Şimdi Ara

FİFA 13 UT OYUNCU İNCELEMELERİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.043
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba, bu konu başlığı altında bundan sonra oyuncu incelemelerini yapacağız, bu başlığı açmamızın amacı daha önce hiç transfer etmediğimiz yada oynatmadığımız oyuncuları (özelliklede İF,SİF,MOTM) almadan önce daha önce bu oyuncuları oynatan arkadaşların tavsiyelerinden faydalanmaktır, şahsen bende dahil daha önce oynatmadığım birçok oyuncuyu büyük beklentilerle satın alıp hayal kırıklığı yaşamışımdır, bu hayal kırıklıklarını bir nebze azaltabilirsek bizim için çok iyi olur, isteyen arkadaşlar ilk incelemede yaptığım örnek şablon üzerinden ilerleyerek incelemesini oluşturabilir.

inceleme oluşturmak için aşağıdaki adımların tercih edilmesini rica ediyoruz, böylece oyuncu inceleme başlığı altında karmaşıklığın önüne geçmiş oluruz, konuyu okuyan ve faydalanmak isteyen arkadaşların da işlerini kolaylaştırmış oluruz.

Bir oyuncu incelemesini yapmak isteyen için ;

1- Oyuncunun kart görselini ayrıntılı yada ayrıntısız olarak yüklemelisiniz. (ilk incelemede olduğu gibi)
    2- Oyuncuyu hangi platform için , ne kadara aldığınızı belirtmelisiniz.
    3- Oyuncuya 10 üzerinden kaç puan verdiğinizi belirtmelisiniz.
    4- Oyuncuyu hangi taktikte, hangi mevkiide oynattığınızı belirtmelisiniz.
    5- İsterseniz oyuncunun yer aldığı takımın görselini yada linkini paylaşabilirsiniz.
    6- Oyuncunun oyun içindeki performansına dair bir öykü, özet, tavsiyelerinizi, yada kişisel görüşünü belirtmelisiniz.(bunun içinde oyuncunun sivrilen yönlerini, zayıf noktalarını vb. bilgileri paylaşabilirsiniz)
    7- ve son olarakta oyuncunun artı ve eksilerini paylaşmalı, yani bu oyuncuyu alırsak neden almalıyız, almamalıysak neden almamalıyız gibisinden.

zaten ilk incelemeye bakarsanız şablon hakkında fikir sahibi olacaksınız, bu başlık altında kesinlikle başka konuları tartışmamaya , kadro tavsiyesi istememeye, coins satışıyla ilgili şeyler yazmamaya kısacası oyuncu incelemeleri dışında tartışma yapmamaya özen gösterelim ki konudan faydalanan arkadaşlar sorun yaşamasın.

Teşekkürler.

•  FİFA 13 UT OYUNCU İNCELEMELERİ

ALEXANDER BUTTNER
    PS3 - 17.000 Coins
    10/8 Puan
    4-4-2
    LB

Büttner ile tanışmamız biraz geç oldu, ilk önce ona karşı oynadığım bir maçta dikkatimi çekti, sol kanattan hiçbir şekilde atak yapamadım, daha sonra BPL Silver kurmaya karar verince hemen takımıma aldım, ve ondan sonra kurduğum bütün BPL takımlarına onu aldım, 3. kez Tittle'ı kazanmamda çok büyük pay sahibi oldu, takımımın linkini aşağıda bulabilirsiniz;

http://www.futhead.com/fifa/squads/7225148/#squad-player

Büttner'i alırken sakın özelliklerine bakmayın, tabiri caizse gerçek bir fullback underrated oyuncudur, UT modu içinde bir sol bekte neredeyse bulunmayan workrate değerlerine sahip (Attack Workrate High - Defensive Workrate High), bu da oyuncunun arı gibi ileri geri sürekli çalışmasına neden oluyor, stamina değeri yüksek olduğu için yorulduğuna hiç şahit olmadım, hatta birçok pozisyonda ters kademeler yaparak son dakikalarda takımı ayakta tutan isim oldu, ceza sahasına orta yapma konusunda çok başarılı değil fakat idare edebilecek seviyede.

Büttner'in duran top kabiliyeti eğer takımınızda bir Beckham, Pirlo yada Lampard gibi isimler yoksa kesinlikle faydalanacağınız bir özellik, korner, frikik ve penaltılarda çok başarılı.

En beğendiğim özelliği geriye koşup arkadan top çalmaları, Strength değeri 67 olmasına rağmen standartların çok üzerinde, hissedilen Strength değeri 80'in üzerinde.

Hava toplarında Bpl'de ki en başarılı sol beklerden biri, boyu kısa olmasına rağmen kolay kolay kafa topu vermiyor, hatta ben boyunu 1.80 civarında sanıyordum, ama 1.74'müş, hava toplarında standartların üzerinde.

Hız ve hızlanma değerleri kesinlike rakamlardaki gibi değil, 85 Acceleration (Hızlanma) 88 gibi hissediliyor, 87 Sprint Speed (Hız) 90 gibi hissediliyor.

Toparlayacak olursak Buttner BPL kadrosu kurarken garanti yazacağım 3-4 isimden bir tanesi, Evra, Ashley Cole, Gibbs, Enrique gibi isimlerden çok daha faydalı olduğunu düşünüyorum, özelliklede momentum mağduru olmamak için takım rating değerlerini düşürmemiz gerektiği düşünülürse Buttner ilaç olacaktır, emin olun ismini saydığım diğer sol bekleri aratmaz, hiç denemeyen arkadaşlara kesinlikle tavsiye edebilirim, zaten satın aldıktan sonra satması en kolay oyunculardan biridir, fazla zarar etmezsiniz.

Artıları; Duran Top, Hız, Top Çalma, Workrate

Eksileri; Orta yapma, Uzun pas, Şut

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Camaleonte -- 13 Mart 2013; 9:00:24 >

• Eline sağlık , çok güzel olmuş ,
  • devamını bekleriz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fifa 13 Kariyer Modu
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.