacilar bende attim 3 yerede mail, bu olayi kucumsemeyin yalniz dostlar, goren herkes usenmesin mailleri yollasin, en azindan farkindalik yaratalim, milyonlarca insanin oynadigi bir oyundan bahsediyoruz, aslinda bu is basbakanlik is ya neyse, heryerde Turkiyenin tanitimi falan diyoruz, yok buyuk ulkeyiz diyoruz, sonra butun dunyanin lisans verdigi bir oyuna biz lisans vermiyoruz, bu kafa muhabbetinden gına geldi biliyorum ama sormak lazim hacı 'bu neyin kafası' diye...

o yüzden sizde üşenmeyin mailleri atın
  • Hadi ama daha çok mesaj lütfen bende attım. BSC de karışsa bu işe çok iyi olabilir. Nasıl bilmiyorum ama BSC yapar
  • Olayları uzaktan izlemek yerine, olumlu sonuçlar için bir girişimde bulunmak gerektiğini düşündüğüm için bu kampanyaya elimden geldiğince destek olacağım.

TFF için yazılan metinde bazı ufak anlam ve imla hataları gözüme çarptı. Elimden geldiği kadar düzeltmeler yaptım, umarım yanlış anlaşılmaz.

quote:

Dünyanın güzide liglerinden biri olan "Türkiye Süper Ligi" bildiğiniz gibi geçen sene dünya oyuncularının çoğunun oynadığı FIFA 12 oyununda yoktu. Biz Türk oyuncular olarak maalesef bunu en üzücü şekilde karşıladık.

Oyunun yapımcı firması (EA Sports) tarafından yapılan açıklama şu şekildeydi: "Biz oyuna dünya liglerini eklerken, o ülkenin futbol federasyonundan izin alıyoruz, ancak Türkiye Futbol Federasyonu bize izinleri vermedi ve bütün takımlarla tek tek anlaşmamız gerektiğini vurguladılar." Bu açıklama ile üzüntümüz daha da arttı. Biz oyuncuları asıl rahatsız eden ise, göreve yeni gelen federasyon yönetimimiz tarafından EA Sports firmasına kolaylık sağlanmaması olmuştur. Neredeyse bütün büyük ligler için bu gibi lisans olaylarını ülkelerin futbol federasyonları çözmektedir ve ülkelerindeki futbol ve oyun severleri mağdur etmemektedir.

Biz bugün itibari ile FIFA 13'te Türkiye Ligi olmayacağını üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Ülkemizde ve dünyada bu oyunun milyonlarca kişi tarafından oynandığını düşündüğümüzde bu gelen haber bizi son derece rahatsız etmiştir.

Futbolumuzun gelişmesini isteyen Türkiye Futbol Federasyonu, FIFA gibi takımlarımızı ve ülkemizi daha fazla tanıtma olanağı olan bir oyuna gereken ilgiyi göstermeyip, Türk halkına ve oyun severlere karşı büyük bir ayıp içerisindedir.

Oyunun çıkmasına 2 aydan az bir süre kala, bu sorunu çözebileceğinize olan inancımız tamdır.

Gerekli yerlerle temasa geçip ülkemizi ve ülkemizdeki oyun severleri mağdur etmeyeceğinize inanıyoruz.

Saygılar.

FIFA Severler!

• Keske o soruyu benden once baskasi sorsaydi daha cabuk haberimiz olurdu.
    Suan icin bence geç,oyun tamamlanmış ve buglar düzeltilmek için uğraşıyorlardır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tribün Dergi Forum'una da açacağım konuyu arkadaşlar, buradan copy-paste yapsam sorun olmaz dimi?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Kunio Kun

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Vustic

Ben elimden gelince aklımda kim varsa gönderiyorum.Yanlız bölümsonucanavarında dev manşet ile kampanyası yapılması lazım 1-2 kişi ile olacak iş degil.

Valla sürekli oralarada yazıyoruz umarım duyarlılık gösterirlerde el atarlar..

Sanmıyorum.Ben sene içinde bu konuyla ilgili birçok yere mail attım.Federasyona kaç tane attım ama cevap filan gelmedi hiç.Eğer şu ana kadar hiçbirşey olmamışsa bu dakikadan sonra bu sene TR ligi filan olmaz çünkü oyunun dağıtımına nerdeyse 1 ay kaldı.TFF iyice rezilleşmeye başladı.Zaten play-off,yabancı kontenjanını düşürme gibi her sene saçma sapan kararlar veriyorlar ve bugüne kadar bu ülke futboluna adam gibi bi katkılarını göremedim.2 yıldırda Fifa zevkimizin içine ettiler..

Sadece 1 kişi mail atmasıyla olmaz zaten bu iş şuana kadar sadece bugün toplamda 1200 kişi mail attı.. Facebook gruplarının çoğu paylaştı ben dahil benim zaten tek başına 1000 takipçim var.. Ayrıca oyunun çıkması sorun değil.. Bir update yada ek paket ile türk ligi dahil edilebilinir..

Hocam ben zaten bunu 1 kişi yapmamıştım.12 Numara,Antu,GsCimbom gibi bütün taraftar sitelerine de yaymıştım yayabildiğim kadar ve baya bi mail atılmıştı.Sadece demek istediğim şu ki,eğer şu ana kadar koymamışlarsa bu dakikadan sonra çok çok zor gelmesi.Patchle filan uğraşcaklarını hiç sanmıyorum.Ama yinede destek olalım tabiki.Şimdi yine bu yazıyı taraftar sitelerinde yaymakla başlayabiliriz ilk icraata.Soruyu soran arkadaşın dediği gibi keşke daha önce haberimiz olsaydı bu olaydan..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Spartan 117 -- 28 Temmuz 2012; 17:02:00 >

• Sonuna kadar destekliyorum. Ben de mail attım.
  • Hepimizin 3-4 tane eposta adresi var hepsinden atalım
  • destek
  • Beyler peki bu ne???http://en.wikipedia.org/wiki/FIFA_13#Leagues
  • Artık 13 için geç ama yine de deneyelim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stream_Ouz

Beyler peki bu ne???http://en.wikipedia.org/wiki/FIFA_13#Leagues

Vikipedi bilgileri değiştirilebiliyordu galiba. Tabi bu açıklamalarda biraz gayri resmi. Ne olacağını tam bilemeyiz.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.