Şimdi Ara

FIFA 13'TE TÜRKİYE LİGİ YOK! - İMZA KAMPANYASI! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
0
Favori
2.650
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Brand06

quote:

Orijinalden alıntı: WirierJerk

Arkadaşlar konu sadece burada açık değil.. Birçok forumda açık.. Bir sürü kalabalık facebook sayfalarında da paylaşıldı giden mailler ortalama 5000 civarı oldu.. gittikçe de yükselecek inş..

Aslında bu işe sözlükleri fln karıştırmak lazım olabilir :D

Ben forumdan yeteri kadar destek aldığımızı düşünmüyorum.Mesela Fifa 13 Ana Konudaki herkesin destek vermesi gerektiğini düşünüyorum

e yaymak bizim elimizde..
    o konuya da atmalı post..

Ben birçok yere açtım konuyu hepsine yetişemiyorum oralara da konu linkini verip, yönlendirmeyi siz arkadaşlar yapabilirseniz çok makbule geçer doğrusu..

• özellikle ut ana konuya yazalım (yazılıdysa görmedim)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Young_Caesar

özellikle ut ana konuya yazalım (yazılıdysa görmedim)

Yazdim ben simdi heryere yazicam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 gun once mail atmisdim, bugun tekrar atdim umarim faydasi olur

maili buraya atmakda fayda var info@tudof.org .http://www.facebook.com/tudof

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dj1hp -- 30 Temmuz 2012; 22:08:14 >
  • Destek tam

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Seneye oynayamayacaktım zaten üzülmedim. 14'te çıksa yeter
  • 2 mail adresimle gönderdim 2 günde bir defa atıcam.Umarım işe yarar.
  • nasil yok ya kesin bilgi mi ulan simdiden heycanlanmistim!!!!!!! OLMASI LAZIM!!!!
  • 2002'den itibaren futbolda yasadigimiz bu cokusun, buyuk tablonun farkina varamiyoruz cunku kimse yazmiyor cizmiyor. Seneye tek takim gitme ihtimalimiz var Sampiyonlar Ligi'ne.

Millet havuza girip cikma telasesinde. Sen akil fikir sabir ver ya rabbim.

Bu arada Turkiye Ligi'nin Fifa'da olmamasini cehalete bagliyorum. Adamlar para verecek , ustune reklam yapacak ve sen kabul etmeyeceksin. Ramazan oldugu icin kufur etmiyorum sayin TFF baskanimiza, yakindin onun da sonu.
  • ea ne alaka sorun tffde
  • quote:

Orijinalden alıntı: DosutWarrior

ea ne alaka sorun tffde

dostum ea ingiltere ligi içinde gidip klüplerden teker teker lisans alıyor.

ea bütün ligi koyamayacaksa bile en azından 4 büyüklerden lisans alabilir aynen yunanistan ligi gibi..
    o yüzden ea'de işin içinde..
  • yolladım inşallah bir işe yararız tabi birazda TFF ye düşüyor iş
  • daha önce de bunun gibi bişey yapılmıştı,hatta Tr ligi,Ukrayna ligi,ve BAE ligleri de eklenecekti,ama bu 2 lig ekleniyor,fakat Süper Lig eklenmiyor.
    Şimdi,yine yeni baştan bir imza kampanyası ne derece etkili olur bilinmez?
  • Bende yolladım , konuyu uplayalım.
  • Yine mi bamya ?
  • Fifa 13 de Türkiye Ligi %80 ihtimalle Olacak.. neredeyse çoğu klüp ile anlaşılmış.. ( Yönetici Tanıdık var.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaitreSkiLL -- 5 Ağustos 2012; 23:47:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eRkannYLDZ

Fifa 13 de Türkiye Ligi %80 ihtimalle Olacak.. neredeyse çoğu klüp ile anlaşılmış.. ( Yönetici Tanıdık var.)

Fenerbahçe Galatasaray Beşiktaş olsun yeter bana UT için diğer takımlardan bi tek Trabzondan Buragı alırdım oda Gsye geldi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fero10

quote:

Fifa 13 de Türkiye Ligi %80 ihtimalle Olacak.. neredeyse çoğu klüp ile anlaşılmış.. ( Yönetici Tanıdık var.)

Fenerbahçe Galatasaray Beşiktaş olsun yeter bana UT için diğer takımlardan bi tek Trabzondan Buragı alırdım oda Gsye geldi

rest of world de olsalar ut de alınmıyorlar.. o yüzden lig olması zorunlu.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Fero10

quote:

rest of world de olsalar ut de alınmıyorlar.. o yüzden lig olması zorunlu.

maşallah ultimate team'de ki yunan takımlarndan haberin yok herhalde :D

• türk ligi olsa ne olacak ki ? türk ligindeki oyuncularda grafiklere hiç önem verilmiyor...bi zenci oyuncu yaratıolar adını sow,zokora falan koyuyolar...beyaz uzun oylu adam yapıyolar adını burka yılmaz koyuyolar..

uzun saçlı adam yapıolar onur kıvrak mehmet topal falan oluo

ne yapayım böyle tr ligini
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.