Şimdi Ara

Fifa 14 - Online ( Lag mı var Hile mi? Lütfen Yardım! Video mevcut )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
826
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Merhaba, 2005 yılından beri pes oynuyordum.Bu yıl Fifaya geçtim ve 1 ay kadar bilgisayara karşı oynadım. O zaman hiçbir problem yoktu ve Oyunu satın almaya karar verdim. Ve kabus başladı.
    Online maç yaparken bir anda ne oluyorsa normal pas tusuna bastıgımda topu geriye çekip topukla pas atıyor ya da direk topukla pas atıyor. Bu olduğu zaman orta açma tuşuna bastıgım zaman da havadan atacağına yerden çok yavaş bir şekilde orta açıyor. Ve oyuncular kendi kendine topu geriye çekerek hareket yapıyor. Videoda demek istediklerimin hepsi mevcut. Futbolcu topukla pas attığı anda bilinki ben Normal pas ( A ) tuşuna basıyorum. Lütfen yardım edin oyundan soğumak üzereyim Benden kötü oynayanlara bu yüzden yeniliyorum. Bazen maç içinde herhangi bir dk da bu sorun meydana geliyor , bazen direkt maça başlar başlamaz oluyor. Oldoğu zaman da maç için bölüm bölüm oluyor.Yani tüm maç boyunca değil. Videoda da maç içindeki yerleri kestim. Maçın geri kalanında problem yok. Umarım derdimi anlatabilmişimdir. Tecrübeli arkadaşlar lütfen yardım edin. Teşekkürler.

Not:Kullandığım gamepad Logitech f710 , Driverları güncel. gamepad'te bir problem yok. 1 seneyi aştı kullanalı. Belirttiğim gibi bilgisayara karşı oynarken herhangi bir problem yoktu.

İşletim sistemim Windows 8.1 64 bit orjinal, tüm driverlar güncel ve sorunsuz. Windows updatelerin hepsi yüklü.

http://www.youtube.com/watch?v=sCip2tjXxbE&feature=youtu.be

• büyük ihtimalle sorun eğer pc de oynuyorsan oyunu klavye veya gamped de bir tuş takılı olabilir.pas esnasında rb tuşuna veya klavyede alakalı tuşa basılı tutuyor olabilirsininz bu tuş ayarlara göre değişebilir.

edit: driver ile alakalı olabilir kaldırıp yeniden yükleyin.eğer denediyseniz belgelrimdeki fifa14 klasörünün yedeğini alıp silin birde böyle deneyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tekserkan -- 30 Mayıs 2014; 14:15:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tekserkan

büyük ihtimalle sorun eğer pc de oynuyorsan oyunu klavye veya gamped de bir tuş takılı olabilir.pas esnasında rb tuşuna veya klavyede alakalı tuşa basılı tutuyor olabilirsininz bu tuş ayarlara göre değişebilir.

Pc de oynuyorum, rb tuşunda hızlı koşma ayarlı. Neredeyse sürekli basılı tutuyorum zaten. Benim tüm tuş kombinasyonum pes deki oynanışa göre ayarlı. Sürekli olan birşey olsa tuşları yanlış ayarlamış olabilirim diyeceğim ama Bazen 3 maç yapıyorum 2 maçta hiçbir sorun olmuyor, 1 maçta belirttiğim problemi yaşıyorum. pc ye karşı oynarken ise hiç bu sorunla karşılaşmadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gsk_1905 -- 30 Mayıs 2014; 14:19:18 >
  • üstteki mesajımı editledim edit yazdığım yeri okuyun.yle bir deneyin.eğer arasıra olan bir sorun ise siz muhakkak plase tuşuna basıyorsunuz.yani rb nin altındaki rt tuşuna.yoksa farklı bir sorun görmüyorum.
  • Yok hocam please tusunu sut cekerken bile zor basiyorum :) bu ayarlarda assisted semi assisted falandan dolayi olabilir mi? Siz hangi ayarlari kullaniyosuniz ? Bazen menu icinde de kendi kendine yan sekmeye geciyor. Gamepad uyumsuzlugu mu var acaba. Dediginizi bi cok kez yaptim bisey degismedi. Driverda sorun gozukmuyor cunku. Xinput modunda oynuyorum. Direge falan carpinca titresim olsun diye.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • o ayarlar ile sorununun bil ilgisi yok.eğer menü içerisindede kendi kedine sekme değiştiriyorsa bu yine aynı tuştan kaynaklanmakta buda sorunun gamepad ile ilgili olduğunu göstermekte.x360ce diye bir uygulama vardı tuş ayarlarının düzgün bir şekilde yapılmasını ve işleyişini sağlıyordu o programı netten arayın birde o program vasıtası ile deneyin.benim önerebileceğim bu kadr.fakat başka çözümler öneren arkadaşlarda çıkabilir.
  • Hocam logitech f710 ların kronik sorunudur rt tuşunun kendi kendine basması.Ben de 2 tane var, birinde önceden çok takılı kalıyordu ama zamanla geçti.İnternette araştırırsan birçok f710 kullanıcısının bu sorunla uğraştığını görürsün.Çözüm olarak kesin garanti vermiyorum ama rt tuşunun oraya kürdan sokup biraz kurcalamak diyebilirim.Ben bu yöntemle bu sorundan geçici olarak kurtuluyordum 10 dakika sonra tekrar yapıyordu.Zamanla geçti.Şimdi çok nadir yapsa da maç içinde bir sorunla karşılaşmıyorum.Menü de dolaşırken takılı kaldığını görüyorum ama.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Al Swearengen -- 30 Mayıs 2014; 21:59:09 >
  • ben de f710 kullanıyorum, bende henüz problem olmadı ama rt tuşunun yayının çok sağlam olmadığını düşünüyorum. muhtemelen basılı falan kalmıştır. denetim masasında oyun kumandaları bölümünden tuşları kontrol edin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: thebancally

Hocam logitech f710 ların kronik sorunudur rt tuşunun kendi kendine basması.Ben de 2 tane var, birinde önceden çok takılı kalıyordu ama zamanla geçti.İnternette araştırırsan birçok f710 kullanıcısının bu sorunla uğraştığını görürsün.Çözüm olarak kesin garanti vermiyorum ama rt tuşunun oraya kürdan sokup biraz kurcalamak diyebilirim.Ben bu yöntemle bu sorundan geçici olarak kurtuluyordum 10 dakika sonra tekrar yapıyordu.Zamanla geçti.Şimdi çok nadir yapsa da maç içinde bir sorunla karşılaşmıyorum.Menü de dolaşırken takılı kaldığını görüyorum ama.

Hocam neresinden takili kaliyor? Tusun icinde mi? Cunku disardan herhangi bir takilma ya da bozukluk gozukmuyor. Saglam bir sekilde duruyor rt

• hile var kardeş. ben sezonun yarısını pc de oynadım mart ayında ps4 aldım marttan beri fifadan zevk almaya başladım. ps4 dede var hileciler ama oyun öyle donmuyor kolay kolay.. 2 diş olarak bağlantı olsa bile takılma olmuyor.
  • quote:

Hocam logitech f710 ların kronik sorunudur rt tuşunun kendi kendine basması.Ben de 2 tane var, birinde önceden çok takılı kalıyordu ama zamanla geçti.İnternette araştırırsan birçok f710 kullanıcısının bu sorunla uğraştığını görürsün.Çözüm olarak kesin garanti vermiyorum ama rt tuşunun oraya kürdan sokup biraz kurcalamak diyebilirim.Ben bu yöntemle bu sorundan geçici olarak kurtuluyordum 10 dakika sonra tekrar yapıyordu.Zamanla geçti.Şimdi çok nadir yapsa da maç içinde bir sorunla karşılaşmıyorum.Menü de dolaşırken takılı kaldığını görüyorum ama.

Bende de f310 un LT tuşu takılıyordu kendi kendine basıyordu.Garantiye gönderdim tamir edip gönderdiler.Böyle bi sorunu olan hiç çekinmesin üstelik ben önce içini açmıştım belki ben çözerim diye içi açılmış tornavida izleri olan haliyle göndermiştim

• quote:

Orijinalden alıntı: gsk_1905

quote:

Hocam neresinden takili kaliyor? Tusun icinde mi? Cunku disardan herhangi bir takilma ya da bozukluk gozukmuyor. Saglam bir sekilde duruyor rt

İçinde takılıyor sanıyorum.Dışarıdan bir takılma olmuyor dediğin gibi.F710 anakonusuna bakarsan birçok kişi bu sorundan muzdaripti.
    http://forum.donanimhaber.com/m_43848843/mpage_21/f_/key_//tm.htm
    bu sayfada yazmıştım sorunu ve çözümü ve bir arkadaş daha olumlu dönüş yapmıştı kürdan metodunda.

• Tuş takılı kalıyor! Bunun ne sebep olur dersenki aynı sorun f510 kullanıyorken benimde başıma geldi mesala ben ikinci adamla pres yapmayı lt ye ayarlamışdım. Fakat baktım farkında olmadan bile minicik dokunuşum da bile senin problemini yaşıyodum. Sonra o tuşu settings den rb ye verdim. xbox360 controller alana kadar öle idare ettim. Lakin xbox360 alınca daha rahat ettim 1ay geçti pc yi formatladım a xbox360 ında pili bitmişdi, taktım f510 u takmadan önce de saglam bir iki yumruk attım tam lt tuşuna denk gelecek şekilde :) oyuna girdim hiç sorun çıkmadı bu kronik sorun gibi duruyor bazı kullanıcılar icin sanırım. Tabi burda benim uyguladıgım yumruk atma olayını tasrif etmem. dedigim gibi o tuş sende rt ise onu rb yap oyun ayarlarından öle oyna test et eger yeni gamepad alacaksan da xbox360 ı araştır derim!
  • Evet xbox360 cok iyiymis yorumlara baktim, zamaninda bilsem onu alirdim. Fakat arastiracagim almak icin, bu kolla oynanmiyor fifa.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.