Şimdi Ara

GTA 5 ONLİNE SERVERLARI OYUNCU SAYISI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
5.674
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar herkese her zamanki gibi bir soru soracağım.
    Arkadaşlar ben şu anda CİT2 san andreas multiplayer serverinde oynuyorum arkadaşlarımla ve server online sayısı 850 ye kadar çıkıyor.
    Role playing yaparak oynuyoruz ve oyunun zevki bu şekilde çıkıyor

Malumunuz San Andreasın yeri her ne kadar ayrı olsada insan merak ediyor GTA 5 gibi bir oyundada bu şekilde oynama imkanımız varmıdır ?????
    Yani bizde tüm harita açık aynı anda 850 kişi oyunda olabiliyoruz :)
    Gta 5 tede aynı şekilde tüm harita açık olacak herhangi bir deathmatch race vs oyun türü deil
    Normal free olacaksın open world gta 5 haritasında takılabiliyormuyuz diğer online oyuncuar ile
    32 kişilik olabiliyor diye duymuştum en fazla eğer bilgisi olan arkadaşlar varsa beni bilgilendirsin sırf bu olasılık için bile işime devam edip para biriktirip yeni bir pc alırım kendime :)

gta 5 te rp yapmayı düşünmek bile apayrı bir güzel çünkü

• odb.odb kullanıcısına yanıt
    ps3 te online map 16 kişi oluyo ama zevkli
  • Evet PCde en fazla 32 oluyo ama roleplay yapman için arkadaşlarını toplaman lazım çünkü random serverlara atıyor seni.Yani sen roleplay yapayım derken bi bakmışsın ölmüşsün.Ondan Roleplay işi arkadaş olmadan sakat.
  • 32 kişiyle neyin roleplayini yapacan abi ben gta san andreas oynuyorum mta olarak geçer serverde 850 online sayısına çıkıyoruz :)

aslında aynı servere 32 kişi girebilme imkanı varsa çokda iyi olurdu 8-8-8-8- 4 grup bile takılırsın yani sonuçta :)
    gta 5 te düşünmesi bile muhteşem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi odb.odb -- 10 Temmuz 2015; 1:24:00 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    6 kişi oynanabilecek oyunlar
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.