Şimdi Ara

FIFA 14 Next-Gen (Xbox One Ana Konu) (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
226
Cevap
0
Favori
9.853
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Kunio Kun

quote:

Orijinalden alıntı: fucker fuckara

bu sene fifa almayın bişey kaybetmezsiniz,hatta sinirleriniz zarar görmez.belki 15te daha iyi olur.sebastian enrique defolsun gitsin yeter lanet herif artist muşambası

Sebastian Enrique ne alaka adam 2005'den beri zaten Fifa'nın içinde..Fifa 13 gibi leş bi oyunu biraz olsun adam etti(Eksikleri çok tabiki) Gitmesi gereken bi adam varsa o da David Rutter'dır .Huber'den sonra oyunun eski cool havası kalmadı zaten..

Simon Humber reyiz Uefa Euro 2008 ve WC2010'un başındaki isim değil mi?

Bir ara iki ekip vardı yanlış hatırlamıyorsam ve Simon Humber'in ekibi müthiş atmosfer ve grafik yapıyordu.

• Tinúviel kullanıcısına yanıt
    Ta kendisi
  • İki kişi ofline oynarken bile sanki oyunda lag varmış gibi bir şey var, beni deli ediyor bu durum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu gidişle ben fazla dayanamam alırım 1-2 ay sonra:

• next gen de nort london fc yok nerde bu takım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kamikaze_TR_

next gen de nort london fc yok nerde bu takım?

PES'te o takım burada Arsenal var
  • quote:

Orijinalden alıntı: KAKÁ

quote:

Orijinalden alıntı: kamikaze_TR_

next gen de nort london fc yok nerde bu takım?

PES'te o takım burada Arsenal var

Avatarındaki adama çok sövüyorum her konuşmasında
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kunio Kun

Bu gidişle ben fazla dayanamam alırım 1-2 ay sonra:

adamlar yapmış

• ARKADASLAR KOLAY GELSIN,BIR SORUM OLACAK,ACEMI BIR XBOX KULLANICISI OLARAK,FIFA 2014 TE KENDI SECTIGIM TAKIMLARDAN BIR TURNUVA DUZENLEMEK ISTIYORUM,AMA BIR TURLU YAPAMADIM..YARDIMCI OLABILIRSENIZ COK SEVINIRIM...
  • Next-Gen gameplay:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Spartan 117 -- 9 Kasım 2013; 12:41:13 >

• Bir tane babayiğit şu oyunu broadcast oynamaz mı yahu?

• Grafikler mevcut versiyona göre önde tabi.
    Formalar bir tık ötede.
    Taraftarlar iyi.
    Stadyumların çevresi değil de,stadyumun kendisi güzel.

Ama;

Çok çok daha iyi olabilir bence,
    Animasyonlar kütük.

Zaten diğer next-gen oyunlarla kıyasladığımızda da en basitinden oyunun 8 GB olan boyutundan bile anlayabiliriz,oyunun ''tam'' anlamıyla next-gen olmadığını.

Belki,FIFA 15 ile birlikte lead platformun X1-PS4 olmasıyla birlikte,gerçekten next-gen bir FIFA görebiliriz.

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TsubasaXP -- 22 Kasım 2013; 14:39:50 >
  • Arkadaşlar XBox One sahibi Fifa 14 oynayan ve bu işten anlayan arkadaşlara bazı sorularım olacak;

Uzun yıllar Pes ve sadece PS Vita üzerinde Fifa 14 oynamış biri olarak Xbox One'da 2 gündür oynadığım Fifa'da bazı kontrol hataları yaşadım.

Rakip oyuncuya pres yapmaya çalışırken koşma ve pas tuşuna basılı tuttuğumda oyuncum sadece rakibi belli bir mesafeden önünü kapayarak takip ediyor, kale ile arasına giriyor ancak onunla kendi kaleme kadar ilerliyor, herhangibir hamlede bulunmuyor, dolayısıyla rakipten ancak ayağıma geldiğinde veya rakip ayağından açtığında top kapabiliyorum.

Rakip oyuncuya koşu ve pres sırasında nasıl hamle yapabilirim?

İkinci sorum da PS Vita'daki Fifa 14'te herhangibir ligin turnuvasını veya şampiyonlar ligi turnuvası veya kendi seçtiğim rakipler ile özel turnuvalar yapabiliyordum, Fifa 14'te her menü online'a bağlanıyor gibi geldi, single olarak nereden bu şekilde bir turnuva veya lig işine girebilirim?

Fut nedir, kariyer nedir, seasons online'da nasıl yürüyor gibi probemlerim var. Bu konuda bir rehber mevcutmu herhangibir sitede?

• Marioo128 den fifa14 siparişi verdim umarım 360 versiyonundan farkı vardır?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bynedim

Arkadaşlar XBox One sahibi Fifa 14 oynayan ve bu işten anlayan arkadaşlara bazı sorularım olacak;

Uzun yıllar Pes ve sadece PS Vita üzerinde Fifa 14 oynamış biri olarak Xbox One'da 2 gündür oynadığım Fifa'da bazı kontrol hataları yaşadım.

Rakip oyuncuya pres yapmaya çalışırken koşma ve pas tuşuna basılı tuttuğumda oyuncum sadece rakibi belli bir mesafeden önünü kapayarak takip ediyor, kale ile arasına giriyor ancak onunla kendi kaleme kadar ilerliyor, herhangibir hamlede bulunmuyor, dolayısıyla rakipten ancak ayağıma geldiğinde veya rakip ayağından açtığında top kapabiliyorum.

Rakip oyuncuya koşu ve pres sırasında nasıl hamle yapabilirim?

İkinci sorum da PS Vita'daki Fifa 14'te herhangibir ligin turnuvasını veya şampiyonlar ligi turnuvası veya kendi seçtiğim rakipler ile özel turnuvalar yapabiliyordum, Fifa 14'te her menü online'a bağlanıyor gibi geldi, single olarak nereden bu şekilde bir turnuva veya lig işine girebilirim?

Fut nedir, kariyer nedir, seasons online'da nasıl yürüyor gibi probemlerim var. Bu konuda bir rehber mevcutmu herhangibir sitede?

Fifada savunma yapmak için iki seçenek vardır.Legacy Defending ve Tactical Defending diye.Legacy pes ile aynıydı sanıyorum direk oyuncuya giriyordu.Tactical oyuncunun pas atma açısını kapamak vb. akıllıca savunmak için kullanılır.
    Controller settingsten legacy'e alabilirsiniz.Geçen sene online'da legacy defending yapılmıyordu.Bu sene denemedim.

Single turnuva için play bölümünde gözükmüyorsa ''+More'' sekmesi olcak tıklayınca turnuva falan çıkar.Yeni turnuvaya başlayabilirsiniz ordan.

FUT bana göre fifanın en iyi modudur 0 coinden başlarsınız.Oyuncular 3 bölüme ayrılır.Bronze,Silver,Gold bronze oyuncular 64 ve altı.Silver 65-74.Gold ise 75 ve üstü.Her maç yaptığınızda kazanmanız kaybetmeniz fark etmez coin alırsınız.Aldığınız coinlerle diğer online oyuncular oyuncularını trade markete satılığa çıkarır ve ordan oyuncu alabilirsiniz.Store bölümünde paketler var ordan oyuncular çıkar.Gold packten goldlar ve çok az ihtimalle silver.Oyuncularınızın kontratı bir süre sonra biter kontratlarını yenilenemeinz lazım yine aynı şekilde trade markette bulunur.

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.