Şimdi Ara

FIFA 13'TE TÜRKİYE LİGİ YOK! - İMZA KAMPANYASI! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
0
Favori
2.650
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bazı kaynaklar olduğunu söylüyor ilginç

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: WirierJerk

yahu ne alakası var.. ben online oynuyorum en başta ultimate team oynuyorum.. Ultimate teamda türk ligi görmek istiyorum yani..

Senin için önemli olmayabilir ancak 5 yıldızlı takımları zaten sevmiyorum mesela FIFA 11'de 2500 maç yapmışım en az 2000'ini beşiktaş ile oynadım yani.. (hepside online'dı)

fifa 12'de lisanslar verilmediğine göre oyunun çıkmasına 2 ay kala hala lisans alınmamışsa "dur bekleyelim alırlarda koyarlar belki" demek aptallıktan başka birşey değildir.. İcraat göstermek lazım!

bak ne güzel dedin senin için önemli olmayabilir benim için önemli diye :)) demekki herkesin düşüncesi farklı ve saygı duymak lazım ama bir insana kalkıp aptal dersen o insan senin alnını karışlar akıllı olalım konuşurken lafımızın nereye gideceğini bilelim :))

• quote:

Orijinalden alıntı: mawice

benim fikrim şudur...

Ligimizin olmaması üzücü bir durum fakat çok da elzem bi durum değil..

Kim için önemli olur bu olay ?
    oyunu yasal olmayan yollarla oynayan kullanıcılar grubu için. Nedenine gelince online oynayamadıkları için kariyer oynayacak arkadaşlar bu durumdada örneğin Kayserisporla şampiyonlar ligi şampiyonu olmanın messiyi ronaldoyu transfer etmenin tadı ayrıdır.

Benim için önemli değil. Nedenine gelince ben oyunu satın alıyorum. Online oynuyorum bizim ligimizi kattıklarında takımlarımızın gücü ne kadar olacaktır az çok tahmin edebilirsiniz. En basit örneği Ultimate Team oynarken karşı takımda neymar varken benim takımında selçuğun olması zaten benim için bir dezavantaj.

Son bir not türkiye ligi olmayacak denmemiş şu anda lisansına sahip değiliz demiş. Alamıyoruz veya almayacağızda dememiş :))

anlatamazsin yorma, he de gec.

• quote:

quote:

yahu ne alakası var.. ben online oynuyorum en başta ultimate team oynuyorum.. Ultimate teamda türk ligi görmek istiyorum yani..

Senin için önemli olmayabilir ancak 5 yıldızlı takımları zaten sevmiyorum mesela FIFA 11'de 2500 maç yapmışım en az 2000'ini beşiktaş ile oynadım yani.. (hepside online'dı)

fifa 12'de lisanslar verilmediğine göre oyunun çıkmasına 2 ay kala hala lisans alınmamışsa "dur bekleyelim alırlarda koyarlar belki" demek aptallıktan başka birşey değildir.. İcraat göstermek lazım!

bak ne güzel dedin senin için önemli olmayabilir benim için önemli diye :)) demekki herkesin düşüncesi farklı ve saygı duymak lazım ama bir insana kalkıp aptal dersen o insan senin alnını karışlar akıllı olalım konuşurken lafımızın nereye gideceğini bilelim :))

Ben size tabiki aptal fln demek istemedim.. bekleyip umut etmek aptallık olur dedim sadece.. Konuyu başka yerlere çekmenin lüzumu yok.. Siz Türk Ligini FIFA 13'de görmek istemiyor olabilirsiniz.. Ben zaten "hayır herkes görmek istiyor sen gerek görmesende bu olacak" gibi bir tavır sergilemiyorum..

Sadece geçen sene bu dönemlerden beri FIFA'da Türk ligi görmek isteyen o kadar çok insan var ki.. Zaten giden maillerde 1500'ü aştı şimdiden..
    EA forumlarında bilmem takıldınız mı hiç ancak bir çok yabancı oyuncuda Türk ligini görmek istiyor.. Bende madem öyle boş durmayalım bari TFF'ye mail çekelim ne de olsa federasyon değişti diye düşündüm..

E ben sizin görüşünüzü saygı ile karşılıyorsam sizde benim düşünceme saygı duymalısınız..

• tweet haricinde yolladm
  • quote:

benim fikrim şudur...

Ligimizin olmaması üzücü bir durum fakat çok da elzem bi durum değil..

Kim için önemli olur bu olay ?
    oyunu yasal olmayan yollarla oynayan kullanıcılar grubu için. Nedenine gelince online oynayamadıkları için kariyer oynayacak arkadaşlar bu durumdada örneğin Kayserisporla şampiyonlar ligi şampiyonu olmanın messiyi ronaldoyu transfer etmenin tadı ayrıdır.

Benim için önemli değil. Nedenine gelince ben oyunu satın alıyorum. Online oynuyorum bizim ligimizi kattıklarında takımlarımızın gücü ne kadar olacaktır az çok tahmin edebilirsiniz. En basit örneği Ultimate Team oynarken karşı takımda neymar varken benim takımında selçuğun olması zaten benim için bir dezavantaj.

Son bir not türkiye ligi olmayacak denmemiş şu anda lisansına sahip değiliz demiş. Alamıyoruz veya almayacağızda dememiş :))

yanlış. Ut'de türkiye liginin olmaması ciddi bir problem. Açıp ut ana konusunu okursan herkes en az bir kere dile getirmiştir bunu. H2h'de zaten yıldız sistemi olduğu için ve büyük takımlar 4 yıldız olacağından tüm türk oyuncular kendi takımlarıyla oynar. Pro club içinse futbolcu adları ve stadlar faydalı olur. Kısa süper lig olması gerek.

• fifayı orjinal alan ve online oynayan herkes Türkiye liginin olmasını ister,istemeyenin ya yaşı 8-9 dur yada orjinal almıyordur.
  • Yahu yaşadığımız ülkenin ligi Fifa'da olmayabilir ve burada olsun mu olmasın mı gibi birşeyi tartışmanın anlamı yok.Türkiye Ligi'nin Fifa'da olması her yönden +'dır.O yüzden elimizden geleni yapalım.
    Senin için Türkiye Ligi'nin olup olmamasının bir önemi yoksa 2 dakikanı ayır bizim için yap.Bişi kaybetmezsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi equando -- 29 Temmuz 2012; 20:27:51 >
  • bende mail ile destek verdim.
  • e mailleri yolladım fakat twitter konusundaki yardımı yapamayacağım maalesef ama mailleri yolladım
  • WirierJerk :

Ben zaten bu konuyu başta belirttim bunda bir sıkıntı yok herkesin düşüncesine saygım sonsuz ;)

x_tol :

Okuyorum süreklide takip ediyorum. Hatta bende yazmışımdır olsun isterim diye. Zaten belirttiğim konuda olmasın demedim olmaması çok vahim bir durum değil benim için olmaması üzücü dedim. Ligimizin olmaması benin bu oyunu oynamayacağım demek değildir bunu belirttim :))

AhlakPolisi :

Aslında şu yazdığın gereksiz mesaja cevap bile vermemek gerekir ama bişiler ekleyeyim : Yaşım eğerki 8-9 sa demekki 4 yaşında bu foruma üye olmuşum :) online oynamamış dedin de sanırım bu da fake olması lazımhttp://www.easports.com/player-hub/cem_ea_id/ybncii burda az var sanırım sürekli UT oynamamdan kaynaklanıyor onada bir göz atalım :)http://www.ea.com/uk/football/fifa-ultimate-team/show-off#dZPdrgIGbb9zv tanıyanlar zaten bilir :)

• @mawice
    yazdığım mesajda senle ilgli tek bir kelime geçtimi acaba bırak "mawice"ismini "w"harfi bile geçmedi,mesajda hangi kelimemden alındın ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cogman -- 30 Temmuz 2012; 2:45:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AhlakPolisi

@mawice
    yazdığım mesajda senle ilgli tek bir kelime geçtimi acaba bırak "mawice"ismini "w"harfi bile geçmedi,mesajda hangi kelimemden alındın ?

• arkadaşlar bu konuyu Başbakanlık İletişim Merkezi (BİMER)'in ''istek'' bölümüne hep birlikte yazalım gereğini mutlaka yapacaklardır.
    Bimer'e yazmak için : http://bimerapplication.basbakanlik.gov.tr/Forms/pgApplication.aspx

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YaSaRCaNS -- 30 Temmuz 2012; 13:26:44 >

• quote:

WirierJerk :

Ben zaten bu konuyu başta belirttim bunda bir sıkıntı yok herkesin düşüncesine saygım sonsuz ;)

x_tol :

Okuyorum süreklide takip ediyorum. Hatta bende yazmışımdır olsun isterim diye. Zaten belirttiğim konuda olmasın demedim olmaması çok vahim bir durum değil benim için olmaması üzücü dedim. Ligimizin olmaması benin bu oyunu oynamayacağım demek değildir bunu belirttim :))

AhlakPolisi :

Aslında şu yazdığın gereksiz mesaja cevap bile vermemek gerekir ama bişiler ekleyeyim : Yaşım eğerki 8-9 sa demekki 4 yaşında bu foruma üye olmuşum :) online oynamamış dedin de sanırım bu da fake olması lazımhttp://www.easports.com/player-hub/cem_ea_id/ybncii burda az var sanırım sürekli UT oynamamdan kaynaklanıyor onada bir göz atalım :)http://www.ea.com/uk/football/fifa-ultimate-team/show-off#dZPdrgIGbb9zv tanıyanlar zaten bilir :)

ben "türkiye ligi korsan oyun oynayanlara yarar" cümlen için yazmıştım. Şöyle kadronda cdm topal, rm hamit, lm stoch, cam quaresma, rs-burak, ls sow istemez misin? Bu tür Kadrolar da eklenecek if'lerle o bpl takımlarıyla falan çok rahat baş eder. Bunların if'u sif'u da gelecek birde bambaşka olur o zaman ut. Korsan oynayanlara bile orijinal sattırır buna eminim.

• benimde türkiye ligini istememin tek nedeni ut modudur orda bi türkiye karmasını her türk ut oyuncusu illaki kuracaktır, şimdiye kadar fm de 1 sezon bile türkiye ligi oynamadım ama fifa13te olsun istiyorum bende herkes gibi
  • Forumda fifa serisinde turnuva düzenleyen,konu paylaşan herkesin bu konuda destek olması gerekirken görüyorumki destek çok az.
  • Pek işe yarayacağını düşünmüyorum ama mailleri attım... Umarım etkimiz olur...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MoRaCe -- 30 Temmuz 2012; 10:58:59 >
  • Arkadaşlar konu sadece burada açık değil.. Birçok forumda açık.. Bir sürü kalabalık facebook sayfalarında da paylaşıldı giden mailler ortalama 5000 civarı oldu.. gittikçe de yükselecek inş..

Aslında bu işe sözlükleri fln karıştırmak lazım olabilir :D
  • quote:

Arkadaşlar konu sadece burada açık değil.. Birçok forumda açık.. Bir sürü kalabalık facebook sayfalarında da paylaşıldı giden mailler ortalama 5000 civarı oldu.. gittikçe de yükselecek inş..

Aslında bu işe sözlükleri fln karıştırmak lazım olabilir :D

Ben forumdan yeteri kadar destek aldığımızı düşünmüyorum.Mesela Fifa 13 Ana Konudaki herkesin destek vermesi gerektiğini düşünüyorum

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.