Fifa 14'de belki de 40 tane kariyer mod açmışımdır ama hiçbirinde 2. sezonun sonunu getiremedim arkadaşlar.Çünkü sürekli kariyer moddan atıyor ve oyunun bulunduğu yerde FıfaCrushDum_CL diye hata dosyası oluşuyor.Bunun çözümü nedir dostlar?
Oluşan hata dosyasının resmini ekledim.
Flood yapmak istemiyorum ama zor durumdayım ve hala kimseden yardım alamadım.
Yama Kullanıyor musun?
Hayır hiçbir yama kullanmıyorum.
v5 Crack yükle belki sorununu çözer.
v5 crack'i yükledim yeni bir kariyer açtım 2. sezonun transfer sezonunda yine atıyor.
quote:
Orijinalden alıntı: kurthan96
v5 crack'i yükledim yeni bir kariyer açtım 2. sezonun transfer sezonunda yine atıyor.
Başka bir çözüm yolu bulamadım internetten araştır belki bir çözüm bulursun.
fifa 14 career mode da transfer yapıyorum oyuncular geliyor yalnız bazı transfer ettiğim oyuncular bende olmuyor baska takımda gözüküyorlar ve hiç gelmiyorlar ama benim takımımda adam sayısını dolduruyorlar. Bunun sebebi nedir? bi tüelü hiçbir yerde cözümünü bulamadım.
muddıM
kullanıcısına yanıt
korsan oynuyorsan tek sorun o değil ve çözümü yok hiç birinin en iyisi orjinal
Değerli kardeşim korsan oynamayalım da ne yapalım. Avrupa da neden korsan sayısı hiç denecek kadar az çünkü orada piyasa ve kişinin aldığı maaş belli, insan her şeyi rahat alabiliyor. Ama gel gelelim Türkiyeye, alınan maaşlar burada çoğunlukla düşüyor ama satılanların fiyatları her yerde aynı. O yüzden Türkiye de korsan çok.. Sordugum soruya gelince çözüm yoksa yapacak bir şey yok bizde böyle takılırız.. Bilgilendirdiğin için teşekkür ederim.
quote:
Orijinalden alıntı: muddı
Değerli kardeşim korsan oynamayalım da ne yapalım. Avrupa da neden korsan sayısı hiç denecek kadar az çünkü orada piyasa ve kişinin aldığı maaş belli, insan her şeyi rahat alabiliyor. Ama gel gelelim Türkiyeye, alınan maaşlar burada çoğunlukla düşüyor ama satılanların fiyatları her yerde aynı. O yüzden Türkiye de korsan çok.. Sordugum soruya gelince çözüm yoksa yapacak bir şey yok bizde böyle takılırız.. Bilgilendirdiğin için teşekkür ederim.
haklısın hocam fiyatlar türkiyede çok pahalı bende 3-4 ay korsan oynadım bazı sorunları idare ettim fazla takmadım..ama ultimate team i çok merak ettiğimden dolayı hayatımda ilk defa gittim orjinal oyun aldım..bimekste indirimdeydi 70 tl ye tabi şimdi fiyatı yerlerde sürünüyor fifa 15 çıkacağı için..ultimate team gerçekten çok zevkli.fifa 15 çıktığı gün alacam oyunu .gerçekten insan bir defa ultimate teamin tadını alınca bir daha eli gitmiyor korsana.umarım reloaded fifa 15 i kırabilirde sizde sorunsuz oynarsınız fifa 15 i
o zevki tatmak için bizde hayatımızda ilk defa orgjinal oyun alıp ultimate oynayacagız mecbur o zaman :)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme