|
Bildirim
Konami rezili sağolsun ortalıkta rekabet edecek firma olmayınca böyle aptal bir sjw oyunu çıkartıyorlar işte
|
Çalım atınca iyi oyun mu oluyor?
|
İnsanoğlunda çok değişik bir kafa var. 22 Oyuncu bir sahada top oynuyor. Her sene çıkıyor bu oyun. Oyuncunun böyle bir oyundan ne beklentisi olabilir ? Şahsen oyuncular EA'nin umrunda değil. Ben olsam benimde umrumda olmaz her türlü satacak bu oyun adam aynı oyundan para basıyor. Aynı olay iPhone'da da var. Her sene aynı telefon çıkıyor kapıda kuyruk.. E firmalar neden yenilik getirsin ? Bas geç abi. |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
İnsanoğlunda çok değişik bir kafa var. 22 Oyuncu bir sahada top oynuyor. Her sene çıkıyor bu oyun. Oyuncunun böyle bir oyundan ne beklentisi olabilir ? Şahsen oyuncular EA'nin umrunda değil. Ben olsam benimde umrumda olmaz her türlü satacak bu oyun adam aynı oyundan para basıyor. Aynı olay iPhone'da da var. Her sene aynı telefon çıkıyor kapıda kuyruk.. E firmalar neden yenilik getirsin ? Bas geç abi. |
|
|
|
İşin içine gerçek para girdiği zaman yani oyundan para kazanılıyorsa o oyun kumardır benim kafamda. Son zamanlarda meşhur slot oyunları meşhur oldu Bonanza vs. onun gibi git onu oyna afam fut kasıyor 5-6 ay oynuyor uğraşıyor yabda tam sezon neyse para edene kadar sonra satıyor ne için 3-5 para kazanıcam diye. Böyle olunca dediğin gibi adam Futbol oyunı yapmamış oluyor birde tekelinde zaten. Koy rekabetçi modu ama adam bundan gerçek para kazanmasın adı üstünde oyun kariyer kasılsın zevki orda olsun onunla sınırlı kalsın. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leopard76 -- 30 Eylül 2023; 16:18:35 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|