Şimdi Ara

FIFA 13 Ultimate team Kilitlendi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
3.835
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar FIFA 13 Ultimate team Kilitlendi ilk başta güvenlik sorusu istedi ama ben unttuğum için salladım sonrada giremedim ultimate team

hata: ACCOUNT LOCKED
    Your Account has been locked. You can reset your question by logging into a trusted console. If you are unable to do so, contact a Game ****or.

not:çözene ödüllendirilicektir

• Çözümü Bilmiyorum Ama İngilizcen İyise Veya Google Çevirirsin Origin Üs Yerinde Help Yazan Yer Var Oraya Tıkla Sonra Origin Help Yazan Yere Tıkla Çıkan Pencerede LIVE CHAT Yazan Yere Gir Seni Beli Bir Süre Bekleticek Beni 1 saat Bekletiği Oldu Neyse Orda Sorununu Yaz Çözerler Bende Crysis 2 Sorun Yaşamıştım Benim Sorunumu Çözdüler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeathLive -- 10 Kasım 2012; 13:21:05 >
  • Sorun Çözüldü Konu Kapansın !
  • kardeşim aynı sorun bendede varda nasıl çözeceğim anlatır mısın ???
  • quote:

Orijinalden alıntı: alpacino96

kardeşim aynı sorun bendede varda nasıl çözeceğim anlatır mısın ???

dostum bende bugün aynı sorunu yaşadım.Deathlive ın yazdıklarından yararlanıp canlı destekle konustum ea nin.ingilizcem cok iyi değil.ama derdimi anlatabilecek kadar biliyormuşum demekki :D sorunum çözüldü.e mail adresime bir kod gönderdi o kodu söyledim ona ve güvenlik sorum sıfırlandı.artık asla unutmayacağım :) bu sorunu yaşayan arkadaşlar varsa umutsuzluğa kapılmasınlar ben çözdüm yarım ingilizcemle sizde yapabilirsiniz :) Deathlive sanada teşekkür ederim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: eCavani7

quote:

Orijinalden alıntı: alpacino96

kardeşim aynı sorun bendede varda nasıl çözeceğim anlatır mısın ???

dostum bende bugün aynı sorunu yaşadım.Deathlive ın yazdıklarından yararlanıp canlı destekle konustum ea nin.ingilizcem cok iyi değil.ama derdimi anlatabilecek kadar biliyormuşum demekki :D sorunum çözüldü.e mail adresime bir kod gönderdi o kodu söyledim ona ve güvenlik sorum sıfırlandı.artık asla unutmayacağım :) bu sorunu yaşayan arkadaşlar varsa umutsuzluğa kapılmasınlar ben çözdüm yarım ingilizcemle sizde yapabilirsiniz :) Deathlive sanada teşekkür ederim :)

Merhaba,

canlı desteğe tam olarak nasıl giriyorsunuz ben giremiyorum söylediğiniz yerde de bulamıyorum. yardım lütfen

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.