Şimdi Ara

FIFA 14 30 FPS kilidi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
2.624
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar sadece demosunu oynadım ama taş gibi bilgisayrda 30fps'nin üzerine hiçbir şekilde çıkmıyor oyun. Sadece v-sync kapanınca sorun ortadan kalkıyor ama o zaman da kamera hareketlerinde ekranda çizgiler beliriyor. Bu sorunu yaşayıp çözebilen varsa bi yardımcı olsun; sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stewiee -- 16 Ekim 2013; 2:44:38 >

• yok mu başka bunu yaşayan ?
  • Tam olarak aynı mı bilemem ama fifa demoyu son ayarlara getirip açmıştım ve oynanamayacak haldeydi zaten alt+f4 çekip almamaya karar verdim derken iyi yorumları görünce satın aldım fakat durum hemen hemen aynı idi. Driver update i ile çözüldü sanırım senin sorununu da çözer.
  • Ayarlarda onun seçeneği var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben full oyunu alamadım bu yüzden. Driverlat'ın en son update'ini yaptım ama tabi onlar demoyu desteklemiyodur. Denemek lazım. Assassin benim bahsettiğim o ayarlara rağmen 30 fps'de kalması zaten
  • V-Sync açık ve 30 FPS'e kilitlidir ondan. Sınırı 60 FPS'e ayarlarsan 'fifa config' den sorun ortadan kalkar..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • söylemek istediğimi anlamadınız sanırım o ayarları yapmayı ben de biliyorum ancak 60 fps de olsa no limit de olsa yine 30fpsnin üzerine çıkmıyor sorun bu. Sadece v-sync'i kapayınca çıkıyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    FIFA 23 KASMA PROBLEMİ
    2 yıl önce açıldı
    fifa 23 el sistemi
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • sorunu çözen oldumu ? bendede sync açıkken 30 un üstüne çıkmıyor.
  • Durum sadece demo'ya özelmiş. En azından bana öyle oldu oyunu satın alınca problem kalmadı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.