Şimdi Ara

FIFA 14 Next-Gen (Xbox One Ana Konu) (10. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
226
Cevap
0
Favori
9.853
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Teşekkür ederim, Legacy Defending çok işime yarayacak, oyuncunun açısını kapatabilmek te güzel ama alıştığımız şekilde oynamak daha çok keyif verir, profesyonel'de gol yemekten kurtulamadım top çalamadığım için. A

Akşam eve gidince menüyü biraz daha kurcalayayım bakalım turnuva ve liglerin olduğu bölümü bulmak umuduyla. :)

Bu arada Next-Gen'in hakkını vermiş Fifa 14, açıkçası bu kadar akıcı, gerçekçi hareketler ve tepkiler beklemiyordum, hele seyircilerin tepkileri, gol attığınızda stattan gelen yoğun gürültü, topa vurduğunuzda ve topun ağlara çarptığında çıkan sesler ve de yedek klübesine kadar maç esnasında yaşanan pozisyonların detaylı videoları oynadığınız maçı size önemli hissettiriyor.

Kinect ile maç yaparken ''substitution'' ve ardından çıkacak ve girecek oyuncuların isimlerini söylerek oyuna devam ederken oyuncu değişikliği yapabilmek te keyifli olmuş. Tabi bazı oyuncuların isimlerini telaffuz ederken zorlanabiliyorsunuz.

• Xbox one için arayan varsa pal bölge oyun iletişime geçsin,day one dan çıkanı vericeğim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2V2 online maç yapılamıyor mu?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bi soruda ben soriyim.99 dan.beri ilkdefa fifa serine 2014 le basladim peslerden sonra degisik ama.guzel.geldi oyun ozellikle xbox one da..ama su araya adam kacirmayi beceremedim.hangi tus yada kombi gerekli acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arapas çıkarmak için adam kaçırmaktan bahsediyorsun sanırım, Pes'ten kalan alışkanlık bende de var ama Fifa 14'te açıkçası hiç ihtiyaç duymadım, yapay zeka sen arapas verebilecek konuma geçtiğinde diğer adamları kaçırıyor zaten.

Onun dışında menüde tuş kombninasyonları ile ilgili bir bölüm keşfettim faydalı olabiliyor.

2v2 online maçı da Seasons bölümünde görmüştüm sanki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: phantom_coal

Xbox one için arayan varsa pal bölge oyun iletişime geçsin,day one dan çıkanı vericeğim.

Aynisindan bende de var baska bir xbox one oyunu ile takas yapabiliriz isteyenle

• quote:

Orijinalden alıntı: bynedim

Arapas çıkarmak için adam kaçırmaktan bahsediyorsun sanırım, Pes'ten kalan alışkanlık bende de var ama Fifa 14'te açıkçası hiç ihtiyaç duymadım, yapay zeka sen arapas verebilecek konuma geçtiğinde diğer adamları kaçırıyor zaten.

Onun dışında menüde tuş kombninasyonları ile ilgili bir bölüm keşfettim faydalı olabiliyor.

2v2 online maçı da Seasons bölümünde görmüştüm sanki.

Evet yapay zeka iyi ama genede bi tus olmasi gerekiyor oyle okudum ama xbox gamepad te hangisi bilemiyorum.bi bakim menulere dediniz yere.sagolun.ama pesten sonra biraz zor ama guzel geldi ozellikle gradik anime oynanbilir cok iyiymis..

• Arkadaşlar, cihaz pal, oyunlu cihazlardan, indirdim, ama orgin'e bağlanamıyorum, şfire giriyorum kalıyor?!
  • Oyun güzel olmuş next-gen için. Online'dan önce single olarak zor modlar da alıştırma yapıyorum. Her türlü gideri var FIFA'nın, devamlılık çok iyi.
  • Ben bu oyuna güzel demem gerçekten kusursuz.

Current-gen ile aralarında epey fark var. Oyun yağ gibi, her şeyi mükemmel tasarlamışlar. Oynanışından tutun, grafiklere en ince detaylara kadar bambaşka bir oyun olmuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reus Vox

Ben bu oyuna güzel demem gerçekten kusursuz.

Current-gen ile aralarında epey fark var. Oyun yağ gibi, her şeyi mükemmel tasarlamışlar. Oynanışından tutun, grafiklere en ince detaylara kadar bambaşka bir oyun olmuş.

Bf4'de Ghost'da bir seyler eksik, fakat Fifa14 gercekten yeni nesle yakismis..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: vbalikci

Arkadaşlar, cihaz pal, oyunlu cihazlardan, indirdim, ama orgin'e bağlanamıyorum, şfire giriyorum kalıyor?!

Arkadaşlar ne olur yardım edin. Giremiyorum?
  • nasıl beyler fifa14 xbox one da ?
  • quote:

quote:

Arkadaşlar, cihaz pal, oyunlu cihazlardan, indirdim, ama orgin'e bağlanamıyorum, şfire giriyorum kalıyor?!

Bendede origin bağlantı hatası verdi, tekrar tekrar denedim ki 2 haftadır online oynuyorum sorun yoktu, sonradan aklıma geldi kontrol ettim Gold üyeliğimin süresi dolmuş, 1 yıllık uzattım sonra sorun çözüldü.

Arada yine hata verebiliyor o zaman konsol üzerindeki Xbox logoauna 5 sn. basılı tutun, sonra konsolu tekrar açıp, oyunu da tekrar çalıştırıp yine deneyin..

• quote:

quote:

quote:

Bendede origin bağlantı hatası verdi, tekrar tekrar denedim ki 2 haftadır online oynuyorum sorun yoktu, sonradan aklıma geldi kontrol ettim Gold üyeliğimin süresi dolmuş, 1 yıllık uzattım sonra sorun çözüldü.

Arada yine hata verebiliyor o zaman konsol üzerindeki Xbox logoauna 5 sn. basılı tutun, sonra konsolu tekrar açıp, oyunu da tekrar çalıştırıp yine deneyin..

Sorunu şöyle aştım. Gold üyeliğim var, onda sorun yok.

Modemi açtım kapattım olmadı, kablodan bağlandım olmadı. Bende en sonunda kardeşimin telefonunu hotpoint yaptım, ona bağlandım saniyesinde online oldum, ondan sonra düzeldi, arada yine bağlanmıyor ama şimdi iyi :)

• Menüde lig ,kupa yapabileceğimiz secenek yokmu ?

• quote:

Orijinalden alıntı: by _GoKhAn

Menüde lig ,kupa yapabileceğimiz secenek yokmu ?

Ne yazık ki benim adıma da en büyük eksiklik bu oldu.

Sadece online Seasons bölümünden turnuvalara katılabiliyorsunuz.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: by _GoKhAn

Menüde lig ,kupa yapabileceğimiz secenek yokmu ?

Ne yazık ki benim adıma da en büyük eksiklik bu oldu.

Sadece online Seasons bölümünden turnuvalara katılabiliyorsunuz.

X360 ta keyifle oynuyorumdum la liga yapıyordum.buyuk eksiklik olmuş.Kariyer yapıcam artık.Ama oyun cok kaliteli olmus ,animasyonlar topa hakim olma cok iyi.Gercekci bir mac deneyimi sunuyor.Fifa 15 te yada world cup ta daha iyi olacaktır.
  • Evet kariyer modunda ancak lig keyfi yaşanabiliyor. Yalnız hem oynanış hem de grafik olarak beklentilerin üzerinde geldi, sıradaki oyun muhtemelen kopyası olacaktır, sadece içerik dünya kupasına göre şekillenebilir veya offlinle ligler gelebilir, yine de Fifa 14 uzun süre eksiklik yaratmadan idare edebilecek bir oyun..

• Galatasaray fifa 14 te bu son zamanlarda oldukca güçlenmiş.Live da az once yaptıgım mactan bir gol yayınlıyorum sizler için :))

http://sdrv.ms/Jhw91k
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.