Şimdi Ara

FIFA 14 BOYKOT

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
703
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler yıllardır hiçbir isteğimiz karşılık görmüyor oyunun türkçe olmasını beklerken ligimiz bile oyunda yok GTA V'in çıktığı bu sene boykota değer bence sadece current gen next gen derken oyun karman çorman olacak bence boykot edelim

• sen et biz geliyoruz.
  • sen boykot et ben aldım bile oyunu. galatasaray takımda var benim için sıkıntı yok. adamlar şikeci ligi alırlarmı öyle oyuna .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdenyavuz -- 4 Eylül 2013; 15:29:12 >
  • Oyunun Türkçe olmasını beklemiyorum açıkçası ama Türkiye Ligi olmalı..
    GTA sevmiyorum zaten Futbol oyunu dışında oyun oynamıyorum.

Bu sebeple boykot etmek yerine oyunun orjinalini daha fazla alalım ki FIFA da Türkiye pazarının önemini görsün bundan sonraki serilerde ona göre daha dikkatli davransın..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Laseer -- 4 Eylül 2013; 17:18:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Léo

Oyunun Türkçe olmasını beklemiyorum açıkçası ama Türkiye Ligi olmalı..
    GTA sevmiyorum zaten Futbol oyunu dışında oyun oynamıyorum.

Bu sebeple boykot etmek yerine oyunun orjinalini daha fazla alalım ki FIFA da Türkiye pazarının önemini görsün bundan sonraki serilerde ona göre daha dikkatli davransın..

+1. Boykot ediceksinde nolucak anlamıyorum. Fifa 14 milyonlar satıcaktır yine 15 kişi oyunu almayınca EAnın etekleri tutuşup Süper Ligi koyacak değiller. Boykot ettiğini bile anlamazlar Bu EAye değil Türkiyeye zarar verir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• alsalar nolacaktı daha gs li oyuncuların tiplerine bile özen göstermiolar kalkıpkonyasporunkine mi gösterecekler...

pes de var mı tr ligi bu yıl ? veya önceki oyunlarda var mıydı ? 2011 den beri fifacıyım hiç bilmiyorum o oyunları :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: bcan402

alsalar nolacaktı daha gs li oyuncuların tiplerine bile özen göstermiolar kalkıpkonyasporunkine mi gösterecekler...

pes de var mı tr ligi bu yıl ? veya önceki oyunlarda var mıydı ? 2011 den beri fifacıyım hiç bilmiyorum o oyunları :D

Konyaspora laf yok
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

alsalar nolacaktı daha gs li oyuncuların tiplerine bile özen göstermiolar kalkıpkonyasporunkine mi gösterecekler...

Pes 2014te sadece 4 büyükler olucak. Şuana kadar hiç Türkiye Ligi olmadı diye biliyorum peste.
  • Sen Pes al Biz Fifayı aldık bile haha :=)
  • quote:

Orijinalden alıntı: rambo10

quote:

Konyaspora laf yok

tabi ki laf yok ama ben daha konyalıların tipini bilmiyorum elin kanadalısı mı bilecek de yapacak

• quote:

Orijinalden alıntı: erdenyavuz

sen boykot et ben aldım bile oyunu. galatasaray takımda var benim için sıkıntı yok. adamlar şikeci ligi alırlarmı öyle oyuna .

Olay şikeden ibaret olsaydı italya da olmazdı

• Hersene daha fazla alınıyor zaten oyun bu sene 3 gun gec gittim teknosa bimeks te oyun bitmiş ama hala tık yok :( fmyi kimse almıyordu fm türkçe desteği getirdi herkes aldı destek olmak için ea hiçbir adım atmıyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sen ne kadar uğraşsanda kimse senin söylediğini yapmaz çünkü bu boykot etmeyi düşündüğün şey sadece oyundan ibaret...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.