Şimdi Ara

FIFA 14 Next-Gen (PS4 Ana Konu) (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
201
Cevap
1
Favori
11.916
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • PS4'ü alırsam alacağım ilk oyun NBA 2K14, sonra da Fifa 14. Bir bilginiz var mı acaba next-gen sürümde bu momentum olayı devam ediyor mu ultimate team modunda?
  • Gerçek farklılıkları 15 de göreceğiz bence.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Azor Ahai

PS4'ü alırsam alacağım ilk oyun NBA 2K14, sonra da Fifa 14. Bir bilginiz var mı acaba next-gen sürümde bu momentum olayı devam ediyor mu ultimate team modunda?

Ps3 deki fifa Dan co k kaliteli tam bir similasyon fulbol diyebilirim hesey next gen de yeteneginize bagli adamlar yapmis busefer

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ya arkdslar kusura bakmayyında ben fıfada next gen ne demek bılmıyorumda
  • Yeni nesil yani daha iyi grafik,daha iyi oynanış kısacası çok daha iyi oyun eski nesile göre.
  • Güzel Güzeel
  • Fifa siparişini verdim bakalım kaç günde gelecek . Ps4 için kardeşlik sanırım bitmiş o sebepten aldık artık tek başımıza
  • BU KONU NİYE CANLI DEGİL ARKADASLAR
  • quote:

Orijinalden alıntı: bfghytdew36

BU KONU NİYE CANLI DEGİL ARKADASLAR

Millet bi alsında ps4 lerini hareketlenir..
  • Dun psn den indirdim oyunu. İlk basta 2,8 gb indirip demo seklinde oynamanızı saglıyor bu arada kalan kısmınıda download ediyor . Merak edenler icin topla 12 Gb .

Ps3 fifa14 den nefret eden biri olarak Ps4 Fifa14 cok cok osuma gitti . Goruntu anlamında devrim niteliginde degisim yok ama gozle gorulecek sekilde degisiklikler var ozellikle cimler ve taraftarlar cok hos olmus. Oynanabilirlige gelirsek iste orda gercekten iki oyun arasında devrim niteliginde farklar var bunu oyunun ilk dakikasında anlıyabiliyorsunuz . Topun agırlıgı olsun , animasyonlar olsun , kontroller paslar gercekten cok guzel. Tek uzuldugum turnuva modu olmaması benim gibi hafta sonları arkadaslarla toplanıp turnuva yapan biri icin cok kotu bir eksiklik.
  • karsi kullanıcısına yanıt
    Ps3te Fifa 14 olunca Ps4e almak ucuzmu 10 dolar gibi bir fiyat konuşuluyordu yoksa tekrar bütün oyunun parasını vermek zorundamıyız? Daha önce cevap verildiyse kusura bakmayın konuyu okuyamadım sondan dalıyorum :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ds1990

Ps3te Fifa 14 olunca Ps4e almak ucuzmu 10 dolar gibi bir fiyat konuşuluyordu yoksa tekrar bütün oyunun parasını vermek zorundamıyız? Daha önce cevap verildiyse kusura bakmayın konuyu okuyamadım sondan dalıyorum :)

Bir daha alacağız
  • bugün oynadım fifayı,çok gzl olmuş,oynanış,görsellik ve gerçekçilik 10 numara
  • oyundan zevk ALıyorsunuaz gerceklten bende beyendim ..
  • Ben beğendim gerçekten zevkli olmuş özellikle driller bile çok iyi. Oynamak isteyen olursa ekleyebilir PSN : Egmo33
  • Oyuncu kontrollerinde ki o eski ışık hızı dönüşleri 14'te düzeltildi biliyorsunuz belli bir değer üzerinde olan oyuncularda sorun yok ama hantal oyuncular bu sefer kabul edilemicek kadar ağırlarmış. Top kontrolü yapıp harekete geçerken ki hali obez bir insanın hareketi gibi . Birde karambol anlarında birbirine değidiği an takılı kalan oyuncular olabiliyor az önce böyle bir gol yedim. R1 üçgen pasları çok tehlikeli ve neredeyse tamamı gol tehlikesi yaratıyor. Defanstan bile son güç R1 üçgen ile ileri vurup kaleci ile karşı karşıya kalınabiliyor. Defans kontrolünü çok iyi yapmak lazım. Kontrolde olan oyuncu ile rakibe basmak yerine geride ki boşluklara götürüp kademe yapın ve R1 ile cpu'ya pres yaptırın. R1 üçgen ve normal üçgen pasları hiç olmadığı kadar tehlikeli bu oyunda.
  • Az önce adamın biri 1 adım dribbling yapmadan sadece aldığı gibi R1 üçgen yaptı abartmıyorum 1 adım atmıyor. Ve 3 tane gol attı böyle. Benim defans donuyor izliyor. Bu durum çok can sıkıcı
  • Oyundaki tek sorun suana kadar görebildigim oyuncularin birbirine çarpismasi ve topun asiri çabuk sekilde kaybedilmesi her 2 takimdada (2 takimda hep pres yaparsa böyle oluyor)

Momentum fazla yok, adam gibi savunma yapmayi biliyorsan saçma sapan gol yemiyorsun eskisi gibi

Yoksa oyun güzel
  • Psn: DeliturkJiyan ekleyebilirsiniz
  • Dün US Psn'den Fifa14'ü aldım fakat halen sadece kick off olayını kullanabiliyorum. Feci yavaş indiriyor
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.